- 13 Ocak 2020
- 46.232
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.012
- 598
- 33
Stabil. Sen?Canm nalssn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stabil. Sen?Canm nalssn
Msjın altındaki cevapla yere yaz canımBir türlü doğru yere mesaj yazamadım bugün Kanda test verdim değeri 89.7 çıktı darısı isteyenlerin başına inşallah cmt 2. Test.delidunya senin transfer zamanın belli oldu mu?
Güzel çıkmış değerin çok sevindim senn adına kuzum ay amin İnşAllahBir türlü doğru yere mesaj yazamadım bugün Kanda test verdim değeri 89.7 çıktı darısı isteyenlerin başına inşallah cmt 2. Test.delidunya senin transfer zamanın belli oldu mu?
İyim Canm. Bu sefer pek moralsiz görüyorum seniStabil. Sen?
YaaaaaKizlar bugün transferden sonraki 11. Gün 5. Gün tek embriyo beta HCG 594.3pozitifim
darısı diğer isteyen herkesin başına olsun inşallah
![]()
Ay bende öyleYaaaaane kadar sevindim kuzum ay çok şükür
![]()
Benim rahmi dinlendirme zamanım neredeyse bir ayda 15 gün kadar da adet olacağım bilmem ne işleri doktorum sonrakinde şehirdışına gitti bir ay daha ertelendi şimdiye kısmetmiş. Allah’ıma şükür şu an pozitif devam ediyorum inşallah bir aksilik olmazMsjın altındaki cevapla yere yaz canım
Hayır belli değil daha haftaya kontrl var 11 regl günü gösteriyor olunca ilaca başlıyorsun ya benm tahminime göre Mart sonu Nisan başı sen kaç gün ilaç kullandın ?
İnşAllah cnam sağlıkla devam eder. Rahim kalınlaşması için kaç gün ilaç kullandın sen ( bende 2 regl geçirdim dinlensn diye sonrada histeroskopi ameliyatı oldum işte regl bekliyorum ilaca başlamak için transfer için )Benim rahmi dinlendirme zamanım neredeyse bir ayda 15 gün kadar da adet olacağım bilmem ne işleri doktorum sonrakinde şehirdışına gitti bir ay daha ertelendi şimdiye kısmetmiş. Allah’ıma şükür şu an pozitif devam ediyorum inşallah bir aksilik olmaz
Transfer yapılacağı zaman âdetin ikinci günü doktor baktı üçüncü günü itibari ile bir takım ilaçlar verdi ondan bir hafta sonra da ilaçları eklemeler yaptı. Hala aynı ilaçları kullanıyorumİnşAllah cnam sağlıkla devam eder. Rahim kalınlaşması için kaç gün ilaç kullandın sen ( bende 2 regl geçirdim dinlensn diye sonrada histeroskopi ameliyatı oldum işte regl bekliyorum ilaca başlamak için transfer için )
Anladım CanımTransfer yapılacağı zaman âdetin ikinci günü doktor baktı üçüncü günü itibari ile bir takım ilaçlar verdi ondan bir hafta sonra da ilaçları eklemeler yaptı. Hala aynı ilaçları kullanıyorum
Ben de kullanıcam bu ilacı da, akşam mi kullandınız bunu acaba??Hımm anladım Canm şmdi bende önden genotropin hormon ilacı kullanmıştım dozu içinde ayarlı bak bu
Evet ben akşam kullandım canımBen de kullanıcam bu ilacı da, akşam mi kullandınız bunu acaba??
teşekkürlerEvet ben akşam kullandım canım
Rica ederim:)teşekkürler![]()
Canım ben senin topiğe yazmıyom şimdi kalabalık olmasın transfer olmayacam diye. Ama diğer her yerde yazıyorum. İyiyim. Şu an bi gelişme yok bende. Sen ne yaptın?merve ? İyimisn cnm
Olsn cnam ne fark eder benmde ertelendi Şubat diye açmıştımCanım ben senin topiğe yazmıyom şimdi kalabalık olmasın transfer olmayacam diye. Ama diğer her yerde yazıyorum. İyiyim. Şu an bi gelişme yok bende. Sen ne yaptın?