Canımmmmm hayırlı olsun kardeş mi geliyor kuzunaaa Rabbim tamamına erdirsin hayır ve sağlıkla inşallaahhhTabikide canim iletirim Allah razi olsun insallah insallah
Cok sükür canim Allah im nasib kismet ederse yolda Allah im razi olsun herkese nasib etsin tekrar tekrarCanımmmmm hayırlı olsun kardeş mi geliyor kuzunaaa Rabbim tamamına erdirsin hayır ve sağlıkla inşallaahhh
Cok sükür Allah im sag salim saglikla hayirlisiyla kucagina aldirsin canim aminn ecmain verene binlerce sükürler olsunKızlarrrr herkese merabaaa ben geldimm.. herkes nasıll bakalım biraz geçmişi tarafım R ravza54 canım güzel haberler var maşallahh çok ama çok sevindm.. buarada benmde size güzel haberlerim var inşallahhh Rabbim bizede mucizesini gönderdi çok şükürrrRabbim bu uğurda emek harcayan dua eden dileyen iç geçiren herkese nasip etsin inşallah bu muhteşem duyguyu.. hepinizi çok özledimm.. hayırlı cumalarrr öpüyorum sizi
Canımmmm hoşgeldin nasıl sevındım bılsen... Maşallah maşallahKızlarrrr herkese merabaaa ben geldimm.. herkes nasıll bakalım biraz geçmişi tarafım R ravza54 canım güzel haberler var maşallahh çok ama çok sevindm.. buarada benmde size güzel haberlerim var inşallahhh Rabbim bizede mucizesini gönderdi çok şükürrrRabbim bu uğurda emek harcayan dua eden dileyen iç geçiren herkese nasip etsin inşallah bu muhteşem duyguyu.. hepinizi çok özledimm.. hayırlı cumalarrr öpüyorum sizi
14. Haftadayz canım çok şükür Rabbime resmen bir mucize o kadar başarısız denemeden tek embriyo ile başlayan ve hüsranla biten o kadar yoldan sonra süpriz yaptı miniğimiz.. yeni tedaviye başlamayı düşündüğümz anda gelmeyen adetim ve eşimin ısrarıyla öğrendik varlığını.. inşallah sağlıkla devam eder.. şimdi en büyük duam bu uğurda emek harcayan herkese nasip etsin Allahım.. hala varlığını unutup tedaviye başlayacakmşım gibi hissediyrum. Hala birisi sonucunu öğrenceğinde kalbim hızla atıyor..öyle işte sizler nasılsınız..Canımmmm hoşgeldin nasıl sevındım bılsen... Maşallah maşallahRAbbim hayırla tamamına erdirsin inşallah kaç haftalıksın nasılsın cee diyip kaçma detay ver bizee
Cok sükür veren Allah ima bin sükür Allah im saglikla hayirlisiyla aldirsin kucagina insallah14. Haftadayz canım çok şükür Rabbime resmen bir mucize o kadar başarısız denemeden tek embriyo ile başlayan ve hüsranla biten o kadar yoldan sonra süpriz yaptı miniğimiz.. yeni tedaviye başlamayı düşündüğümz anda gelmeyen adetim ve eşimin ısrarıyla öğrendik varlığını.. inşallah sağlıkla devam eder.. şimdi en büyük duam bu uğurda emek harcayan herkese nasip etsin Allahım.. hala varlığını unutup tedaviye başlayacakmşım gibi hissediyrum. Hala birisi sonucunu öğrenceğinde kalbim hızla atıyor..öyle işte sizler nasılsınız..
Ne dedik her zaman sloganımız bellli umudumuz sonsuzzzz ben inanıyorum Rabbim aysesahrama, sultanıma, jonguılıme de gönderecek mucizesinı. Bizim de oğluşdan sonra bi maceramız daha oldu aslında ama yazmadık buraya bi kardeş mi derken. 10. Haftaa kurtaj oldum yine... Olduğuna sevinmiştim ama gittiğine çok üzülmedim Rabbim önce olmayıp isteyen herkese versin oğluma sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah. Sana da sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin. Ayyy çok heyecanlı cinsiyet belli mi14. Haftadayz canım çok şükür Rabbime resmen bir mucize o kadar başarısız denemeden tek embriyo ile başlayan ve hüsranla biten o kadar yoldan sonra süpriz yaptı miniğimiz.. yeni tedaviye başlamayı düşündüğümz anda gelmeyen adetim ve eşimin ısrarıyla öğrendik varlığını.. inşallah sağlıkla devam eder.. şimdi en büyük duam bu uğurda emek harcayan herkese nasip etsin Allahım.. hala varlığını unutup tedaviye başlayacakmşım gibi hissediyrum. Hala birisi sonucunu öğrenceğinde kalbim hızla atıyor..öyle işte sizler nasılsınız..
