Şubat 2016'da hamile olduğunu öğrenenler!

kızlar aranızda bebeğinin kalp atışını duyan var mı ? kaç hafta kaç günlükken duydunuz tam olarak ? ^^

Biri devlet biri özel mi canm HappyMom-s

Canım ikiside özel biri yakın medical park hst güzel doğum olursa dıye kendi doktorum geliyo çünkü ..diğeride tem hospital salı günü randevum ona dr,yeker hoca acayip iyi bi doktor bizim aile doktorumuz , bide sorunlu hamileliklerde çok rahatlatıcı konuşuyo o da benim çok hoşuma gidiyo

Kızlar hangi doktora gidiyorsunuz?

Ben Türkiye hastanesine gidicem yarın Nevra Topalismailoğlu'na orada eczacı amcam var türkiye hastanesindeki tüm doktorları tanıyor sağolsun Dr .Nevra hanıma aldık ilk randevuyu 3 kere gittim pco var bende diye kontrol etti aslında iyiydi bana karşı sıkıntı yaşamadım da.
Burada onun adına iyi yorum yapan sadece 2 kişi nerdeyse. Nevra hoca biraz sert mizaçlı bir bayan ama baya bilgili bir doktor. Bana yardımcı oldu baya. Kistler fln vardı mesela yorumları mantıklı sevecendi yani beni rahatsız edecek bir tepkiyle karşılaşmadım. Soru soruyorum misal bana mantıklı anlamam için güzel açıklayıcı cevaplar veriyor ama insanların yorumları düşündürüyor?

Bakalım yarın gidicem inşallah güzel geçer hem bebiş konusu hemde doktor ile ilişkim =)

Benim ablam orda doğum yapmıştı çok seviyorum orayı hastane gibi değil sanki huzur veriyor bahçesi falan

Benim ablam orda doğum yapmıştı çok seviyorum orayı hastane gibi değil sanki huzur veriyor bahçesi falan

kesinlikle bende diyorum eşime ilk gittiğimde burası hastane olmaz. Parkta geziyormuş gibi gidiyorum sağa sola çok hoşuma gitmişti. inşallah doktor konusunda bu hassas dönemde sorun yaşamam.

kesinlikle bende diyorum eşime ilk gittiğimde burası hastane olmaz. Parkta geziyormuş gibi gidiyorum sağa sola çok hoşuma gitmişti. inşallah doktor konusunda bu hassas dönemde sorun yaşamam.

Umarım canım dr.krsinlikle çok önemli bi kere merhametli olacak ve anlayışlı..Ben ilk düşüğümde çok sıkıntı çektim kaç doktor gezdim acaba mı diye bazıları hele öyle öküz ki yani ruh yok resmen çatalda yatıyorum bu bebek ölmüş alıcaz hst hemen yatırın yoksa anneyide kaybedersiniz dedi eşime ben tabi şok biraz insanlık herkese şart canım dimi..Neyseki şimdiki doktorum çok iyi şu dönemi bi atlatsak da cinsiyet tahminlerine geçsek diyorum

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik?

Ben bu ggün 7 hafta 1 günlük olmama rağmen dreoktorun pazartesi gel demişti
Resimde çarşambaya izin alabildi
Oo yüzden hala kalp atışlarını dinliyemedim
Neredeyse 8 haftalık olduğunda gidiyorum kalp atışlarını dinliyeme

Bir yandan yarın git başka hastaneye gidiyor öte yanın şimdi yine görmez bebeği yine git bi hafta sonra gel der diye kendimi frenliyprum

Bir an önce bebeğimi gormek ve kalp atışlarını dinlemek diyorum

Ediit..bu arada en son altı haftalık bir günlükken gitmiştir bebeği gormesi ama herşey yolunda dedi...

Doktor gercekten cok onemlu
Benim doktorumda suratsiz sinir bir kadin
Ama 15 yildir gorumcelerim ona gidiyor ve cok tecrubeli bilgili birisi diyor
El mahkum simdilik ona devam ediyorum

Neyseki bebegim 4 aylik olsun dogum yapacagim hastaneye gidecegim ve ona devam edecegim
İnsallah o daha iyi ve en azindan biraz konuskkan ve guler yuzlu olur

Zaten ilk gebeligim heycanliyim birde karsimda suratsi birisi olunca iyice geriliyorum

Aynen oyle su anki doktorum ozel tip merkezinde bir kadin..gorumcelerin 15 yildir ona gidiyor ve suratsiz bir kadin olmasina

O zaman o doktora git hem için rahat olur

Kızlar bugün doktor randevum vardı tekmis diger kese kaybolmuş bebeğimide gördüm kalp atışınıda duydum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…