• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar öncelıkle yenı üyeyim rabbım herkesin kalbıne göre versin bende 6 gündür menopur igne oluyorum ılk asılamam pek bılgım yok 4.ignemı olduktan sonra kontrol oldum doktorum 12mm olmuş dedi sizce bu oran ıyımı
19 ila 22 ye kadar bekletiyolar canım doktor terciği biraz

Benim zaten umudum yok canım eşimin yıkamadan sonra değerleri iyce düştü
Öyle söyleme bir tane spermin ulaşması bile yeter ğnitsiz olma psikolojin çok etkiliyo yapma ümidini kaybedersen kötüyü çağırırsın dua et Rabbim zorlaştırma kolaylaştır, Rabbim hayırla sonuçlandır bunu tekrar et içinden iyi gelicek kalbine inan 🤲🏻 Dualarım hepinizle ☺️

Öyle söyleme bir tane spermin ulaşması bile yeter ğnitsiz olma psikolojin çok etkiliyo yapma ümidini kaybedersen kötüyü çağırırsın dua et Rabbim zorlaştırma kolaylaştır, Rabbim hayırla sonuçlandır bunu tekrar et içinden iyi gelicek kalbine inan 🤲🏻 Dualarım hepinizle ☺️
İnşallah canım nasipten öte yol yok hayırlısı olsun inşallah rabbim nasip edicek bi gün bugün olmasa bile bi gün🙏

Benim gögüslerim cok agrıyor ara sıra bel agrısı kasık agrısı oluyor ama genelde yatmak uzanmak gerekiyormus ben cok dikkat etmedim:KK43:((
Bende de göğüs ağrısı var ağır kaldırmadığınız sürece bişey olmaz ben hep yatmaya çalışıyorum bakalım işe yarayacak mı

Düşük ve ameliyatlardan sonra tekrar hsg çektiler mi
6 düşükten sonra ameliyat eden doktorum hsg cekti ve o buldu sorunu ilk ameliyat yaptıktan sonra bi daha cekti hsg 3 4 ay sonra bidaha yaptı ameliyatı bu sefer oldu bi daha çekmemize gerek yok dedi ama şimdi o doktoruma devam edemiyorum vefat etti 2 ay önce çok memnundum

buna cok sevındım guzel dıleklerınız cok tesekkur ederım rabbım bu çabalarımızı boşa cıkarmasın inş hepımiz hamiş olur burda anlatırız inş:anneadayı:
amim inşallah :)

Benim aşılama biraz enterasan aslında şuan adetime 12 gun var aslinda bana yumurtalar erken gelistigi için 9.gunde çatlatma iğnesi 11.gunde aşılama oldum devlet hastanesi asilmayi da o kadar harala gurele yaptılar ki bişey de diyemiyosuniz yoğunluk felaket Çarşamba aşılamanın 10.gunu bı test yapicam biliyorum yanlış ama ilacinda etkisi pozitif görmek iyi gelir😅😅😅
10. Gunu yapma canim 13. Gunu yap

Back
X