- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
-
Merhabalar günaydın:)
1 senelik evliyim, çocuk istedik ama pco çoştuğu için olmadı doktor 3 ay ciddi deneyin olmazsa tedavi demişti. Rabbim bize güzelliği 2. denemede gösterdi. maşallah
bende yeni öğrendim ayın 23 ünde hasta olmam lazımdı normalde pco olduğum için günler değişken olurdu ama dedim olmadım bir test yapayım ve gözlerime inanamadım incecik pembe bir çizgi. İnanmadım haliyle yine gözüm yanılıyor dedim. Yarın yine yaparım dedim. ve o zaman inandım 2 tane birden yaptım ikisinde de 2. çizgi vardı :) sonra dün yani 25 inde 2 gün geçtikten sonra kan testi yaptım ve sonuç 299 çıktı. Bu sefer emin olduk:)
Şimdi doktorumla görüştüm daha çok erken önümüzdeki perşembe cuma sıkışık idrarla gel bakalım dedi.
Heyecan dorukta :)
Bu arada sizleri de tebrik ederim. bekleyenlere de sabır ve mutlu haberler dilerim :)
Tebrikler...
Benim de 23ünde olmam gerekiyordu, dün aksam test yaptım, çift çizgi...
Sabah test yaptım, yine çift cizgiyi gördük... :) şoktayım.
Kan verdim sabah, 1 saat sonra sonuç belli olacak.
Seninle tarihlerimiz aynı, o yüzden cok sasırdım. Sonucumun kaç cıkması gerekir diye düsünürken, seninkinin 299 oldugunu okudum.
Hadi bakalım, inşallah ben de güzel haberleri alırım 1 saate...
ayy hadi inşallah güzel haberler dicem de almışsın artık =) inanılmaz geliyor bana sabah uyanıyorum duruyorum testi komidine koydum her sabah görüp görüp kendime geliyorum. =) birşey yemeden içmeden evvel düşünmeden direkt yerdim içerdim. Şimdi aman dur bakalım internetten kitaplardan ne yazıyor ona göre yiyeyim =) heyecan dorukta anlayacağın =))
Ama kan testi sonucunu almadan inanamıyorum, şoktayım, testin biri komidinde, diger salondaki orta sehpada... Aksama da misafirim var, unutmam inşallah orda
Dünden beri gidip gelip baktım, gece uyku uyumadım, simdi işyerindeyim, :) eşimden hayırlı haberleri bekliyorum, o alacak hastaneden, insallah benim de değerlerim iyi cıkar. Yoksa rüyada gibiyim.
inşallah canım güzel haberi sende al dediğin gibi inanılmaz geliyor insana =) ben aldım testi kesinleşti diyorum ama şimdide işin kalp atışı var =))
Kizlar ben son adet tarihinden bu yana 44.gun geçen pazar kan testi yaptik bisey yok adet sancilarim gecen haftaydi geldi gitti adet olmadim cok sancim oldu ama geçti dort gun once kan testi yaptırmıştım hamile gibiyim sanki dun esim kizdi sapittin dedi ne yapcagimi bilmiyorum idrar testinde de birsey yok ben de size katilmayi cok isterdim
aynen canım sakiniz. :)olsun canım, içini ferah tut, mutlu ol, umutlu ol, güzel şeyler düşün, güzel şeyler oku :)
herşey iyi olsun.
Sanırım olacak evet. Arada yanmada oluyor kasıklarımda sende de var mı?Ben 7.haftadayım hala ara ara kasık ağrısı var doktora sordum normal dedi hep olacakmış snaırım =(
Sanırım olacak evet. Arada yanmada oluyor kasıklarımda sende de var mı?
merhabalar
aranıza yeni katıldım..
hamileliğin 6 .haftasındayım ve sık sık idrara çıkma kasıklara baskı gibi haller yaşıyorum..agrılar da oluyor..bu durumda olan arkadaşlarım varmı...vajinal görüntüleme ile kese çok küçük göründü..3 martta tekrar kontrolüm var..hayırlısı ..
Canım bende senin gibiyim düşük yapınca gitmek istemedim kan testimi yaptırdım kesinleşince bekledim sonra eşimin ısrarırla gittim keseyi gördük ve doktorum kesinlikle tedbir amaçlı ilaç yazacağım dedi.şu an başladım kullanmaya bebeğe zararı olmaz faydası olur dedi..Sen ihmal etme bence git kan değerlerine baktır vitaminlerin ne durumda belki ektra bişey önerir..Sen elinden geleni yap gerisi Rabbime emanet..9 ay önce çok panik yaptım sabretmedim hiç düșūk yapınca sözversim kendime bi daha hamile kalırsam acele etmicem diye hatta 7.haftaya kadar doktora gitmeyi düșünmüyoeum psikolojik bișey
Söylüyorum
Hamileyim :))) kurban olduğum Allah, ne güzel bir hismiş bu
tebrik ederim mercimeğin var artık çok çok çok dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?