şubat anneleri bebekleriniz döndü mü?

evet canim oyle demisti bizim sipa nasil becerdiyse dönmeyi
dönerler daha yaaa aynen moral bozmak yok

senınkı dönmeyı çok sevmış heralde bı ters bi düz takılıyo kafasına göre:))
yarın ben de doktora gıdıcem bakalım benım oğluşum naptı:)))

evet oğluşum artık dönmüş tekmelerini ciğerlerimde hissediyordum zaten ama doktor teyzemiz de söylesin istedim :} hazırlıkları başlamış yani oğlumuzun

senınkı dönmeyı çok sevmış heralde bı ters bi düz takılıyo kafasına göre:))
yarın ben de doktora gıdıcem bakalım benım oğluşum naptı:)))

canım benimkide hala dönmedi..34+4 deyiz ama umudum yok açıkçası..hala aynı pozisyonda duruyor..karnım küçük old. için mi dönemiyor anlamadım..
inş dönerler de normal doğum yaparız:))

37. haftaya girdik ve bebeğim hala tersti 2 gün önceki muayenede.Doktorum haftaya tekrar çağırdı.Ama artık döneceğinden umudunu kesti ve 24-25 ocak gbi sezeryan yapalım dedi,oysakı normal doğumu ne çok istemiştim...hayırlısı olsun oğluşum sağlıklı olsun...

en dönek bebek sanirim benimkiii
pazartesi dr gittim tekrar dönmüs minigim :)

ben kafasını kasıklarımda hissediyorum artık böyle döndürüyor falan.. bi de dün hıçkırmaya başladı kuzum...

sipa gene ters dönmüs

Ay doğuma bu kadar az süre kala yaşattığı aksiyona bak:)
ee doğum nasıl ne zaman olucak peki?bnm normalde 9 şubattı beklenen tarıh ama ters olduğu için doktor 38. haftada 25 ocak gibi sezeryan yapalım dedi,yarın kesin gün ve saati söyleyecek...hala ters de bnm yaramazım!

sorma canim yaa
karnim genis oldugu icin bebegim sürekli dönüyor yerinde durmuyor
cuma gunu ebe hastaneye yollayim döndersinler dedi ben istemedim
bebegin bi yerine bi sey olur korkusu oldugu için o riski göze alamadim ve sezeryan istedim
sali gunu bakacaklar eger dönmemisse yine sanirim sezeryan ile alacaklar
hayirlisi bakalimmm

offf ya aynı dert bendede var her ne kadar korksamda bende normal doğum istiyorum benim kızda 35. haftasında ama hala dönmedi doktor son 2 haftaya kadar döne bılır diyo ama hiç umudum yok

pöfff,oğlum dönmüş,kanala girmiş bi de içerden açılmam olmuş biraccık
hatta şu an da hastaneden izinli çıktm,sbh geri gtcm,iğnemi yicem nstye gircm,umarım yarn da çıkmama izin verirler

açilma olmasi icin napiyorsun canim
yuruyus falan mi

dr bol bol yürü dedi günde sabah aksam 1er saat yürüyorum, arti eczaneden frambuaz yapragi cayi aldim rahim agzinin yumusamasini ve kolay acilmasini sagliyomus ebemde doktorumda tavsiye etti günde 3 fincan onu iciyorum, bide ebemiz sey demisti dizini hafif kiriyosun belini hani daire gibi yavas yavas ciziyosun buda kanala iyice girmesini sagliyomus.
haftaya kontrolüm var bakalim rahim agzinda bi gelisme var mi :)

Ne güzel kızlar Allah yardımcınız olsun benım bebeğim dönmedi hala dönmeye de hiiiiiççç niyeti yok.O yüzden perşembe gunu yanı 27 ocakta sezeryan olucam...
Kendımı buna alıştırdım normal istiyodum ama şu an bi anda dönse normal doğumdan daha da çok korkuyorum artık...Spinal anestezi olucam,sonrasında ağrı pompası da verırız ağrıların en yoğum olduğu 2 gunu atlatır sıkıntısız çıkarsın dedi doktorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…