O kadar sevindim ki Allahın izniyle Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım bıl bol dinlen ve bol sıvı tüket bu arada iyi bak kendineBen mecbur kaldımda yaptım yoksa idrar testi yapmayacaktım gününü bekleyin boşverin tutun kendinizi ben tuttum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar sevindim ki Allahın izniyle Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım bıl bol dinlen ve bol sıvı tüket bu arada iyi bak kendineBen mecbur kaldımda yaptım yoksa idrar testi yapmayacaktım gününü bekleyin boşverin tutun kendinizi ben tuttum![]()
Bende ateşleniyorum ara ara ve belim çok fena ağrıyor bende adet olucam gibi hissediyorum inşallah olmamİlk aşılamam hiç belirtim yoktu nerdeyse vücudum yanıyo du sadece kesin dedim adet olacam o kadar çok adet ağrısı sancısı çektim ki hala da ağrıyo yani. İnanamadım ünşallah sizinkilerde pozitif çıkar
Canım çok sevindim Allahım hayırlı etsin darısı bizeEvet ilk idrarda çıktı 2 saat sonrada kan verdim ben 14. Günde yapsaydım çıkardı çünkü testim çok belirgin ve kyu kırmızı çıktı
Ooofff bir tek ben hissetmiyorum galibaBende ateşleniyorum ara ara ve belim çok fena ağrıyor bende adet olucam gibi hissediyorum inşallah olmam![]()
Canım ben de çok korktum çatala çıkınca hat doktor ne kadar korkuyorsun dedi, acı hissetmiyorsun sadece dokunma hissi oluyor yani mesela dezenfekte etti su sıktı sonra da gazlı bezle sildi rahim ağzını, hissediyorsun gazlı bezin değdiğini ama ağrı yok, öyle oluyor 1-2 dk sürüyor sonra bitiyorMERHABA BENDE YARIN AŞILAMA OLACAGIM ZOR OLUYORMU ACABA
Diğer ay bak görürsün birkaç tane büyür, büyümeyen ayı takip eden ay fazla fazla büyüyor, bu sefer de fazla büyümesin diye konuşuruz buradaBenim bu ay aşılamam iptal oldu kızlar yumurtalar büyümedi bi dahaki aya kaldı
Insallah bakalim mart ayı iyi gelir insallahDiğer ay bak görürsün birkaç tane büyür, büyümeyen ayı takip eden ay fazla fazla büyüyor, bu sefer de fazla büyümesin diye konuşuruz burada![]()
Sağlıklı beslen canım şekeri kesInsallah bakalim mart ayı iyi gelir insallah
Evet hep öyle diyolar rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallahO kadar sevindim ki Allahın izniyle Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım bıl bol dinlen ve bol sıvı tüket bu arada iyi bak kendine![]()
İnşallah canımCanım çok sevindim Allahım hayırlı etsin darısı bize![]()
Ağrılarımı adet olacakmışım gibi hissediyorum ama ağrının olmaması bence daha iyi fitil progestan 200 mg mı kullanıyorsun sendeOoofff bir tek ben hissetmiyorum galibabugün aşılamanın 6. Günü ve sanki aşılama olmamışım gibi sanki hiiiç o iğneleri ben vurmamışım ve fitil kullanmıyormuşum gibi
![]()
En azından belirti hissediyorsun bende tık yok, evet Progestan 200 kullanıyorum senin kaçıncı gününAğrılarımı adet olacakmışım gibi hissediyorum ama ağrının olmaması bence daha iyi fitil progestan 200 mg mı kullanıyorsun sende![]()
11. Günüm bugün yarın sabah test yaptırıcamEn azından belirti hissediyorsun bende tık yok, evet Progestan 200 kullanıyorum senin kaçıncı günün
test yaptınız mı benim 13. Günüm test yapmadım ama regl olcakmışım gibi hissediyorum sancılanıyorum suanMERHABA BENDE YARIN AŞILAMA OLACAGIM ZOR 11. Günüm bugün yarın sabah test yaptırıcamCumartesi adet olmam gerekiyordu olmadım da bakalım hayırlısı inşallah
![]()
Sanırım benimki tutmadı sancılanıyorum yarın regl gunumdu zaten bugun 13. Günİnşallah canım![]()
İdarar Testi yaptınmı canımSanırım benimki tutmadı sancılanıyorum yarın regl gunumdu zaten bugun 13. Gün
Ayyyy hadi inşallaaaahhj bu belirtileriniz ne zaman başladı peki11. Günüm bugün yarın sabah test yaptırıcamCumartesi adet olmam gerekiyordu olmadım da bakalım hayırlısı inşallah
![]()
Bel ağrım birkaç gündür var ama ondan önce çok gaz şikayetim vardı gaz Sancısından duramadım hiç doktorumla görüştüğümde polıkıstten dolayı parolden 2 tane iç demişti Allah’a şükür o geçti şu an bel ve karın ağrım devam ediyorAyyyy hadi inşallaaaahhj bu belirtileriniz ne zaman başladı peki