şubat anneleri bebekleriniz döndü mü?

bizimki de dönmüş bakalım tekrar dönmeye kalkmazsa. zaten sürekli tuvaletim geliodu ordn anlamıştm e bide kaburgalara yediğim tepikler var tabi:)

kızlar benim kızım daha dönmemeiş.dr 36. haftaya kadar döner dedi.merak ettiğim dönüş hareketini hissettiniz mi?normal hareketleri gibi mi?

evet bunu merak ediyorum ve 30. haftadayım geçen hafta dr dönmemiş dedi ne zaman dönmesi normaldir?

cnm dr bana 34e kadar dönmesi beklenir dedi. ama ben dönerken hareketlerinde bi farklılık fln hissetmedim. ama döndükten sonra tekmeler daha yukarıdan gelmeye başladı bide ayaktaysam özellikle 10dk da bi tuvaletim geliyo. tabi belki dönerken hissedenler de vardır hareketlerinden

teşekkür ederim burcu, ne garip bişey yaa neler öğreniyoruz neler yaşıyoruz.. bugün aklıma geldi alışverişe çıktığımda evde canım sıkılıyor bi oyuncak bebeğe ihtiyacım var evcilik oynamak için oğlum gelse de oyalansam onunla.. :}

çok enteresan duygular bunlar ama yaşayabiliyor olduğumuz için ŞÜKÜRLER OLSUN

Canım biz 33 haftalık olduk ama tekmeleri hala aşağıda hissediyorum,öyle 10 dakikada bir tuvaletım de gelmiyor işte 1 saatte 45 dakikada bir gelıyor.
herhangi bir dönme hareketi de hissetmedim.Dönmedi hala sanırım offff((
Ben sezeryandan daha çok korkuyorum normal doğuma göre,inşallah döner bi an önce ya

benim oğlumda 26. haftada dönmüştü 30. haftada gittik kontrole yine dönüktü hatta ben yürüyemiyordum canım çok acıyordu yürüken dr.da başını vajinana vuruyor ondan demişti sanırım artık doğum kanalına girmiştir

Ahh Canım Benim Ne Kadar Zorlanıyorsundur.. Allah Yardımcın Olsun.. Allah Bi Avazda Kurtarsın Hepimizi İnşallah..

ya dr bana 34 e kadar dönmesi beklenir deddi ama daha sonrada dönebilirmiş,bebeğe göre değişir sonuçta panik yapmayın:) ayyy evet bu arada ya gelseler de bi mıncıra mıncıra sevsek ısırsak bi totoları fln:)

Ahh Canım Benim Ne Kadar Zorlanıyorsundur.. Allah Yardımcın Olsun.. Allah Bi Avazda Kurtarsın Hepimizi İnşallah..

aminnnnnn çok sağol canım benim gerçekten çok zor oluyor hayırlısıyla bi doğsalar inşallah doya doya gezmek istiyorum çok sıkıldım evden çıkamıyorum

bizimki de dönmüş bakalım tekrar dönmeye kalkmazsa. zaten sürekli tuvaletim geliodu ordn anlamıştm e bide kaburgalara yediğim tepikler var tabi:)

Ayy bende sürekli kaburgalarima tepik yiyorum cokta acitiyor sag kaburgama dogru benim doktor erken dedi daha birsey söylemedi bakalim hayirlisi neyse o olsun

bende en son 30 haftamda gıtmıstım donmemıstı henuz sımdı bıtakı ocagın ılk gunlerınde kontrolum bılmıorum bıdıgım dondumu ama sunu soluyeyım mesaneme acayıp bı baskı yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…