Canım çok teşekkür ederim.Seninde az kalmış Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bacım.Cok cok sevindim gözün aydin olsun Allah im ne búyüksün tedaviden sonra 2 evlat daha biraz zor olacak ama olsun Allah im aratmasin saglikla 3. Cû evladinida al canim kucagina topikte kimse kalmadi bakip cikiolar eskilerden kalmadilar masallah subhanallah Allah im evlatlarini nazardan korusun gözün aydin olsun
Senin adına çok sevindim canım...sağlıcakla büyüt evlatlarını inşallah ..hayırlı olsun..Arkadaşlarım çok uzun zaman oldu giremedim siteye sadece hızlı bir şekilde bakıp çıkmak zorunda kalıyorum hep.En son 22 martta yazmış arkadaşımız.2016 yılında tüp bebek sayesinde oğlumu kucağıma aldım ve oğlum 8 aylıkken kızıma hamile olduğumu öğrendim.Allahın izniyle onuda kucağıma aldım.İki küçük bebek benim o kadar çok vaktimi alıyorki üstelik bide çalışıyorum ve kızımıda işyerinde büyütüyorum.sizleri o kadar çok özledimki hep dualarımdasınız inanın.
Ve ben kızım henüz 9 aylık ve ben nasıl oldu şoklardayım 3.bebeğime hamileyim.Tüp bebekten sonra benim bütün yollar açıldı ve ben en sondakine dikkat etmedim.Rabbimin vardır bir bildiği dedim...
Allah in izniyle canim benimde 2 cim insallah aminn ecmainnCanım çok teşekkür ederim.Seninde az kalmış Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bacım.
Ben hiç kaçmadımda gelen giden yok...selammmHu huuu kimler uğrayıp kaçıyor hele bir selam verin de gecin bakem özlendiniz guzelliklerrr
Aleyküm selam nasılsın tatlım nasıl gıdıyor hayatttBen hiç kaçmadımda gelen giden yok...selammm
Ravzisss canım nasılsın bebeğin doğmuştur di mi özür dilerim koptuk bir andaBende hic kacmadim girdim ciktim yazdim ama kimseden pek ses cikmadi ki
İyiyim çok şükür canım..sen nasılsın?Aleyküm selam nasılsın tatlım nasıl gıdıyor hayattt
Ben de iyiyim cnm. Oğluşla uğrasıyorum yaramazlık yok şükürİyiyim çok şükür canım..sen nasılsın?
Gözun aydın cnm Rabbim sağlıkla buyutmeyı nasip etsın darısı ısteyen herkese özellikle de burdaki can yoldaşlarımıza olsun insallahhhhCanlarım bende ara ara okudum ama kimse aktif değildi. 7 temmuzda cennet kokuluma kavuştum çok şükür. Şimdi geçmişi okudumda ne umutlar ne hayal kırıklıkları ve ümitsizlik..Allahım çok büyük Ol der ve Olur.. dualarımda hep burdaki arkadaşlarımıda andım. Rabbim hepimize yaşatsn bu duyguyu.. sizleri çok özledim
Masallah doğan buyuyo işte, inşallah yeni tedavınden de umduğunu bulursun cnm ara ara uğra haber ver lutfen opuyorum senıNasıl nasıl özlemişim burada birşeyler paylaşmayıNe güzel haberler, 2. ler, 3.ler maşallah maşallah. Benim oğluş 3 yaşına girecek Allah’ın izniyle. Kardeş yok henüz. Muhtemelen eylül gibi tedavi düşünüyoruz. Hepiniz dualarımdasınız
Sağol canım, şimdilik aralığa kaldı tedavi. Rabbim isteyen herkese nasip etsinMasallah doğan buyuyo işte, inşallah yeni tedavınden de umduğunu bulursun cnm ara ara uğra haber ver lutfen opuyorum senı
Oh maşallah canım hadi hayırlısı çok sevindim inşallah en kısa zamanda gelir kardeşi kuzununNasıl nasıl özlemişim burada birşeyler paylaşmayıNe güzel haberler, 2. ler, 3.ler maşallah maşallah. Benim oğluş 3 yaşına girecek Allah’ın izniyle. Kardeş yok henüz. Muhtemelen eylül gibi tedavi düşünüyoruz. Hepiniz dualarımdasınız
Gözün aydın canım rabbim sağlıcakla buyutmeyi nasip etsinCanlarım bende ara ara okudum ama kimse aktif değildi. 7 temmuzda cennet kokuluma kavuştum çok şükür. Şimdi geçmişi okudumda ne umutlar ne hayal kırıklıkları ve ümitsizlik..Allahım çok büyük Ol der ve Olur.. dualarımda hep burdaki arkadaşlarımıda andım. Rabbim hepimize yaşatsn bu duyguyu.. sizleri çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?