• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hcg testim yoktu lh yaptım böyle çıktı🙄

Eklentiler

• IMG_20200213_213557.webp
    IMG_20200213_213557.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 37
Olmuyor işte ya düşünsene her yaptığına karışıyor kocan hava almaya çıkarsa kavga çıkıyor bende sus diyorum kendime ama kocamla saat 10 da dışarda olmamda ne gariplik var ki.. Anne evinde iznim gece 12 ydi. Annem hep evlenince kocanla sabahlara kadar gezersin diyordu şimdi 9 olunca çıkamıyoruz 10 da evdeyiz. Düşünsene dün 2 çift avm tarafında işimiz vardı sinemaya geçelim dedik diğer çift direk kabul ettiler. Bizimki abisini arayıp haber verecek de onlar annesinden izin alacak da kocamla sinemaya gidecem.. Allah kurtarsın beni bu evden gerçekten kaynanayla yaşanmaz.. Bakalım yarın 14 şubat ne olacak merak ediyorum çok
Ne kadınmış yaa 😡😡Rabbim yardımcın olsun ben artık yorum yapamıyorum gerçekten her yorumdan sonrasi daha fazla sinir oluyorum😤😤

Eki Görüntüle 2590184
Bunu geçen ay görümcem almıştı hediye. Doldurmak için sabırsızlanıyorum. 🥰

Çok tatlışş 😍 hayalimde canlandırdım da ilerde yazdıklarını okumak bugünleri hatırlamak ne güzel olur. Rabbim bir an önce doldurmayı nasip eder inşallah. Bende alayım güzel haber alırsam, sitem edicem çok beklettin diye 🤗

Çok tatlışş 😍 hayalimde canlandırdım da ilerde yazdıklarını okumak bugünleri hatırlamak ne güzel olur. Rabbim bir an önce doldurmayı nasip eder inşallah. Bende alayım güzel haber alırsam, sitem edicem çok beklettin diye 🤗
Güzel bir sey gerçekten. Al tabi canım. Insallah Allah güzel güzel doldurmayı nasip etsin. 🤲🏻

Back
X