bende ankaradayım ilk aşılamam 35 yasındayım eşimde 38 gec kaldık tabıkı o tedavı bu tedavı oyaladılarHangi şehirdesin yaşın kaç?
Ben Ankaradayım yaşım 34 benimde yaşım geçiyo eşimde 41 yaşında çok geç kaldık ilk aşılama bizimde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ankaradayım ilk aşılamam 35 yasındayım eşimde 38 gec kaldık tabıkı o tedavı bu tedavı oyaladılarHangi şehirdesin yaşın kaç?
Ben Ankaradayım yaşım 34 benimde yaşım geçiyo eşimde 41 yaşında çok geç kaldık ilk aşılama bizimde![]()
İlk gittiğim doktor hiçbişeyiniz yok kendiliğinden olur dedi iki yıl öyle geçti 1 yıldırda tahliller filimler ilaçlar ancak bu zaman oldu. Etlik Zübeyde hanıma gidiyorum ben. Siz hangi hastanebende ankaradayım ilk aşılamam 35 yasındayım eşimde 38 gec kaldık tabıkı o tedavı bu tedavı oyaladılar
Ücretli mi yapıldı. Benimde ilk başta özele gittim ilhami atılgan'a filim çekindim rahimde mercimek kadar miyomlar var dedi almamız lazım dedi onu laparoskopi ile aldı sonra klomen ve çatlatma iğnesi devam etti ama olmadı sonrada bıraktım kendi haline maddi manevi yordu bizi. Sonrada Zübeyde hanım doktorları iyi diye duydum burdada gene rahim filmi sonra ofis filmi sonra tahliller falan psikolojim bozuldu 3-4 ay ara verdim bu ay başladık bakalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin inşaallahbendede aynısı oldu kendıgınden olur dedık 9ay bekledık olmadı sonra rahım fılmı olur dedıler gene olmadı olsa bıle dusukle sonuçlanır dedıler rahım kuçuklugu varmış aşılamayı yaptırdım hıç kalmadım bır hafta yattım dınlendım inş sonucunu guzel alırız bu arada başkent has. tedavım devam edıyor
inş cnm ınan kolay deyıl benımde psıkolojım ıyı deyıl ben menopur ıgne oldum 9adet gobekten sonra catlatma ıgnesı 35saat sonra aşılama evet ucretlı yapıldı 1400tl sadece asılama ignerın fıyatı ayrı rapor cıkarttırdık yuzde 1 ini ödedikÜcretli mi yapıldı. Benimde ilk başta özele gittim ilhami atılgan'a filim çekindim rahimde mercimek kadar miyomlar var dedi almamız lazım dedi onu laparoskopi ile aldı sonra klomen ve çatlatma iğnesi devam etti ama olmadı sonrada bıraktım kendi haline maddi manevi yordu bizi. Sonrada Zübeyde hanım doktorları iyi diye duydum burdada gene rahim filmi sonra ofis filmi sonra tahliller falan psikolojim bozuldu 3-4 ay ara verdim bu ay başladık bakalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin inşaallah
inş cnm ınan kolay deyıl benımde psıkolojım ıyı deyıl ben menopur ıgne oldum 9adet gobekten sonra catlatma ıgnesı 35saat sonra aşılama evet ucretlı yapıldı 1400tl sadece asılama ignerın fıyatı ayrı rapor cıkarttırdık yuzde 1 ini ödedik
baya süreçten gecmişsin cnm sende benım rahım fılm guzel cıktı sonucu sadece rahım kucuk t şeklınde dedı sol taraftada kıst var yanı anlıcan bıraz zorÜcretli mi yapıldı. Benimde ilk başta özele gittim ilhami atılgan'a filim çekindim rahimde mercimek kadar miyomlar var dedi almamız lazım dedi onu laparoskopi ile aldı sonra klomen ve çatlatma iğnesi devam etti ama olmadı sonrada bıraktım kendi haline maddi manevi yordu bizi. Sonrada Zübeyde hanım doktorları iyi diye duydum burdada gene rahim filmi sonra ofis filmi sonra tahliller falan psikolojim bozuldu 3-4 ay ara verdim bu ay başladık bakalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin inşaallah
Evet süreç zor ve yıpratıcı eşlerimiz ailemiz destek olmazsa daha zor bişeybaya süreçten gecmişsin cnm sende benım rahım fılm guzel cıktı sonucu sadece rahım kucuk t şeklınde dedı sol taraftada kıst var yanı anlıcan bıraz zor
katılıyorum cnm destek önemlı sana 12 gun demişler bana 15 gun dedılıer benım test yaptırmama 4gun var adetıme bır hafta var o nasıl olacak bılmıyorumEvet süreç zor ve yıpratıcı eşlerimiz ailemiz destek olmazsa daha zor bişeyRabbim emeğimizi zayi etmesin..
Benim sağ tarafımdaki kanalda daralma var ve sağ tarafımda yumurtalık dışında kist var.
Cuma aşılama oldum, bu cuma kan verip progestana baktır dedi. Adet olmazsan 12. Günde sağlık ocağına gidip gebelik testi yaptır dedi.
Rahim küçük olunca tutunma mı olmuyor yani neden zor?
