• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
İyi akşamlar hanımlar benim karnım çok sertleşiyor ya. Hatta bugün belimden kasıklarıma ağrı girdi 10 dk falan onu çektim erken mi doğurucam ne dedim🥲🥲
Sol ayagimin uzerine basamadim sektim evde uc gun direkt kalcams sanci giriyodu 🤣🤣 bel agrisi bende de var ve karnimda agirlik cok hissetmeye basladim
30 sonrasi daha zormus ya
Bu arada karin sertlesmesini nasil anlıyorsunuz ben anlayamam diye korkuyorum gobusum vardi kiloluyum diyr onceden yumusacik sjsj

Sol ayagimin uzerine basamadim sektim evde uc gun direkt kalcams sanci giriyodu 🤣🤣 bel agrisi bende de var ve karnimda agirlik cok hissetmeye basladim
Bu arada karin sertlesmesini nasil anlıyorsunuz ben anlayamam diye korkuyorum gobusum vardi kiloluyum diyr onceden yumusacik sjsj
O sızı gibi ağrı bende de oluyor arada 🥲
Benim de göbeğim vardı normalde kiloluydum zaten dediğim gibi yumuşacık. Ama şimdi bazen dokunuyorum taş gibi içine girmiyor parmağım ve o zamanlar acı çekiyorum zaten. Sanki karnım içten yırtılacak gibi oluyor🤔

Bebek bir yerde sertleşip kalıyor ,toplanıyor bir yere ve buda biraz can yakıyor hissedersin mutlaka

İçine ne koyacaksın canım? Belli mi? İsimli müslin takım yaptırdın mı?
IMG_9610.webp

Bu şekilde küçük hurçlardan almıştım. Yıkayıp ütüledikçe hastane çantasına koyacaklarımı yerleştiriyorum. Bez, ıslak mendil, alt açma örtüsü ve pişik kremi koydum. En küçük hurçta hemşireye verilecekler var ilk kıyafetleri. Diğerindede yedek kıyafetler ve fotoğraf çekimi için aldıklarım var. Müslin takım yaptırmadım kış bebeği diye konseptimiz küçük prens o yüzden küçük prensli bir hastane çıkışı seti aldım fotoğraf çekimi için. Zormuş ama gerçekten yıka kurut ütüle bitmiyor

Canım bir önceki muayenemde doktor suyun fazla haftası da önde demişti çok endişelenmişti yediğime içitiğime de dikkat ediyordum, sonrasında şunu fark ettim tatlı yemiyorum ama yemekte hep patatesli şeyler yapıyorum yada pirinç pilav, nerdeyse hergün birinden biri yemeğe eşlik ediyor,bunlarda glikoz olduğu için suyu fazla olmasında rol oynayabiliyor, ben meyve özellikle glikoz oranı yüksek olanları hep tüketiyordum, tabi muayeneye kadar bunun böyle olabileceğini glikoza dikkat etmem gerektiğini bilmiyordum,sonra bir ay boyunca pirinç hiç yapmadım sadece dolma da bir kaç kere yedim patateste bir kaç kere kahvaltıda, bol bol mandalina vs yemedim, yeşil elma gibi meyveler tükettim,tabi yine istediğin meyveyi yiyebilirsin ama küçük porsiyonla ben mandalinayı hergün yerken 3 günde bir yedim suyum normale yaklaşmış iyi dedi doktor ne yapıyorsan devam et dedi ama hafta olarak hala önde,sende dene istersen, bi yediklerini gözden geçir biraz dikkat et Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah sağsalim bu süreci tamamlayacağız bebişlerimizi kucağımıza alacağız ❤️🌸
Ben ohoooo şekerim yok diye tatlılar pastalar özellikle meyve pirinç her gün yiyorum bide sürekli yattığım için kayınvalidem bakıyor oda Malatyalı af edersiniz çeşit çeşit yapar yemekleri Allah razı olsun onda da bende de şu kafa var şeker yok çocuk nasiplensin son aylar ama dediğini uygulicam çok teşekkür ediyorum hiç böyle düşünmemiştim yani dengelryexeğimi yani suyun çokluğu çocuğa zararı olacağını bilmiyordum neyse çoooook teşekkür ederim iyiki varsınız🪽❤️

Ben çok ciddi uykusuzluk problemi yaşamaya başladım gece uyuduktan 2-3 saat sonra uyanıp bir daha uyuyamıyorum çok zorlanıyorum artık

Back
X