Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Allah yardimciniz olsun ben hicbisey anlamadim dis cikarirken bizim cadi insallah sizinde gúzel gecer bi dok git canim geciktirmesene

Tabikide canim iletirim Allah razi olsun insallah insallah
Canım hamilesin yazdinda benmi görmedim çok sevindim ne güzel tedavisizmi oldu

Birbucuk sene oldu korunmuyoruz ama olmuyor

Esimde sperm sayısı azlığı vardı hiç tahlil fln yaptirmadi henüz

Canım hamilesin yazdinda benmi görmedim çok sevindim ne güzel tedavisizmi oldu

Birbucuk sene oldu korunmuyoruz ama olmuyor

Esimde sperm sayısı azlığı vardı hiç tahlil fln yaptirmadi henüz
Cok sükür canim yok yazmadim tehlikem yeni bitti benim bebeklerim durmuo yada gelismiodu cok sùkùr ilerlioruz evet canim tedavisiz aysesahra min kùrlerini denedim Allah razi olsun Allah im isteyen herkese nasib etsin insallah canim baya olmus korunmayali bi dok kontrolü sart ben ikinci yum koydaracaktim kontrolden gectim ama malesef còp oldu nasib degilmis cok sùkùr simdi nasib etti Allah im

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cinsiyet belli oldumu

Nasıl kürler canım yazarmusin

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cinsiyet belli oldumu

Nasıl kürler canım yazarmusin
Yok canim olmadi daha persembe kontrolûm var ayrintilida ense kalinligi icin ikili test felan yaptirmadim bitek ense kalinligini òlctúrcem saglikli hayirli olsunda cinsiyet ònemli degil incir kùrü ve bal tarcin còrek otu benim yum yavas calisiodu ve kalite sorunu vardi tabi bu benim fikrim dok dememisti bazen kendi sorunumuzu kendimiz bulmaliymisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…