Aaa gercektenmi hic vazgecme canim ya cok sevindim ve sonradan ùzüldüm Allah im hayirlisini nasib etsin yanlis anlamazsan sebebi bellimi canimNe dedik her zaman sloganımız bellli umudumuz sonsuzzzz ben inanıyorum Rabbim aysesahrama, sultanıma, jonguılıme de gönderecek mucizesinı. Bizim de oğluşdan sonra bi maceramız daha oldu aslında ama yazmadık buraya bi kardeş mi derken. 10. Haftaa kurtaj oldum yine... Olduğuna sevinmiştim ama gittiğine çok üzülmedim Rabbim önce olmayıp isteyen herkese versin oğluma sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah. Sana da sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin. Ayyy çok heyecanlı cinsiyet belli mi
Canım benim aslında düşündüğümüzden değil nasılsa olmuyor diye rahatlığımızdan gelen bi sürprizdi RAbbim cümlemize hayırlısını nasip etsin . Sbebine gelince araştıran yok ki kuzum yaa kalbi durmuş tamam olay bitiyo biz de kısmet değilmiş deyip oturuyoruzAaa gercektenmi hic vazgecme canim ya cok sevindim ve sonradan ùzüldüm Allah im hayirlisini nasib etsin yanlis anlamazsan sebebi bellimi canim
Kafa rahat olunca harbi oluormus Allah im en.gúzelini nasib etsin tekrardan evet 3. Ayina kadar bakilmiomus benim ilk bebekte demislerdi ama tùp dok istemisti arastirilmasini sorun yoktu ama iste Allah im evlatlarimiza hayirli uzun òmùrler nasib etsin insallah olmayanlarada en kisa sùrede nasib etsinCanım benim aslında düşündüğümüzden değil nasılsa olmuyor diye rahatlığımızdan gelen bi sürprizdi RAbbim cümlemize hayırlısını nasip etsin . Sbebine gelince araştıran yok ki kuzum yaa kalbi durmuş tamam olay bitiyo biz de kısmet değilmiş deyip oturuyoruz
Aynen cnm umudumuz sonsuz .. evet Allahım isteyen herkese nasip etsin.. üzüldüm yaşadıklarına Rabbim yeniden sağlıklı sıhhatli bi kardeş nasip etsin oğluşuna inşallahh.. Allah izin verirse bizimde oğlumuz olacakmış.. tabi hala korkularım yok değil Allahım korusun tüm melekleri..Ne dedik her zaman sloganımız bellli umudumuz sonsuzzzz ben inanıyorum Rabbim aysesahrama, sultanıma, jonguılıme de gönderecek mucizesinı. Bizim de oğluşdan sonra bi maceramız daha oldu aslında ama yazmadık buraya bi kardeş mi derken. 10. Haftaa kurtaj oldum yine... Olduğuna sevinmiştim ama gittiğine çok üzülmedim Rabbim önce olmayıp isteyen herkese versin oğluma sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah. Sana da sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin. Ayyy çok heyecanlı cinsiyet belli mi
Canim benim iki hafta ònce ayrintilidaydim dok güldú kesin olmadan demem dedi subatin 27 si gel ayrintiliya tekrar ozaman dicem dedi kuzeniminde erkek arkadasimin kardesininde erkek ayi galiba hayirli olsun Allah im saglikla aldirsin kucagina merak etme o korkular dogdugudada devam edio annelik endisesi hic bitmezki ama sabah kendi dok gitcem karnimin ici titrio elektrik caromis gibi bi sizi olusturuo 3 defa oldu belki cinsiyetide der aslinda merakta etmiorum Allah im herkese nasib etsin insallah hayirlisiyla
. Canlar merhaba nasilsiniz iyidinizdir insalhh uzun bi aradan sonra ben guruba yeni girdim sifremi unutmustum ama buldum cok sukur denizim sen dogum yaptinmi uzun zaman olunca inan unuttum gecmis mesajlarada bakamdim ayse sahra ravza nurselmira sizler nasilsinizz inslah hepinizden hayirli haberler vardir bende bisey yok kizlar trdavi falanda olmuyorum rabbim nasib ederse olur diorumm herseyi oluruna biraktim artikk ara ara girin grubumz guzeldi herkes dagildi tek tek kendinize iyi bakin allha emanet olunCanım benim aslında düşündüğümüzden değil nasılsa olmuyor diye rahatlığımızdan gelen bi sürprizdi RAbbim cümlemize hayırlısını nasip etsin . Sbebine gelince araştıran yok ki kuzum yaa kalbi durmuş tamam olay bitiyo biz de kısmet değilmiş deyip oturuyoruz
Canim h.g kimse yok artik diyebilirim ara ara girip yoklayip cikiom bende. Canlar merhaba nasilsiniz iyidinizdir insalhh uzun bi aradan sonra ben guruba yeni girdim sifremi unutmustum ama buldum cok sukur denizim sen dogum yaptinmi uzun zaman olunca inan unuttum gecmis mesajlarada bakamdim ayse sahra ravza nurselmira sizler nasilsinizz inslah hepinizden hayirli haberler vardir bende bisey yok kizlar trdavi falanda olmuyorum rabbim nasib ederse olur diorumm herseyi oluruna biraktim artikk ara ara girin grubumz guzeldi herkes dagildi tek tek kendinize iyi bakin allha emanet olun
Cok cok sevindim gözün aydin olsun Allah im ne búyüksün tedaviden sonra 2 evlat daha biraz zor olacak ama olsun Allah im aratmasin saglikla 3. Cû evladinida al canim kucagina topikte kimse kalmadi bakip cikiolar eskilerden kalmadilar masallah subhanallah Allah im evlatlarini nazardan korusun gözün aydin olsunArkadaşlarım çok uzun zaman oldu giremedim siteye sadece hızlı bir şekilde bakıp çıkmak zorunda kalıyorum hep.En son 22 martta yazmış arkadaşımız.2016 yılında tüp bebek sayesinde oğlumu kucağıma aldım ve oğlum 8 aylıkken kızıma hamile olduğumu öğrendim.Allahın izniyle onuda kucağıma aldım.İki küçük bebek benim o kadar çok vaktimi alıyorki üstelik bide çalışıyorum ve kızımıda işyerinde büyütüyorum.sizleri o kadar çok özledimki hep dualarımdasınız inanın.
Ve ben kızım henüz 9 aylık ve ben nasıl oldu şoklardayım 3.bebeğime hamileyim.Tüp bebekten sonra benim bütün yollar açıldı ve ben en sondakine dikkat etmedim.Rabbimin vardır bir bildiği dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?