• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamanın ilk gününü sayarsam bugün 6.gunu benim bu ikinci aşılamam daha önce tüp bebek denedim olmadı başka doktor aşılama yapalım dedi ilk asilamanda bende böyle adet belirterek kaşık ağrısı yaşamamıştım bunda böyle oldu
İdrar yaparken bazen çok kasık ağrısı oluyor birde iki gündür

Aşılamanın ilk gününü sayarsam bugün 6.gunu benim bu ikinci aşılamam daha önce tüp bebek denedim olmadı başka doktor aşılama yapalım dedi ilk asilamanda bende böyle adet belirterek kaşık ağrısı yaşamamıştım bunda böyle oldu
sende progestan kullanıyormusun genelde okudugum kadarıyla yan etkısıymış

Kullanıyorum hergun önceden de kullanmıştım ama oncekknde. Vajinal olarak kullanyrdm smdi içiyorum belki o etkiliyor dr
ben vajinal kullanıyorum hap olarak ıcınce daha yan etkılerı oluyormuş rabbım bu emekleri bosa cıkarmasın inş

göguslerde fazla bısey yok benım dıger arkadaslar cok sisti acıyo fılan yazmışlar ben oyle bısey hıssetmıyorum sadece az bısey dolgunlastı ve yesıl damarlar belirdı gun yaklastıkca belırtı arıyorum :kahve:

göguslerde fazla bısey yok benım dıger arkadaslar cok sisti acıyo fılan yazmışlar ben oyle bısey hıssetmıyorum sadece az bısey dolgunlastı ve yesıl damarlar belirdı gun yaklastıkca belırtı arıyorum :kahve:
Benim de ara ara hassaslaatigini hissedyrm bazen , bende öyle herşeye belirti gözüyle bakıyorum:) ama tüp bebek bile tutmayınca çokda umudum yok bu defa öncekiler kadar

Benim de ara ara hassaslaatigini hissedyrm bazen , bende öyle herşeye belirti gözüyle bakıyorum:) ama tüp bebek bile tutmayınca çokda umudum yok bu defa öncekiler k

Benim de ara ara hassaslaatigini hissedyrm bazen , bende öyle herşeye belirti gözüyle bakıyorum:) ama tüp bebek bile tutmayınca çokda umudum yok bu defa öncekiler kadar
Bu sefer günüm geçmeden kan testi vermeyeceğim kendmi tutcam diyorum hatta normalde çok sabırsız bı insanım şimdide öle ama negatif görmekten yoruldum 😊

Sizin ilk aşılamami
göguslerde fazla bısey yok benım dıger arkadaslar cok sisti acıyo fılan yazmışlar ben oyle bısey hıssetmıyorum sadece az bısey dolgunlastı ve yesıl damarlar belirdı gun yaklastıkca belırtı arıyorum

Arkadaşlar benim 2. aşılamam iptal edildi. Gonal f kullandim 75'lik pco var ve sağda 4 solda 4 yumurta gelişmiş, riskli diye catlatma ignesini de vurdurmadi. Kendiliginden çatlarlar mi acaba? Yoksa kist olarak kalırlar mi? Bişey demedi sordugumda, sadece ilişki yasak ağrıların olursa pazartesi gel dediler.

Ayrica ilaclar icin rapor cikarttik ve bu yüzden aşılama olmasam dahi olmuşum gibi sayiliyormus. Yani tüp bebeğe geçmem erkene alınıyor ne kadar doğru? Bilgisi olan var mi acaba bu konuda

Arkadaşlar benim 2. aşılamam iptal edildi. Gonal f kullandim 75'lik pco var ve sağda 4 solda 4 yumurta gelişmiş, riskli diye catlatma ignesini de vurdurmadi. Kendiliginden çatlarlar mi acaba? Yoksa kist olarak kalırlar mi? Bişey demedi sordugumda, sadece ilişki yasak ağrıların olursa pazartesi gel dediler.
Hiçbir tıbbi bilgim yok ama görüşümü yazmak istedim. Kendiliğinden çatlama ihtimali olduğu için doktorunuz ilişki yasak demiş olmalı. çoğul gebelik riski olduğundan aşılama iptal etmiş zaten. İyi düşünelim. Kist falan aklınızdan geçirmeyin, ne güzel çokça yumurtam var, tüp bebek denenecek olursa bir sürü sağlıklı embriyolarım olabilir diye düşünün. Bol şans :)

Hiçbir tıbbi bilgim yok ama görüşümü yazmak istedim. Kendiliğinden çatlama ihtimali olduğu için doktorunuz ilişki yasak demiş olmalı. çoğul gebelik riski olduğundan aşılama iptal etmiş zaten. İyi düşünelim. Kist falan aklınızdan geçirmeyin, ne güzel çokça yumurtam var, tüp bebek denenecek olursa bir sürü sağlıklı embriyolarım olabilir diye düşünün. Bol şans :)
Teşekkür ederim motivasyon için: ) 3 aşılama prosedürünü yerine getirmeye çalışıyorum, bakalim az kaldı tüp bebeğe. Gerçi 3 yıllık evlilik şartı temmuzda dolacak ama eğer aşılamalar bitti yapılacaklar yapıldı artık tek çare tüp bebek diyiip erken olursa devlette nisan veya mayıs gibi inşallah: )))

Merhaba önceki yazdıklarınızdan gördüm hulusi hocada tedavi görüyorsunuz galiba. Bende aynı şekilde ona gidiyorum. Dün iğnelere başladım önümüzdeki haftalarda aşılama olacağım inşallah. Sizin nasıl ilerledi süreç ilk aşılamamı birde problem neydi bizim sprem ileri hareketliliği sınırda 1 yıldır olmamıştı. Birde aşılama sonrası vs neyaptılar dinlenme vs oldu mu

Merhaba önceki yazdıklarınızdan gördüm hulusi hocada tedavi görüyorsunuz galiba. Bende aynı şekilde ona gidiyorum. Dün iğnelere başladım önümüzdeki haftalarda aşılama olacağım inşallah. Sizin nasıl ilerledi süreç ilk aşılamamı birde problem neydi bizim sprem ileri hareketliliği sınırda 1 yıldır olmamıştı. Birde aşılama sonrası vs neyaptılar dinlenme vs oldu mu
merhaba cnm evet hulusi hocada tedavı oldum bızde sebepsiz infertıle vardı 1yıldır hamile kalamadım aşılamadan önce rahım fılm cekıldım anestezılı 4ay bekledık gene olmadı aşılamaya karar verdık benım sol yumurtada kist oluşmuş ama sagdan tutar dedı ogun menopur igneye basladım göbekten kendım vurdum 4taneden sonra kontrole gıttım 12mm olmustu 3gun sonra tekrar kontrol 18mmoldu ogun catlatma ignemi vuruldum 2gun sonra aşılamam oldum

doktorum progestan yazdı fıtıl olarak gunde 2defa bır sabah bır aksam olmak uzere kullanıyorum ılk gun kasık bel agrım hafıf oldu ama sonraları bu agrılar cogaldı özellıkle gaz sancısı kasık agrısı 4.gun ınalımaz bel agrısı yasadım bugun 8.gunum pek agrım yok ben genede yatıyorum kendımı yormuyorum rahım kuçuklugu var dedı doktor korkuyorum tutunamz dıye bol bol dınlenıyorum

Back
X