kızlar benim kızım daha dönmemeiş.dr 36. haftaya kadar döner dedi.merak ettiğim dönüş hareketini hissettiniz mi?normal hareketleri gibi mi?
evet bunu merak ediyorum ve 30. haftadayım geçen hafta dr dönmemiş dedi ne zaman dönmesi normaldir?
cnm dr bana 34e kadar dönmesi beklenir dedi. ama ben dönerken hareketlerinde bi farklılık fln hissetmedim. ama döndükten sonra tekmeler daha yukarıdan gelmeye başladı bide ayaktaysam özellikle 10dk da bi tuvaletim geliyo. tabi belki dönerken hissedenler de vardır hareketlerinden
cnm dr bana 34e kadar dönmesi beklenir dedi. ama ben dönerken hareketlerinde bi farklılık fln hissetmedim. ama döndükten sonra tekmeler daha yukarıdan gelmeye başladı bide ayaktaysam özellikle 10dk da bi tuvaletim geliyo. tabi belki dönerken hissedenler de vardır hareketlerinden
benim oğlumda 26. haftada dönmüştü 30. haftada gittik kontrole yine dönüktü hatta ben yürüyemiyordum canım çok acıyordu yürüken dr.da başını vajinana vuruyor ondan demişti sanırım artık doğum kanalına girmiştir
Ahh Canım Benim Ne Kadar Zorlanıyorsundur.. Allah Yardımcın Olsun.. Allah Bi Avazda Kurtarsın Hepimizi İnşallah..
bizimki de dönmüş bakalım tekrar dönmeye kalkmazsa. zaten sürekli tuvaletim geliodu ordn anlamıştm e bide kaburgalara yediğim tepikler var tabi:)
benim kizda enlemesine yatiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?