Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlar nasılsınız? Oğlandan bana düşmüyor ki tel yazayım sizlere. Hepinizi çok özledim. Acaba yeni ve güzel haberler var mı diye bir bakayım dedim.
Ben de durumlar aynı, oğluşun peşinde koşturup duruyoruz. 2 yaşımıza girdik. Şaka gibi ama bebekliği bile geride kaldı. Memeden keseli 15 gün oldu, şimdi de uyumamak için direniyor. Kuzucuk emerek uyumanın dışında birşey bilmiyorki
Dualarımdasınız her zaman, bilin istedim.

Oy maşallah..bende yenilik yok tatlım inşallah güzel haberleri olanlar vardır..

Bir de paylaşmadan edemeyeceğim. 26 ekim doğum günüydü oğlumun. Çok şaşırtıcı birşeyin farkına vardım. Face hatırlatmalarında 26 ekim 2014 te bir fotoğraf çıktı. O gün kardeşimle Eskişehir de Tezveren Dede türbesine gitmiştik. İşin ilginç yanı ise şu... Tam bir yıl sonra yani 26 Ekim 2015 tarihinde oğlumu kucağıma aldım :) Bu kadarı tesadüfmüdür?
Eskişehir' e yolunuz düşerse muhakkak uğrayın derim...

Menopoza girene kadar umut vardır :)) bende umutluyum kendimden ..yorumun gülümsetti beni..rabbim senide güldürsün emi
Bir adamın dileği geldi aklıma.
Çok fakir, kör ve bekar bir adama ermişin biri gelmiş. Demişki tek dilek hakkın var, söyle kesinlikle gerçekleşecek. Adam düşünmüş, düşünmüş, uzınca bir zaman cevap vermemiş. Sonra demişki; "Oğlumun mezuniyetinde ona alacağım pahalı son model arabayı kendi gözlerimle görmek istiyorum" ve tabiki dikeği gerçek olmuş :) :)

Benim bir dilek hakkım olsa 100 dilek hakkı isterdim ..sona gelince yine aynı devam ettirirdim..maksat gıcıklık olsun:))

Selam hanımlar. Biz de şükür iyiyiz. Masaallah Kızım 21 aylık oldu oğlum 5 aylık hamdolsun . Her gün en fazla 4 saat uykum var. Bir de delilik mi akillik mi bilmiyorum ikinci ünv başladım. Onları aynı anda uyuyabilirsem ders çalışıyorum. Hiç şikayetim yok.
Tukuruk bezimde bir tümör oluşumu gözlendi. Bir-kac aydır onunla uğraşıyorum. Oğlum 1 yaşına gelince ameliyat olucam. Ben de haberler böyle canlar.
Hepiniz hala duamdasınız. Neseli41 nautilus aysesahra ve daha niceleri.

Maşallah canım hepsine yetişebiliyorsan ne mutlu. Ayrıca geçmiş olsun canım. Tedavi neticesini almanı ve şifaya kavuşmanı dilerim.

Ne guzel sizlerden haber almak inşallah herkesten hayırlı haberler aldığımız gunler de gelecek... papyonkilikli canım geçmiş olsun geçecektır de zaten üstüste iki doğum bebekler... Hiç kolay değil bi çeşit tepkidir. Bu arada bi ara takıldığım bi topikte paylaştım olur da okursanız gönüllenmeyin sizle paylaşmadım diye ... İkinci bi mucize yaşayıp hatta üçüncü oğluma kardeş geliyordu ama 10 hafta sürdü serüvenimiz yine kalbi dırdu yine kürtaj... Her zamanki gibi hayırlısı dedik. Yeminle söyleyebilirim her duamda önce olmayanlara nasip et diyorum RAbbime. Oğluşum 7 aylık oldu ek gıdaya geçince pek büyütemedim sanki prematüremi cumartesi kontrolumuz var bakalım doktor amca ne dicek. Bizden haberler de böyle..

Maşallah tatlım ...ne güzel herşeye yetişmeye çalışıyorsun..bu arada geçmiş olsun ihmal etme kendini..

Ahaa demek bizi başka topikle aldattın :)) rabbim bir daha acı göstermesin inşallah..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Maşallah tatlım ...ne güzel herşeye yetişmeye çalışıyorsun..bu arada geçmiş olsun ihmal etme kendini..
yetişebiliyor muyum sınav sonuçları söyleyecek. :) özlemişim sizleri....
dnzderya hayırlısı olsun canım. Belli mi olur Rabbimin hazinesi çok büyük.
Ek gıda kızımda hep sorunluydu bakalim oğlumda ne yapıcaz.

Kiz0lar ne gûzel topigimiz hareketlenmis dnzderya canim zamanla toparlayacaktir kuzum pasa ben halen yasiorum ek gida sorununu corba bisküvili süt yogurt makarna pilav bunlar var menúmúzde olsun bunada sükür Allahim tekrar nasib etsin insallah mucizelerle dolu Allahim aysesahra bende senden cok umutluyum birgünbu haberi alcam insallah biliorum cifter cifter versin Allah im papyonkilikli vallahi masallah ben bi kiz bi ev bitkin haldeyim bune enerji banada yolla eminimki basarirsin bidecok gecmis olsun insallah hayirlara vesile olur bencede hormonlarimiz alt úst oluo haberdar et kuzum dualarimdasin dianthus kuzum ya yeni ayrilmis damaklar alevdir benimki emmeyi bi birakti yalanci meme hastasi simdide halen emmek istio 3 ay olmasina ragmen 2 yas oldular doganlar büyüdü Allahim isteyen bütün herkese nasib etsin hic unutmadim bende burdaki dostlarimi girer bakarim belki yazarlar gûzel haber die hep dualarimdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…