• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar var mı ağrısı göğüs hassasiyeti kasık sancısı ve akıntısı yoğunlaşan ? Benim baya bi kasık sancım var gece uyuyamadım ve bu günde devam ediyo aniden bi akıntı geliyo tuhaflaşmaya başladım 🤷🏻‍♀️

Kızlar var mı ağrısı göğüs hassasiyeti kasık sancısı ve akıntısı yoğunlaşan ? Benim baya bi kasık sancım var gece uyuyamadım ve bu günde devam ediyo aniden bi akıntı geliyo tuhaflaşmaya başladım 🤷🏻‍♀️
Aşılamanın kaçıncı günü canım ☺️ İnşallah döllenmiştir

Ben kullandım 7 tane , çatlatmadan da 2 tane büyüdü yumurtalar sonrada aşılama oldu sizinde büyür inşallah çok etkili iğneler 11 12 sonra aşılama yapıldı bende sizinde büyüme şekline göre doktorunuz yönlendirir
Ayy ne güzel, inşallah 🙏 kac mm de asilamaniz oldu peki . Bir de igneler icin rapor cikarttiniz mi? Ne kadara aldınız?

Canım bende hiç belirti yok sankı aşılama olmamışım gibi

Canım bende hiç belirti yok sankı aşılama olmamışım gibi
Bende dün gündüz öyleydim akşam yatağa yattım bi göğüs ağrısı ama bıçak saplanması gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı normal değildi ve bu günde devam ediyo çok sancım var adet gibi değil böyle kasıklarıma bir yük asmışlar aşşağı çekiliyomuş gibi hissediyorum anlamadım 🤷🏻‍♀️

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben buğn saat 11de aşılama yaptırdım. İlk aşılamam inşallah hayırlısıyla hepimizin ki tutar. Bende çok kasık ağrısı var ilk günler böylemi oluyor bilen varmı

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben buğn saat 11de aşılama yaptırdım. İlk aşılamam inşallah hayırlısıyla hepimizin ki tutar. Bende çok kasık ağrısı var ilk günler böylemi oluyor bilen varmı
Canım ilk gün işlem sonrası olan kasılmalar normal ☺️

Çok teşekkür ederim canm. Bide bende akıntı yok ama çok sık idrara çıkıyorum. Sende ne gibi hisler oldu
Akıntı bendede yoktu ilk gün hatta o kadar kuruluk vardıki doktoruma sormuştum normal dedi kullandığımız ilaçlar ve işlem sonrası olabiliyo ama şu iki gündür çektiğim sancıyı hiç çekmedim belim ağrıyo kasığım ağrıyo göğüslerim acıyo böbrek kısmım yanıyo gibi bir his var akıntım yoğunlaştı bu gün böyle aniden akıntı geliyo birde gaz problemi çok fazla .. ama 15 gün bekleyip bu süreci böyle takip edicez artık umarım hayırlara vesile olur bu sancılar ağrılar 🤲🏻

Amin inşallah hayırlısı olur cnm. Gaz problemi Bende de çok fazla var. Senin kaç gün oldu aşılaman ve ilk aşılama mı. Teşekkür ederim bu arada verdiğin bilgiler için tatlım

Amin inşallah hayırlısı olur cnm. Gaz problemi Bende de çok fazla var. Senin kaç gün oldu aşılaman ve ilk aşılama mı. Teşekkür ederim bu arada verdiğin bilgiler için tatlım
Amin. Benimde pazartesi oldu aşılama o günü saymazsak 2. Günüm ve ilk aşılamam ☺️ Ne demek paylaşmak iyidir 🤍

Back
X