- 12 Şubat 2016
- 84
- 62
- 3
- 36
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
-
Amin inşallah durumunu paylaşırsan sevinirimSeninle bat aynı canım aynı gün öğrenmișiz bende yarın gitcem doktora kalp 6-8 haftada duyuluyo diye biliyorum daha erken çünkü biran önce hayırlısıyla duyarız inșallah
Senin adına çok sevindim maşallah :) Rabbim mutluluğunu daim etsinBebitomu gördüm kese içinde kalp atıșı çok net değil $imdilik dedi alttan baktı üsten görünmez dedi kese içinde minik bișey ögle sonuda kan sonucunu alcam progestana gerek varmi dedim hayir onun kanitlanmiș bișeyi yok dedi ayyyy çok mutluyum
Senin adına çok sevindim maşallah :) Rabbim mutluluğunu daim etsin[/QUOTE
Yarın tam altı hafta bir günlük olacak bebeğim çok heycanligim beş haftalıkken keseyi üstten gördü doktor
Allahın izni ile yarın bebeğimi ve kalp atışlarını da duysam o kadar rahatliyacam ki
Hala bebek görünmediği için aklımdan delice şeyler geçiyor
Hayırlısı ile bir bebeğimi gorsem kalp atışlarını duysam çok mutlu olacak
Dualarinizi bekliyorum....
HAYE .!.:Bende şu an 6+3 olacak ama ben cmt gitmeyi düşünüyorum kalp atışlarını dinlemek için
Peki canm sen bebegi ne zaman gordum.....
İnşallah sende bebisin kalp atışlarınıdduyarggüzelhaberlerini aalırsın
Arkadaşlar merhaba benimde sat 26 ocaktı. Bat da dündü. B-hcg 76 çıktı. 2 gün sonra yeniden bakalım dedi dr um. Sizce nasıl bu değer?
Kızlar benden pembe lekeler geliyo doktora gittim çok üzgünüm
Yok vermedi șimdi içtim sanırım uyku yapıyo çok sükür kesede degil etrafındada yok yerleșme kanamasıdır dediHadi yaa düşük tehlikesi mi progestan da vermemişdi di mi sana
Evet bugün 2. Kan bakıldı 250 olmuş değerim. İki embrio transferi olmuştu ikiz mi tek mi acaba? Dr um şimdilik bişey söyleyemem dedi ama inşallah tektir çünkü benim vücut ikiz taşıyamıyomuş. 25 haftalık erken doğumum var. İkiz olursa biri alınacakbence normal ama yükselmesi lazım iki günde bir ikiye katlanmalı bu değer
Yok vermedi șimdi içtim sanırım uyku yapıyo çok sükür kesede degil etrafındada yok yerleșme kanamasıdır dedi
Evet bugün 2. Kan bakıldı 250 olmuş değerim. İki embrio transferi olmuştu ikiz mi tek mi acaba? Dr um şimdilik bişey söyleyemem dedi ama inşallah tektir çünkü benim vücut ikiz taşıyamıyomuş. 25 haftalık erken doğumum var. İkiz olursa biri alınacakbende aldıramam diyorum. Umarım teki tutmuştur.
merhaba kızlar bende şubatta öğrenenlerdenim. ilk değerim 19 şubatta 87,93 tü. 22. şubatta 893.7 çıktı. nasıl gidiyorum sizce ? arada kasıklarımda hafif ağrılar oluyor birde normal mi ya? haftaya keseye bakılacak korkuyorum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?