• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aldım test predictor 😁ne zamn yapayım gün içinde olurmu ki kan testiyle birebir dedi eczaci

Merhabalar ben de varım. Güya bu ay hamilelikle ilgili hiçbir şey düşünmeyecek akışına bırakacaktım ama kendimi burada buldum😁 Benim bat 22 şubat ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tutturup değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bakalım beklemedeyim🐣

3 saat idrarını tut öyle yap ya da sabahı bekle ben e. Garanti olur öyle
1den beri zaten tuvalete çıkmıyorum 5e kadar tutar yaparım 😁😁 saol canm. Sole düşündüm zaten sabah kadar nerdeyse 3 defa tuvalete gidiyorum gene aynı hesap oluyor 😁🤗

Merhabalar ben de varım. Güya bu ay hamilelikle ilgili hiçbir şey düşünmeyecek akışına bırakacaktım ama kendimi burada buldum😁 Benim bat 22 şubat ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tutturup değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bakalım beklemedeyim🐣
Ben kendime söz verdim bu ay belirti aramıycam diye belim de ağrısa göğsüm de diycem ki mevsimseldir hamileliğe yormuycam 😂😂

1den beri zaten tuvalete çıkmıyorum 5e kadar tutar yaparım 😁😁 saol canm. Sole düşündüm zaten sabah kadar nerdeyse 3 defa tuvalete gidiyorum gene aynı hesap oluyor 😁🤗
Evet o zaman aynı gibi oluyor 😄adetin ne kadar geçti takip edemedim pek

Demi dusunmwyenden korkcan😂ben son 2 haftadır düşünüyorum öncesi asla diodum şimdi sanki senelerdir çocuk istiyorum da olmamış kafasındayım heyecan stres aman allahim nese gebelik testiyle bu sorun u cozucem kafam rahat olsun 1 ay 😁 ovulasyon ne alıyorsun h. G

Evet o zaman aynı gibi oluyor 😄adetin ne kadar geçti takip edemedim pek
Valla bende ne zMn çok emin değilim bu ovulasyon programlarında biri bugünü gösteriyor biri 2 günü. 33 35 günde bir oluyor son bat 8 Di şimdi bazısı 11 i bazısı 12 gosteriyor

Demi dusunmwyenden korkcan😂ben son 2 haftadır düşünüyorum öncesi asla diodum şimdi sanki senelerdir çocuk istiyorum da olmamış kafasındayım heyecan stres aman allahim nese gebelik testiyle bu sorun u cozucem kafam rahat olsun 1 ay 😁 ovulasyon ne alıyorsun h. G
Ben de aynen o psikolojideyim. Zaman yaklastikca merak da artıyor.Test olarak Ilk önce eczaneden 35'tlye 5 tane olanlardan almıştım sonra burada araştırdım popüler ve ekonomik olan laboquik'ti ondan aldım. 20 ovulasyon 5 gebelik testi 30 tl idi. Bence guzel duzenli olarak yaptım koyulaşmayı görebildim. Olmazsa yine ondan alırım.

Back
X