sagol canimpapyonkilikli için 500 ihlas aldım kızlar...
Hepimizden Allah razı olsun canım.Allah razi olsun canimm agzina ssglik
Cnm ben okudum Rabbim kabul etsinKizlar dualar bu cuma son bitiremeyenler erken haber versinaysesahra papyonkilikli dnzderya NursELmira dianthus 4 4343 huu canlarrr
Allah cümlemizin dualarını kabul etsin inşalah. Kızlar dualarınıza talibim. Kocacığım tedaviye razı olmuyor, Rabbim normal yollardan nasip etsin, isteyen herkese inşallah.Kizlar dualar bitip teslim edilmistir ablam bagislayacak bugünpapyonkilikli nin adina insallah simdi kime okuyalim dnzderya NursELmira 4 4343 dianthus aysesahra papyonkilikli kizlar orrak karar verin hadi bakim
Aaa insallaheniste fikrini degistirir kizlar kabul ederse benim icin sorun yok canim aminn ecmain inssllahAllah cümlemizin dualarını kabul etsin inşalah. Kızlar dualarınıza talibim. Kocacığım tedaviye razı olmuyor, Rabbim normal yollardan nasip etsin, isteyen herkese inşallah.
sagolun canlarrrrr....papyonkilikli anca yazabildim canim 3.500 ihlas i serif 500 ya safi 200 la ilahe illallah okunup bagislandi Allah kabul etsin insallah Allah hepinizden razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?