• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adet olman mı lazımdı ? Neden öyle dedinki. Bana 12. Gün test yaptır dediler salıya geliyo ama ben çarşamba yaptırayım diyorum
adet gunum gelmişti cnm o yuzden dedım ama bugun oldum bıyerde okumuştum asılama sonrası adet gununde deyişmeler oluyo dıye o yuzden merak ettım benımdemı gecıkecek dıye sorun kalmadı yarın tekrar doktora gıdecegım:KK12:

adet gunum gelmişti cnm o yuzden dedım ama bugun oldum bıyerde okumuştum asılama sonrası adet gununde deyişmeler oluyo dıye o yuzden merak ettım benımdemı gecıkecek dıye sorun kalmadı yarın tekrar doktora gıdecegım:KK12:
Aaa anladım. Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim kolaylaştırsın inşaallah

katılıyorum cnm destek önemlı sana 12 gun demişler bana 15 gun dedılıer benım test yaptırmama 4gun var adetıme bır hafta var o nasıl olacak bılmıyorum
rahım kucuk ve t şeklınde dedı cocugun buyuyecegı yer dar düşükle karsılasabılırız dedı ben bıraz araştırdım bunun amalıyatı varmış
evet bende de aynı sorun vardı amlıyat oldum ozelde basıt bır amalıyat rahım fılmı gbı o alan genısleştıldı

Arkadaşlar test yapmadan önce 14. Günde bende de kan geldi ama adet kanaması olmadığından emindim ama acaba mı dedim sanki bi yerim yara olurda çok az bulaşırya peçeteye öyle gelmişti sizde bi bakın adet kanamasından farklı mı benziyo mu diye
Merhaba siz hamile misiniz acaba benim de yumurtlamasan sonra bugün 15.gün hafif pembe bi lekelenmem o da peçeteye sildikçe oldu devamı gelmedi kan verdim ama sonuç 0.5 yerleşme kanaması mı adet başlaması mı anlamadım yerleşme kanaması olsa değer bu kadar düşük çıkmazdı heralde değil mi?

Merhaba siz hamile misiniz acaba benim de yumurtlamasan sonra bugün 15.gün hafif pembe bi lekelenmem o da peçeteye sildikçe oldu devamı gelmedi kan verdim ama sonuç 0.5 yerleşme kanaması mı adet başlaması mı anlamadım yerleşme kanaması olsa değer bu kadar düşük çıkmazdı heralde değil mi?
Merhaba ben evet gebe kaldım kan testini tekrarladınız mı

İnşallah hayırlı sonuç olur aşılama öncesi hsg cektirdinizmi
Daha önceden çektirip 2 kerede histereskopi oldum adını yanlış yazmış olabilirim :) t şeklinde ve dardı rahim düzelttiler 6 düşüğüm vardi

Daha önceden çektirip 2 kerede histereskopi oldum adını yanlış yazmış olabilirim :) t şeklinde ve dardı rahim düzelttiler 6 düşüğüm vardi
Çok geçmiş olsun bunca uğraşın sonucunda mutluluk seni bulur inşallah canım 🤲

Back
X