• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende gitmek istiyorum aşılama olmaassa tüp için hulusi beye çok övüyolar özel muanesindemisiniz siz
evet cok iyi ilgılı bır doktor ben öncelıkle arastırdım sonra karar verdım tedavı oluyorum suan menopur igne kullandım 9gun yumurtam bugun 18 olmuş cumartesı aşılama olacak rabbım herkesı mutlu etsın sız ankaradamısınız

evet cok iyi ilgılı bır doktor ben öncelıkle arastırdım sonra karar verdım tedavı oluyorum suan menopur igne kullandım 9gun yumurtam bugun 18 olmuş cumartesı aşılama olacak rabbım herkesı mutlu etsın sız ankaradamısınız
Evet bnde ankaradayım biz aşılamayı volkan kurtarana yaptrdık çankaya tarafında aşılama olmassa tüp için hulusi hpcayı düşünüyorum ben

Bende gitmek istiyorum aşılama olmaassa tüp için hulusi beye çok övüyolar özel muanesindemisiniz siz
evet özel ..muane ücreti 380 tl iki kere aldılar kan felan sonra asılama tedavıye baskayınca ücret vermedık cunku 2gune bır hastaneye gıdıyorum

Yaa inşallah çok teşekkür ederim siz suan hangi surectesiniz inşallah Rabbım isteyen tüm herkese nasip etsin
Rica ederim :) inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.. 4 Şubat'ta 2. Aşılamami oldum.. bugün 7. gün kısmetse ayın 18 gibi test günü.. Zaman geçmek bilmiyor.. bi an geliyor umitleniyorum bu sefer oldu diyorum bi an da adet olacakmisim gibi kasıklarım ağrıyor.. olumsuz düşünmek istemiyor insan ama çok umutlu olup da hayal kırıklığı yaşamaktan da korkuyor..

Baş ağrısı çeken varmı böyle enseden enseden bütün kafamı sarıyo hapta içmek istemiyorum 🥺

Baş ağrısı çeken varmı böyle enseden enseden bütün kafamı sarıyo hapta içmek istemiyorum 🥺
Çok geçmiş olsun.. benim de ara ara başım ağırdı ama ben de ilaç almak istemedim hatta doktorum ağrın olursa parol kullanabilirsin demişti ama insan yine de çekiniyor.. bol bol su için.. eşinizden ensenize aşağıdan yukarıya doğru masaj yapmasını isteyin ve çay, kahve gibi kafein içeren içeceklerden uzak durun..

bende 1 şubat çatlatma iğnesi yapıldı 3 şubat aşılama bugün çatlatma iğnesinin 12.günü test yapsam çıkarmı

Ne güzel, sizinde mi aşılama, tek yumurta mi? İnşallah tutar 🙏 teşekkür ederim yorumunuz icin
evet cnm bende aşılama tedavısındeyım çatlatma iğnemi aksam vuruldum beklıyorum bel kasık agrısı var yarın aşılama olacak cok heyecanlıyım benım sol tarafta 30mm kıst var sagdakı yumurtam en son 18dı işallh tutar tek taraf oldugu için bıraz umudum azaldı:110:

Back
X