Şubat 2016'da hamile olduğunu öğrenenler!

Tebrikler...

Benim de 23ünde olmam gerekiyordu, dün aksam test yaptım, çift çizgi...
Sabah test yaptım, yine çift cizgiyi gördük... :) şoktayım.
Kan verdim sabah, 1 saat sonra sonuç belli olacak.
Seninle tarihlerimiz aynı, o yüzden cok sasırdım. Sonucumun kaç cıkması gerekir diye düsünürken, seninkinin 299 oldugunu okudum.
Hadi bakalım, inşallah ben de güzel haberleri alırım 1 saate...

ayy hadi inşallah güzel haberler dicem de almışsın artık =) inanılmaz geliyor bana sabah uyanıyorum duruyorum testi komidine koydum her sabah görüp görüp kendime geliyorum. =) birşey yemeden içmeden evvel düşünmeden direkt yerdim içerdim. Şimdi aman dur bakalım internetten kitaplardan ne yazıyor ona göre yiyeyim =) heyecan dorukta anlayacağın =))

Ama kan testi sonucunu almadan inanamıyorum, şoktayım, testin biri komidinde, diger salondaki orta sehpada... Aksama da misafirim var, unutmam inşallah orda

Dünden beri gidip gelip baktım, gece uyku uyumadım, simdi işyerindeyim, :) eşimden hayırlı haberleri bekliyorum, o alacak hastaneden, insallah benim de değerlerim iyi cıkar. Yoksa rüyada gibiyim.

inşallah canım güzel haberi sende al dediğin gibi inanılmaz geliyor insana =) ben aldım testi kesinleşti diyorum ama şimdide işin kalp atışı var =))

Kizlar ben son adet tarihinden bu yana 44.gun geçen pazar kan testi yaptik bisey yok adet sancilarim gecen haftaydi geldi gitti adet olmadim cok sancim oldu ama geçti dort gun once kan testi yaptırmıştım hamile gibiyim sanki dun esim kizdi sapittin dedi ne yapcagimi bilmiyorum idrar testinde de birsey yok ben de size katilmayi cok isterdim

İçini ferah tut canım takıntı yaptığın zaman daha farklı oluyor. sakin ol rahatına bak stres en büyük düşman!

geç döllenme diye bir olay var vücudumuz neler yapıyor anlaşılmıyor. Rabbim inşallah sana da güzel haberler almayı nasip etsin.

merhabalar
aranıza yeni katıldım..
hamileliğin 6 .haftasındayım ve sık sık idrara çıkma kasıklara baskı gibi haller yaşıyorum..agrılar da oluyor..bu durumda olan arkadaşlarım varmı...vajinal görüntüleme ile kese çok küçük göründü..3 martta tekrar kontrolüm var..hayırlısı ..

Hamileliğin ilk haftalarında izlenimlerim üzere bende de olduğu gibi herkes bir kasık ağrısı, regl olacakmış hissi, az buçuk akıntı, sık idrara çıkma belirtilerini yaşıyor

Kızlar doktorlarınızı da yazın isterseniz, işine yarayacaklar çıkabilir.
Ben ilk doktoruma Sancaktepe Özel Bölge Hastanesi'nde Pınar Çakmak'a gittim pek ilgili bulmadım açıkcası ama heyecanla ilk görüntüyü alabilme umuduyla en yakın ahstane diye gitmiştim
İkincisinde de aynı hastanede adını hatırlamadığımb irine gitmiştim iş çıkışı keseyi görebilme umudu ile.

Yarın da (cmt) ÖZel Sur Hastanesi'nde Dr.Umut Tiryaki diye biri varmış forumdan okuduğum kadarı ile iyi bir doktormuş, kalp atışlarını duymak için oraya gitmeyi düşünüyorum bu sefer, içime sinen bir doktor bulana kadar herkesi deneyeceğim =)

Tam altı haftalık hamileyim
Dun kontrole gittim
Ama doktor bebeği ustten baktı ve gormedi
Kesen büyümüş ( beş haftalıkken 9 mm şimdi 23 mm olmuş) herşey yolunda ben durumdan memnunum dedi
10 sonra gel bebek biraz buyusun dedi

Doktor kötü bir şey söylemedi ama bebeği gormesi gerekmiyormudyu
Offddf beklemek ne zor

9 ay önce çok panik yaptım sabretmedim hiç düșūk yapınca sözversim kendime bi daha hamile kalırsam acele etmicem diye hatta 7.haftaya kadar doktora gitmeyi düșünmüyoeum psikolojik bișey
Canım bende senin gibiyim düşük yapınca gitmek istemedim kan testimi yaptırdım kesinleşince bekledim sonra eşimin ısrarırla gittim keseyi gördük ve doktorum kesinlikle tedbir amaçlı ilaç yazacağım dedi.şu an başladım kullanmaya bebeğe zararı olmaz faydası olur dedi..Sen ihmal etme bence git kan değerlerine baktır vitaminlerin ne durumda belki ektra bişey önerir..Sen elinden geleni yap gerisi Rabbime emanet..

Sağlıkla kucağına alman dileğiyle..

Arkadaşlar merhaba yarın adetinin ikinci günü ve doktora test yaptircam hormon testi dışında ne yapıyor birde alttan bakuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…