Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım çok teşekkür ederim.Seninde az kalmış Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bacım.

Senin adına çok sevindim canım...sağlıcakla büyüt evlatlarını inşallah ..hayırlı olsun..

Canlarım bende ara ara okudum ama kimse aktif değildi. 7 temmuzda cennet kokuluma kavuştum çok şükür. Şimdi geçmişi okudumda ne umutlar ne hayal kırıklıkları ve ümitsizlik..Allahım çok büyük Ol der ve Olur.. dualarımda hep burdaki arkadaşlarımıda andım. Rabbim hepimize yaşatsn bu duyguyu.. sizleri çok özledim

Gözun aydın cnm Rabbim sağlıkla buyutmeyı nasip etsın darısı ısteyen herkese özellikle de burdaki can yoldaşlarımıza olsun insallahhhh

Masallah doğan buyuyo işte, inşallah yeni tedavınden de umduğunu bulursun cnm ara ara uğra haber ver lutfen opuyorum senı

Oh maşallah canım hadi hayırlısı çok sevindim inşallah en kısa zamanda gelir kardeşi kuzunun
Yine Gen-Art a mı gideceksin?

Gözün aydın canım rabbim sağlıcakla buyutmeyi nasip etsin

Slm kızlar ikinciyi istiyoruz olmuyor yine tüp Bebek tedavisi gerekiyor oda malum ssk karsilamiyor seneye düşünüyoruz tup bebek yaptırmayi...

Kızım ocakta uc yasina girecek ellerini yuzume koyup canım anneciğim dedigi ani hiç bir şeye değişmem rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…