kızlar benm karnımda çok aşağıda ama hamileliğin başından beri böle yan karnım bariz belli olduğundan beri aşağıda ve sivri kasıklarımda çok baskı oluyo yürüyemiyorum uzun sürelive ayakta kalamıyorum sanırım en başından beri oğlum başaşağı:) 28+3te kontrolümüz vardı ve doktordoğum pozisyonunda duruyo dedi.hani hamişlerde gögüs altından itibaren şişme olur ya bnm ta göbek deliğimin azcık üstünden itibaren var yani aşağıda inşallah ahyırlı sağıklı bi şekilde gelir bebişlerimiz bu doğuma yakın karın aşağı düşüyo diolar bnmkii nolcak bilmiyorumm hayırlısı olsun inşş bnm gibi olan varmı aranızda
benimde ööle canım yaa en başından beri aşağıda.hatta bi teyze gördü beni senin karnın neden bööle aşağıda doğurcanmı yoksa dedi korkkuttu valla beni
biz 10 gün önce 31 haftalıkken gittik kontrole dönmemişti,şu an 32 haftalık ama hala tekmeleri aşağıda hissediyorum yani bence hala dönmedi...
doktoruma sordum ilk gebelikte şimdiye kadar dönmüş olması gerekirdi ama tabi dönmedi diye bu da anormal bi durum değil son haftada bile döndüğü görülmüştür dedi.
ve ekledi;her geçen gün dönme ihtimali azalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?