- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Eşinin spermlerine bakılcak büyük ihtimalleüniversitede yaptıracağız ben maliyet ne kadar tutar dedim 100-200 tl dedi farklı bir işlemmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinin spermlerine bakılcak büyük ihtimalleüniversitede yaptıracağız ben maliyet ne kadar tutar dedim 100-200 tl dedi farklı bir işlemmi acaba
teşekkürler takıldığım olursa sorarımEşinin spermlerine bakılcak büyük ihtimalle
Gerçi bende acemiyim de elimden geldiğinceteşekkürler takıldığım olursa sorarım
İnşallah büyümüşlerdir benim iki taneydi eşimin de spermi iyi idi herşey güzeldi olmaması için sebep yok ama rabbimiz bilir iştetesekkür ederim ben unuttum valla daha önce gitmiştim takibe :)
perşembe 11. günüm olcak inşallah büyürler
Merhaba canım ben de bugün 23.00 da çatlatma iğnemi yapacağım perşembe 8.30 da gelin dediler, hemşire bugün eşin boşalsın dedi ama düşünüyorum 2 gün bile yapmıyor o zaman siz nasıl yaptınız perhiz süresiniBu sabah aşılamam oldu ilk aşılama hayırlı olur İnşAllahvarmı bu gün aşılama olanlar beraber bekleyelim
![]()
Canım perhiz olayını nasıl denk getirdiniz, ben bugün çatlatma yapacağım bugün boşalsın eşin dediler ama 3 gün yapmıyor süre olarakGerçi bende acemiyim de elimden geldiğince
5 günlük perhiz oluyor canım bozma ben kurbanlık koyun gibi yarın sperm çıkmayck diye tırsıyom aman bozma. Ama bidakika bugün boşalsa aşılama perşembe miCanım perhiz olayını nasıl denk getirdiniz, ben bugün çatlatma yapacağım bugün boşalsın eşin dediler ama 3 gün yapmıyor süre olarak
Bn önceki 3 günden perhizli sandım siz en son ne zaman yaptınızCanım perhiz olayını nasıl denk getirdiniz, ben bugün çatlatma yapacağım bugün boşalsın eşin dediler ama 3 gün yapmıyor süre olarak
Evet aşılama perşembe sabah olacak, 1,5 gün yapıyor, biz en son pazar akşam yapmışız, sanki bugün boşalmasa daha iyi değil mi5 günlük perhiz oluyor canım bozma ben kurbanlık koyun gibi yarın sperm çıkmayck diye tırsıyom aman bozma. Ama bidakika bugün boşalsa aşılama perşembe mi
Yani bilmiyorum ki canım denileni yapsan daha iyi ama bnde bildiğimi okudum perhizi bozdum pişmanım doktorun eşinin spermine göre karar vermştr belki bozmasan da sıkıntı olmaz bn senin yerinde olsam bozmazdım niyeyse ben doktorların tersine gidiyom galibaEvet aşılama perşembe sabah olacak, 1,5 gün yapıyor, biz en son pazar akşam yapmışız, sanki bugün boşalmasa daha iyi değil mi
Senin doktorun böyle demesi beni rahatlattı şuan amaEvet aşılama perşembe sabah olacak, 1,5 gün yapıyor, biz en son pazar akşam yapmışız, sanki bugün boşalmasa daha iyi değil mi
Valla bilemedim yani sperme göre karar vermedi yani herkese dedikleri bu şekilde belliydi, tüm aşılama yapanlara diyorlar ama herkes 3-4 gün perhiz yapmış diye az geldi bilemedim vallaSenin doktorun böyle demesi beni rahatlattı şuan ama
Bnce bozma ya mikro çipli miValla bilemedim yani sperme göre karar vermedi yani herkese dedikleri bu şekilde belliydi, tüm aşılama yapanlara diyorlar ama herkes 3-4 gün perhiz yapmış diye az geldi bilemedim valla
Bizim aslında bu ay biraz spontan oldu eşimin ürolog görüşmeleri olduğu için ilişki olmadı 10 günlük bi perhiz süresi vardı bilerek değil ama üroloğumuz belki sperm testi ister diye, istemedi . Sonrasındada benim doktorum cuma günü bana ilişki olmasın pazartesiye kadar dedi zaten olmuyodu o yüzden perhizi sürdürmek durumunda kaldık. Cumartesi gece 00.00 da iğnemi oldum pazartesi sabah 9.30 da eşimin sperm örneğini aldım ve doktoruma gittim 11.20 gibi aşılama yapıldı.. ama perhiz zaten minimum 2 gün max5 gün istiyolar eşinin sperm sayısı normalse sorun olmaz diye düşünüyorum.. hayırlısı olur İnşAllah güzel haberler alırızMerhaba canım ben de bugün 23.00 da çatlatma iğnemi yapacağım perşembe 8.30 da gelin dediler, hemşire bugün eşin boşalsın dedi ama düşünüyorum 2 gün bile yapmıyor o zaman siz nasıl yaptınız perhiz süresini
Insallah iğneler şişlik yaptı bende biraz perşembeyi sabirsizlikla bekliyorumİnşallah büyümüşlerdir benim iki taneydi eşimin de spermi iyi idi herşey güzeldi olmaması için sebep yok ama rabbimiz bilir işte![]()
Canım bide saat ilerliyor biz perhizi bozduk 39 saatlik perhizle sperm vercek iyice saat ilerliyor bozma yaValla bilemedim yani sperme göre karar vermedi yani herkese dedikleri bu şekilde belliydi, tüm aşılama yapanlara diyorlar ama herkes 3-4 gün perhiz yapmış diye az geldi bilemedim valla
Benim karın davulInsallah iğneler şişlik yaptı bende biraz perşembeyi sabirsizlikla bekliyorum
Benimde öyle ellerim falanda şiştiBenim karın davul
Bence de bozmama kararı aldım, 1.5 gün olacağına 3,5 gün olsun bizim olsunBnce bozma ya mikro çipli mi
Yok canım normalBnce bozma ya mikro çipli mi