Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnternetten ovulasyon testi aldım ben 30 tane ovulasyon 2gebelik 1erken gebelik testi var içinde 30 tl gerçeklik payı nedir bilmiyorum ama yapıyorum şuan adetin 12.günündeyim inşallah gebe kalırız
Bende adet olmayı bekliyorum bende yapıcam 20 tane ovulasyon 3 gebelik testi 45 TL dediler bana bide takip yapacak çok mu ya

Kızlar ben de test yapsam mı yarın 🤪 ya test boş çıkarsa verdiğim. Paraya uzulucem. Daha bide ovulasyon testi Alicam ona para verilecek 🙄😂fikirlerinizi bekliyorum

Sağolun 🤗 En kısa zamanda güzel haberlerinizi almayı nasip etsin rabbim inşallah 😍

Hiç yapmadım bunca zaman beklerken bacak dikme falan🙈 Ben önce 26 kilo verdim sonra antikorları düşürmek için bağışıklık sistemimle uğraştım. Hep sağlık degerlerime çalıştım. Bazılarına göre kafayı yemiş derecede😁 Son 3 aydır organik et, sebze yedim takviyeleri düzenli kullandım doktor kontrolünde. 3 ayda 4-5 kez dışarıda yemek zorunda kaldım, onda da ızgara balık et vs. Onun dışında hazır paketli içinde ne olduğunu bilmediğim hicbirsey yemedim. Ha bunların hepsi otoimmun sistemi, bağırsakları düzeltip hasimato antikorları düzeltmek içindi. Glüten ve şeker zaten yok hayatımda. Demek ki benim için sorun olan birşeyler düzelmiş 🤩 Altta yatan böyle bir nedeniniz varsa ona odaklanın derim herkese. Fonksiyonel tıp uzmanı bir hekim kontrolü birçok sorunu aynı anda çözebiliyor. Doktorumun eşi doğum yaptı, tebrik ettim, ertesi sabah testte gebeligimi öğrendim🤩 Dün adamcagiz eşinin yanında hastaneden destek oldu sağolsun , HCG yaptır, tiroid ilacının dozunu yukselt, folik asit içeren haricinde takvileri kes vs vs..
Güzel dualariniz için teşekkür ederim 🤗 Ben paylaşırken sizlerin de sevinç cigliklarinizi heyecanla bekliyor olacağım 🤩
Az önce bir bulantı krizi yaşadım mesela😁😍😘
Helal olsun sana mücadelene hayran kaldım valla inşallah bebeğini de hayırlısıyla kucağına alacaksın ❤️

Kızlar sordum eczaneye erken gebelik testi 20 tlmis yuhhh. Ovulasyon 5li 35 tlmis yok artık 🙄

Back
X