Kizlar yasayan varmi
Cok sükür canim burdasiniz gitmeyin zate sen nasilsin
Cok sükür iilik taze anne sen nasilsin pasaylaSelam guzellik naber?
Tazeliğimiz mi kaldı kız 8 aylık olduk diş çıkarıyoruz bu aralar çok şükür. Bende de tansiyon çıkmıya başladı hayrolsun inşallah onunla uğraşıyorum bitmek bilmeyen baş ağrılarım varCok sükür iilik taze anne sen nasilsin pasayla
Sana da canımmmmmm nasılsınMuuus mutlu yıllar hatunlar...
Allah yardimciniz olsun ben hicbisey anlamadim dis cikarirken bizim cadi insallah sizinde gúzel gecer bi dok git canim geciktirmeseneTazeliğimiz mi kaldı kız 8 aylık olduk diş çıkarıyoruz bu aralar çok şükür. Bende de tansiyon çıkmıya başladı hayrolsun inşallah onunla uğraşıyorum bitmek bilmeyen baş ağrılarım var
Oyy masallah subhanallah zeynebe Allah im nice yaslar nasib etsin insallah hayirlisiylakızlar günaydın ne zamandır yazamıyorum biz zeynebimle 14 aylık olduk sizler ne durumdasınız öpüyorum hepinizi
Ben canim gòrüsùyorum hic bir degisiklik yok ayni rabisimiz Allah im yardimcisi olsun terapi gòrüyorlar
RAbbim şafi adıyla şifalar versin annesine de kolaylık ve sabır... Selam ve sevgilerimi iletirsen sevinirim canımBen canim gòrüsùyorum hic bir degisiklik yok ayni rabisimiz Allah im yardimcisi olsun terapi gòrüyorlar
Tabikide canim iletirim Allah razi olsun insallah insallahRAbbim şafi adıyla şifalar versin annesine de kolaylık ve sabır... Selam ve sevgilerimi iletirsen sevinirim canım
Canım hamilesin yazdinda benmi görmedim çok sevindim ne güzel tedavisizmi olduTabikide canim iletirim Allah razi olsun insallah insallah
Cok sükür canim yok yazmadim tehlikem yeni bitti benim bebeklerim durmuo yada gelismiodu cok sùkùr ilerlioruz evet canim tedavisizCanım hamilesin yazdinda benmi görmedim çok sevindim ne güzel tedavisizmi oldu
Birbucuk sene oldu korunmuyoruz ama olmuyor
Esimde sperm sayısı azlığı vardı hiç tahlil fln yaptirmadi henüz
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahCok sükür canim yok yazmadim tehlikem yeni bitti benim bebeklerim durmuo yada gelismiodu cok sùkùr ilerlioruz evet canim tedavisizaysesahra min kùrlerini denedim Allah razi olsun Allah im isteyen herkese nasib etsin insallah canim baya olmus korunmayali bi dok kontrolü sart ben ikinci yum koydaracaktim kontrolden gectim ama malesef còp oldu nasib degilmis cok sùkùr simdi nasib etti Allah im
Yok canim olmadi daha persembe kontrolûm var ayrintilida ense kalinligi icin ikili test felan yaptirmadim bitek ense kalinligini òlctúrcem saglikli hayirli olsunda cinsiyet ònemli degil incir kùrü ve bal tarcin còrek otu benim yum yavas calisiodu ve kalite sorunu vardi tabi bu benim fikrim dok dememisti bazen kendi sorunumuzu kendimiz bulmaliymisizRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cinsiyet belli oldumu
Nasıl kürler canım yazarmusin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?