• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bugün randevum vardı. Doktoruma hareketlerini eskiye göre daha az hissediyorum dedim. Az ama güçlü.
Ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ama yine de nstye girmemi istedi. Normalde 32de giriliyormuş. Unutmuşum bu detayları.🥹

30+0 oldum bugün.
Bundan sonra 2 haftada 1 gelecekmişim ve hep nstye girecekmişim zaten. Ve 2 hafta sonra her şey yolunda olursa çalışabilir raporu da alacağım.

Bir de tüp bağlatma olayını sormak istiyorum. Bir daha çocuk istemediğim için. Sezaryen esnasında yapılıyorsa yapsın. Sakıncası olmazsa tabii. Hiç bilgim yok bu konuda.

Bugün randevum vardı. Doktoruma hareketlerini eskiye göre daha az hissediyorum dedim. Az ama güçlü.
Ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ama yine de nstye girmemi istedi. Normalde 32de giriliyormuş. Unutmuşum bu detayları.🥹

30+0 oldum bugün.
Bundan sonra 2 haftada 1 gelecekmişim ve hep nstye girecekmişim zaten. Ve 2 hafta sonra her şey yolunda olursa çalışabilir raporu da alacağım.

Bir de tüp bağlatma olayını sormak istiyorum. Bir daha çocuk istemediğim için. Sezaryen esnasında yapılıyorsa yapsın. Sakıncası olmazsa tabii. Hiç bilgim yok bu konuda.
Maşallah 🥰 sezaryenin arkasından yapılıyor diye biliyorum ben, hem sizden hem eşinizden onam alınarak. Beklenen doğum tarihinden kaç gün önce yapılacak sezaryen tarih konuştunuz mu?

Maşallah 🥰 sezaryenin arkasından yapılıyor diye biliyorum ben, hem sizden hem eşinizden onam alınarak. Beklenen doğum tarihinden kaç gün önce yapılacak sezaryen tarih konuştunuz mu?

Henüz konuşmadık. Erken diye düşündüm sormadım. 32.hafta için bile durumuna bakarım, uygun görürsem çalışabilir raporu veririm dedi.

Ama ilk hamileliğimde 10 gün önceye çekmişti sezaryeni ve genelde böyle olur 10 gün öne atarız demişti.

Şimdi de öyle olur diye düşünüyorum. 21 şubat gözüküyor ama 11 şubat gibi olabilir. 😇

Böyle paketlemeler yapmadım ben ya. Böyle hurclar mi alsam bilemedim ama 2 çanta yapayım diye düşündüm. Sadece hemşireye verileceklerin paketi belli olsun karışmasın o şekilde birsey yapayım dedim. İçine ben de hastane çıkış seti, bez, ıslak mendil, tek kullanimlik alt açma örtüsü koyacağım. Doğar doğmaz pisik kremi lazim mi emin degilim o işlere evde duruma mi baksam bilemiyorum ilk bebek acemiligi var 😅Diğer şeyleri zaten çantanın içi bölmeli olacak ona göre dizerim diye düşündüm. Yedek 2 takım, bez, ıslak mendil, kalın ve ince battaniyeler. Onun dışında arkadaşımın ısrarlı tembihi ve sezeryan olup birkaç saat sütümün gecikme ihtimaline karşı 1 tane en küçüğünden mama, ona uygun biberon ve besleme kaşığı 1 er tane. Kendime yapacağım çantaya da şimdilik sadece 1 gecelik-sabahlik, 2 pijama, emzirme sutyeni ve atleti, alt çamaşır, tarak toka gibi şeyler, göğüs ucu kremi, ped, çıkışta giyecek temiz kıyafetler. Aklıma gelmeyen şeyler varsa burda sizlerden okudukça alıp ek yaparım artık. Yıkayıp utulemeyi bitirmistim bebeğimin kıyafetlerini, benimkilerin de sadece ütüsü kalmisti ama geçen çok canım sıkkındi kendimi bebek mağazasında buldum birseyler aldım yine bebek kiyafeti😅🙈
Kendime ve bebeğe koyduklarım birebir sizinkiyle aynı bende videolara falan bakıyorum yoksa bir şey bildiğimden değil😂 ekstra olarak terlik havlu falan koydum. Çantanız bölmeliyse bir sıkıntı olmaz ben normal valiz kullanacağım için bu şekilde tercih ettim yoksa çok dağılabilirdi birde bebek çorabı şapkası vs minnacık şeyler valiz içinde bulmak çok zor olur diye düşündüm

Henüz konuşmadık. Erken diye düşündüm sormadım. 32.hafta için bile durumuna bakarım, uygun görürsem çalışabilir raporu veririm dedi.

Ama ilk hamileliğimde 10 gün önceye çekmişti sezaryeni ve genelde böyle olur 10 gün öne atarız demişti.

Şimdi de öyle olur diye düşünüyorum. 21 şubat gözüküyor ama 11 şubat gibi olabilir. 😇
Ayy kesin olarak şubat annesisiniz yani 🧿🧿 bende şubat annesi olmak istiyorum 1 şubattan sonra gelebilir kabul ediyorum 😂

Ayy kesin olarak şubat annesisiniz yani 🧿🧿 bende şubat annesi olmak istiyorum 1 şubattan sonra gelebilir kabul ediyorum 😂

Evet kesin her şey yolunda olursa inşallah. Ben de şubatta olmasını çok istemiştim hep🥹
Sağlıkla gelsinler de
Ocakta gelme ihtimali mi var ki sizde? Neden

Bu arada nstdeki hemşire doktorlar genelde 36.haftada nst istiyor dedi. Hep öyle yapıyoruz diyor.
Onun öncesinde doktor isterse alıyoruz. Değişebilir dediler.

Eki Görüntüle 3685135
Bu şekilde küçük hurçlardan almıştım. Yıkayıp ütüledikçe hastane çantasına koyacaklarımı yerleştiriyorum. Bez, ıslak mendil, alt açma örtüsü ve pişik kremi koydum. En küçük hurçta hemşireye verilecekler var ilk kıyafetleri. Diğerindede yedek kıyafetler ve fotoğraf çekimi için aldıklarım var. Müslin takım yaptırmadım kış bebeği diye konseptimiz küçük prens o yüzden küçük prensli bir hastane çıkışı seti aldım fotoğraf çekimi için. Zormuş ama gerçekten yıka kurut ütüle bitmiyor

Ben de böyle hurçlara koyuyorum her şeyi. Çok büyük kolaylık.
Şu seti almıştım koymak için
IMG_5976.webp

Back
X