Şubat 2016'da hamile olduğunu öğrenenler!

Gittim canım doktora anasaĝlįkta kan verdim hemșire doktora bi git dedi p.tesi gittim kese gözüktü 2 gün önce pembe lekeler geldi ağladım üzüldüm doktora gittim kese ve kenarında degil dedi iğne progestan verdi șimdi kahve lekeler geliyo Rabbime bin șükür inșallah sağlıkla kucağımıza aldırsın inșallah çok saol...gUOTE="HappyMom-s, post: 45360898, member: 514176"]Canım bende senin gibiyim düşük yapınca gitmek istemedim kan testimi yaptırdım kesinleşince bekledim sonra eşimin ısrarırla gittim keseyi gördük ve doktorum kesinlikle tedbir amaçlı ilaç yazacağım dedi.şu an başladım kullanmaya bebeğe zararı olmaz faydası olur dedi..Sen ihmal etme bence git kan değerlerine baktır vitaminlerin ne durumda belki ektra bişey önerir..Sen elinden geleni yap gerisi Rabbime emanet..

Sağlıkla kucağına alman dileğiyle..[/QUOTE]

Canım sakın sıkıntı yapma hormanların etkileniyor iyi yapmışsın bende tedbir amaçlı kullanıyorum leke bende de geldi yerleşme için olabiliyor özelliklede iç karnı küçük olanlarda yer açmak için yerleşince kılcal damarları zedeliyor o yüzden o minik kanamalar..

İçini ferah tut,bol kalsiyum al , kucağına alacağın günleri bekle :)

Kızlar bende 5+2 günlük hamileyim daha doktora gitmedim son adet tarihine göre hesaplyrm siz ne zaman kalp atışlarıni duydunuz

İnş hayırlısı neyse o olsun canım, ama ikiz gebeliklerde hcg çok çok yüksek çıkıyor diye biliyorum bana normal gibi geldi yine de doktora sormak lazım tabi
İnşallah öyledir canım. Dr um şimdilik bişey söyleyemem dedi. 10 martta ilk ultrasona gidicem inşallah o zaman belli olur.

Kızlar dün keseyi gördük Allah'a şükür. Bunu görmek istiyordum dedi doktorum . 10 martta kalp atışı için çağırdı . Bebeği gördüm Bebek var boş gebelik falan tarzı birşey demedi . Ultrasonda kesenin içimde bir nokta var acaba Bebek midir ? Ne stresli işler yahu !!Allah hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Tebrik ederim canım beklemek en zor kısmı sanırım bizim nesil pirpirikli ah annelerimiz nasıl 3 aylık olunca farkediyorlarmış ya

Umarım duyarız pıt pıtlarımızı

[QUOTE="sinsirella, post: 45370534, member: 33877kr dün keseyi gördük Allah'a şükür. Bunu görmek istiyordum dedi doktorum . 10 martta kalp atışı için çağırdı . Bebeği gördüm Bebek var boş gebelik falan tarzı birşey demedi . Ultrasonda kesenin içimde bir nokta var acaba Bebek midir ? Ne stresli işler yahu !!Allah hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin[/QUOTE]
Kac haftalik hamilesiniz aacaba saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah

Kac haftalik hamilesiniz aacaba saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah[/QUOTE]
Amin Can'ım tesekkur ederim 5+1 deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…