şubat anneleri bebekleriniz döndü mü?

gecen persembe canim
1 ay kafasi asagidaydi geri dönmüs

offf bugun kontrolum vardı yıne dönmemiş((
2 gun sonra 35. haftaya giricez...dönebilir ama artık çok küçük bi ihtimal dedi doktorum.10 ocakta yine gidicem...dua edin bebeğim dönsün...

22.haftadan beri aynı pozisyonda olduğu için umudumu kesmiştim ama 10hafta sonra döndü çok şükür :))

kizlar benim kiz 2 hafta once bas asagi idi, dun kontrolde idim ve bu sefer doktor popo asagi dedi, uzulmeye firsat bulamadan capraz dondu, sonra bas asagi dondu sonra yan dondu falan, halden hale girdi yani ultrasyon kontrolu bitmeden, onun icin uzulmeyin, daha yerleri var ve donebilirler.

Ben karnimda hareketlerini hissettim, ama o sekilde dondugunu ultrasyonda gormesem hayatta tahmin edemezdim, normal tekme atiyor gibiydi sadece. Yani siz farkinda olmadan donup duruyorda olabilir bence.

2 hafta önce enlemesine yatiyordu yarin kontrolum var bakalim napmis bizim zilli

Sürmeli inşallah dönmüştür bebeğin canım,benım kontrolüm de pazartesi.Yazmayı unutma buraya doktordan gelınce olur mu ?
Benım umudum iyice azaldı 36. haftanın içindeyız bu saatten sonra dönen bi bebek görmek bna umut verır:)

32+1 de doktora gitmiştim ve baş aşağıdaydı. ilk kez gördük bu halini o güne kadar hep kafası yukarıda ya da yanda filandı.. ama bu saatten sonra tekrar ters döner mi bilmiyorummm :) ama baş aşağı dönmüş olması beni acayip motive etti. sırf sezaren düşünen bennnnnn, resmen acaba olursa normal doğurabilir miyim filan diye düşünmeye başladımm :)

canim korkma yengeminkide çok geç döndü 40+4de normal epidural dogum yapti

canim korkma yengeminkide çok geç döndü 40+4de normal epidural dogum yapti

Doğum yaptığı hafta 40+4 normal sayılırmış cnm ama ne zaman dönmüş ki?inşallah döner ya ben normal doğum çok istiyorum hem sağlık açısından hem de sezeryanın sonraki sıkıntılarını çekmemek için.senin doğumun nasıl olucak belli mi?

36=37 arasi donduydu
bende normal istiyorum bakalim

kızlar benımkıde 30 haftalıkken donmemısdı bu 34 haftamın ıcındeyım cumrts gıdıcem bakalım nedıcek doktor cok merak edıorum normal dogum ıstıyorum ama kızım ne yapıcak orası muamma...

dönmüs dönmekle kalmamis kanala birazcik girmisbi daha donemez dedi

dönmüs dönmekle kalmamis kanala birazcik girmisbi daha donemez dedi

ay çok sevındım canım ya hayırlısı olsun çatı muayenenı de haftaya fılan yapar heralde onu da geçersen buyuk ıhtımal normal olur doğumun ne güzel...
peki sen anladın mı döndüğünü durduğu yerden filan?ne gibi değişiklikler oldu hareketlerinde tekmelerinde?
Benımkı hala dönmedi galıba çünkü bazen göbek deliğimin üzerinde yusyuvarlak bişi geliyo elımıze kafası galıba...Bi de kasıklarımda pıt pıt vuruyo:)

benim oğlumda döneli bi 4 hafta oldu sanırım şimdi 36. haftadayız.şimdilik benim için tüm yollar normal doğumu gösteriyor eğer çatı muaynesindede bir sorun olmazsa.yanlız benim oğluşum sanırım biraz iri olacak belki bir o sebepten sezeryanda olabilirim,doğum yaklaştıkça ben yusuf yusufum vallahi napıcam hiç bilmiyorum.

bugun jinekologa gittim geri donmus kizim

benimki çapraz duruyo bildiğiniz yamuk yani az daha sola kaysa dönmüş olacak.yavaş yavaş artık zamanına göre normal duruyormuş

bugun jinekologa gittim geri donmus kizim

Allah Allah doğum kanalına başını sokmuş artık dönmez dememiş miydi doktor?neyse cnm olsun hayırlısı olsun diyelim ve umudumuzu kesmeyelim moral bozmak yok:))bak bnm oğlum da hala ters duruyo...sağlıklı olsunlar da...

evet canim oyle demisti bizim sipa nasil becerdiyse dönmeyi
dönerler daha yaaa aynen moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…