Merhaba arkadaşlar ben de 4 Şubat'ta saat 11 gibi aşılama oldum (2. Aşılama).. ilk günü 0 sayın diye okudum bir çok yerde bugün 7. Günüm.. Aşılamadan sonra çok rahattım hatta ilk 2 gün hava çok güzeldi 10-15 dk ağır tempoda yürüyüş bile yaptım ama 5. Gün akşamüstü çok feci kramp ve ağrı hissettim hatta ayakta bile zor duruyordum bütün gece iki büklümdüm. Sabah olunca ağrım gecmisti ama doktorumu bilgilendirdim hemen gel dedi muayene etti hiçbir sorun yok dedi kan testi için erken dedi.. şimdi de adet olacakmisim gibi hissediyorum.. hayırlısı artık.. ayın 18 ila 20 arasında test yapicam inşallah pozitif çıkar.. Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun..
İnşaallah ameliyata gerek kalmadan genişler rahmin bi hamile kal Allahın izniyle ondan sonra belli olur. Kendini bunları düşünerek üzme. Verecek olan rabbim. İki kez düşük yaptım kese oluşuyo ama durmuyo hemen düşüyo. Doktor diyoki Allah dur diyecek duracak bizim elimizde değil diyor. O yüzden hiç canını sıkma inşaallah hamilesindir canımkatılıyorum cnm destek önemlı sana 12 gun demişler bana 15 gun dedılıer benım test yaptırmama 4gun var adetıme bır hafta var o nasıl olacak bılmıyorum
rahım kucuk ve t şeklınde dedı cocugun buyuyecegı yer dar düşükle karsılasabılırız dedı ben bıraz araştırdım bunun amalıyatı varmış
rabbımın kudretıne sıgınıyorum ol desın olsun haylısı tabıkı ınanırmısın şuan amalıyat yada tekra asılama bır plan yapamıyorum 3gun içerısınde hersey bellı olacak ona gore yol izliyecegım bugun test yaptım negatıfİnşaallah ameliyata gerek kalmadan genişler rahmin bi hamile kal Allahın izniyle ondan sonra belli olur. Kendini bunları düşünerek üzme. Verecek olan rabbim. İki kez düşük yaptım kese oluşuyo ama durmuyo hemen düşüyo. Doktor diyoki Allah dur diyecek duracak bizim elimizde değil diyor. O yüzden hiç canını sıkma inşaallah hamilesindir canım
Ya ben de anlamadım 12 gün çok erken gibi ama belki yöntemlerimiz varklı ondan mı kiklomen kullandım 5 gün, sonra çatlatma iğnesi, sonra aşılama günü hap verdi duphaston onu kullanıyorum. Hap bitince iki gün sonraya denk geliyo
Insallahİnşallah olacak inanamıyorum sizeHepimizin bi durak yeri var zamanı gelince rabbim verecek hiç yaşamamış gibi olacaz bu anları
Hemen belli olmaz zaten canım kendini şartlandırma merakla bekliyorum kendimide seni derabbımın kudretıne sıgınıyorum ol desın olsun haylısı tabıkı ınanırmısın şuan amalıyat yada tekra asılama bır plan yapamıyorum 3gun içerısınde hersey bellı olacak ona gore yol izliyecegım bugun test yaptım negatıfüzüldüm ıkı gun sonra tekrar yapacagım inş deyısır
![]()
Bende duphaston kullanıyorum sabah akşam günde iki kez. Gerçi benim 6. günüm ama öyle belirti yaşayan duymadım hiç. Ayy iki günün kalmış inşaallah hamilesindirMerhaba Arkadaşlar,
bu ayın 12'sinde aşılama yaptırdım. tüp bebek tedavisi için başladık ama hormon değerlerim istenildiği gibi yükselmediği için aşılamaya dönüldü. aşılamada çok küçük bir ihtimal tutması ama doktorum boş geçmeyelim dedi. aşılamanın olumlu sonuçlanacağı konusunda pek umutlu değilim . benim sormak istediğim dün yani aşılamanın 12. gününde ateşim 37 civarında ve ateşten dolayı sürekli titreme oluşuyor. biraz bekliyorum geçiyor ve sonra yine başlıyor. ciddi bir üşüme sonrasında ateş ve titreme... Duphaston kullanıyorum. cuma günü test yapılacak cuma gününe kadar devam etmem gerekiyor yani toplamda 15 gün kullanmış olacağım. ilacın yan etkisi olabilir mi? ilaçlardan dolayı bunu yaşayanınız oldu mu hiç? yoksa farklı bir sağlık sorunu olabilir mi?
bu arada her ne kadar doktor şans az dese de ben yine de dün ve bugün idrarda test yaptım negatif çıktı, daha önce tüp bebek tedavisiyle 14. haftalığa kadar devam eden bir gebelik yaşadım ama ne yazık ki devam edemedi. ondan yola çıkarak idrarda erkenden belli olduğunu biliyorum, idrarda negatif gördüğümden pozitife dönmeyeceği düşüncesi ağır basıyor, bu sebeple prosedürler yerine gelsin diye cuma gününü bekliyorum.
Umarım sizler pozitif sonuçlar alırsınız.
ayyy inş yaa deyişir pozıtıf olurHemen belli olmaz zaten canım kendini şartlandırma merakla bekliyorum kendimide seni de![]()
Çok teşekkür ederim, güzel dileklerin için:) inşallah seninle birlikte tüm bebek isteyenler pozitif sonucu görüp 9 ayın sonunda da bebeklerini kucaklarına alırlar... Amin:)Bende duphaston kullanıyorum sabah akşam günde iki kez. Gerçi benim 6. günüm ama öyle belirti yaşayan duymadım hiç. Ayy iki günün kalmış inşaallah hamilesindir