Şubat 2016'da hamile olduğunu öğrenenler!

Bebitomu gördüm kese içinde kalp atıșı çok net değil $imdilik dedi alttan baktı üsten görünmez dedi kese içinde minik bișey ögle sonuda kan sonucunu alcam progestana gerek varmi dedim hayir onun kanitlanmiș bișeyi yok dedi ayyyy çok mutluyum

Senin adına çok sevindim maşallah :) Rabbim mutluluğunu daim etsin

Yarın tam altı hafta bir günlük olacak bebeğim çok heycanligim beş haftalıkken keseyi üstten gördü doktor
Allahın izni ile yarın bebeğimi ve kalp atışlarını da duysam o kadar rahatliyacam ki
Hala bebek görünmediği için aklımdan delice şeyler geçiyor
Hayırlısı ile bir bebeğimi gorsem kalp atışlarını duysam çok mutlu olacak

Dualarinizi bekliyorum....

Bende şu an 6+3 olacak ama ben cmt gitmeyi düşünüyorum kalp atışlarını dinlemek için

HAYE .!.:
Bende şu an 6+3 olacak ama ben cmt gitmeyi düşünüyorum kalp atışlarını dinlemek için

Peki canm sen bebegi ne zaman gordum.....
İnşallah sende bebisin kalp atışlarınıdduyarggüzelhaberlerini aalırsın

Arkadaşlar merhaba benimde sat 26 ocaktı. Bat da dündü. B-hcg 76 çıktı. 2 gün sonra yeniden bakalım dedi dr um. Sizce nasıl bu değer?

Merhabalar bende 7 haftalik hamileyim bebeğimın kalp atislarini duyduk bu 2. Bebeğim olacak ins. İlki 3 yaşında çok hastayım grip geçmek bilmiyor ve öksürük var

bence normal ama yükselmesi lazım iki günde bir ikiye katlanmalı bu değer
Evet bugün 2. Kan bakıldı 250 olmuş değerim. İki embrio transferi olmuştu ikiz mi tek mi acaba? Dr um şimdilik bişey söyleyemem dedi ama inşallah tektir çünkü benim vücut ikiz taşıyamıyomuş. 25 haftalık erken doğumum var. İkiz olursa biri alınacak bende aldıramam diyorum. Umarım teki tutmuştur.

merhaba kızlar bende şubatta öğrenenlerdenim. ilk değerim 19 şubatta 87,93 tü. 22. şubatta 893.7 çıktı. nasıl gidiyorum sizce ? arada kasıklarımda hafif ağrılar oluyor birde normal mi ya? haftaya keseye bakılacak korkuyorum biraz.

İnş hayırlısı neyse o olsun canım, ama ikiz gebeliklerde hcg çok çok yüksek çıkıyor diye biliyorum bana normal gibi geldi yine de doktora sormak lazım tabi

Ben 7.haftadayım hala ara ara kasık ağrısı var doktora sordum normal dedi hep olacakmış snaırım =(

Merhabalar günaydın:)
1 senelik evliyim, çocuk istedik ama pco çoştuğu için olmadı doktor 3 ay ciddi deneyin olmazsa tedavi demişti. Rabbim bize güzelliği 2. denemede gösterdi. maşallah
bende yeni öğrendim ayın 23 ünde hasta olmam lazımdı normalde pco olduğum için günler değişken olurdu ama dedim olmadım bir test yapayım ve gözlerime inanamadım incecik pembe bir çizgi. İnanmadım haliyle yine gözüm yanılıyor dedim. Yarın yine yaparım dedim. ve o zaman inandım 2 tane birden yaptım ikisinde de 2. çizgi vardı :) sonra dün yani 25 inde 2 gün geçtikten sonra kan testi yaptım ve sonuç 299 çıktı. Bu sefer emin olduk:)

Şimdi doktorumla görüştüm daha çok erken önümüzdeki perşembe cuma sıkışık idrarla gel bakalım dedi.
Heyecan dorukta :)

Bu arada sizleri de tebrik ederim. bekleyenlere de sabır ve mutlu haberler dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…