- 21 Ocak 2015
- 1.055
- 1.044
- 333
- 38
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
-
Kızlar bende 5+2 günlük hamileyim daha doktora gitmedim son adet tarihine göre hesaplyrm siz ne zaman kalp atışlarıni duydunuz
Benimde19 ocak pazartesi gidiyim diyorum ama gorulurmu bilmemBende 5+2de idrara iyice sıkışık bi şekilde gittim ve görüldü canım.Sat 16 Ocak benim
Benimde19 ocak pazartesi gidiyim diyorum ama gorulurmu bilmem
Kan testk yaptrdm bchg 1528 ama bi hafta gectiCanım kan testi yaptırdınmı ? ona görede hesaplayabilirsin 6000 olunca direk karından ultrasonla görebilirsin rahat bir şekilde ,eğer uzak değilse bence git göreceksin işallah
Kan testk yaptrdm bchg 1528 ama bi hafta gecti
Rica ederim , pazartesi güzel haberi ver olurmuTeşekkürler ayrica cevaplarin için
İnşallah öyledir canım. Dr um şimdilik bişey söyleyemem dedi. 10 martta ilk ultrasona gidicem inşallah o zaman belli olur.İnş hayırlısı neyse o olsun canım, ama ikiz gebeliklerde hcg çok çok yüksek çıkıyor diye biliyorum bana normal gibi geldi yine de doktora sormak lazım tabi
R
Rica ederim , pazartesi güzel haberi ver olurmu
Can'ım tebrik ederim Allah bize de nasip eder inş kalp atışını duymayı:)Bende 6+6 hamileyim.12'yi geçince 7 haftalik olacak :)) Dün kalp atışını gördük. Pit pit atıyordu Yavrumun kalbi. Görmeyenlerin darısı başına.
Kızlar dün keseyi gördük Allah'a şükür. Bunu görmek istiyordum dedi doktorum . 10 martta kalp atışı için çağırdı . Bebeği gördüm Bebek var boş gebelik falan tarzı birşey demedi . Ultrasonda kesenin içimde bir nokta var acaba Bebek midir ? Ne stresli işler yahu !!Allah hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kac haftalik hamilesiniz aacaba saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah[/QUOTE][QUOTE="sinsirella, post: 45370534, member: 33877kr dün keseyi gördük Allah'a şükür. Bunu görmek istiyordum dedi doktorum . 10 martta kalp atışı için çağırdı . Bebeği gördüm Bebek var boş gebelik falan tarzı birşey demedi . Ultrasonda kesenin içimde bir nokta var acaba Bebek midir ? Ne stresli işler yahu !!Allah hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?