• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tesekkür ederim ben unuttum valla daha önce gitmiştim takibe :)
perşembe 11. günüm olcak inşallah büyürler
İnşallah büyümüşlerdir benim iki taneydi eşimin de spermi iyi idi herşey güzeldi olmaması için sebep yok ama rabbimiz bilir işte 🙃

Bu sabah aşılamam oldu ilk aşılama hayırlı olur İnşAllah🤲🏻 varmı bu gün aşılama olanlar beraber bekleyelim ☺️
Merhaba canım ben de bugün 23.00 da çatlatma iğnemi yapacağım perşembe 8.30 da gelin dediler, hemşire bugün eşin boşalsın dedi ama düşünüyorum 2 gün bile yapmıyor o zaman siz nasıl yaptınız perhiz süresini

Canım perhiz olayını nasıl denk getirdiniz, ben bugün çatlatma yapacağım bugün boşalsın eşin dediler ama 3 gün yapmıyor süre olarak
5 günlük perhiz oluyor canım bozma ben kurbanlık koyun gibi yarın sperm çıkmayck diye tırsıyom aman bozma. Ama bidakika bugün boşalsa aşılama perşembe mi

5 günlük perhiz oluyor canım bozma ben kurbanlık koyun gibi yarın sperm çıkmayck diye tırsıyom aman bozma. Ama bidakika bugün boşalsa aşılama perşembe mi
Evet aşılama perşembe sabah olacak, 1,5 gün yapıyor, biz en son pazar akşam yapmışız, sanki bugün boşalmasa daha iyi değil mi

Evet aşılama perşembe sabah olacak, 1,5 gün yapıyor, biz en son pazar akşam yapmışız, sanki bugün boşalmasa daha iyi değil mi
Yani bilmiyorum ki canım denileni yapsan daha iyi ama bnde bildiğimi okudum perhizi bozdum pişmanım doktorun eşinin spermine göre karar vermştr belki bozmasan da sıkıntı olmaz bn senin yerinde olsam bozmazdım niyeyse ben doktorların tersine gidiyom galiba :(

Merhaba canım ben de bugün 23.00 da çatlatma iğnemi yapacağım perşembe 8.30 da gelin dediler, hemşire bugün eşin boşalsın dedi ama düşünüyorum 2 gün bile yapmıyor o zaman siz nasıl yaptınız perhiz süresini
Bizim aslında bu ay biraz spontan oldu eşimin ürolog görüşmeleri olduğu için ilişki olmadı 10 günlük bi perhiz süresi vardı bilerek değil ama üroloğumuz belki sperm testi ister diye, istemedi . Sonrasındada benim doktorum cuma günü bana ilişki olmasın pazartesiye kadar dedi zaten olmuyodu o yüzden perhizi sürdürmek durumunda kaldık. Cumartesi gece 00.00 da iğnemi oldum pazartesi sabah 9.30 da eşimin sperm örneğini aldım ve doktoruma gittim 11.20 gibi aşılama yapıldı.. ama perhiz zaten minimum 2 gün max5 gün istiyolar eşinin sperm sayısı normalse sorun olmaz diye düşünüyorum.. hayırlısı olur İnşAllah güzel haberler alırız 🤲🏻

Back
X