- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 133
Hayırlı olsun canım valla ne güzel olmuşBende öyle düşünüyorum 3 haftam oldu eğer döllenme olduysa sabah test yaptım o şekil çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım valla ne güzel olmuşBende öyle düşünüyorum 3 haftam oldu eğer döllenme olduysa sabah test yaptım o şekil çıktı
Amaozamn sikinti yok gebelik olmazsa yine diye korki basliyorAçık olduğundam emin olunuyor. Rahatlıyosun.![]()
Pozitif gibi duruyor gerçekten ama fotoğrafın ışığı ile alakalı olabilir mi bakınca görünüyor mu sadece fotoğraftan mı görünüyor5 dakika içinde çıktı bu şekil
Ya başlamıyor başlamıyor.Amaozamn sikinti yok gebelik olmazsa yine diye korki basliyor![]()
Canım bir de flaşsız pencerenin önünde atsanaBende öyle düşünüyorum 3 haftam oldu eğer döllenme olduysa sabah test yaptım o şekil çıktı
ben varya hem sorun olmasin istiyorum sonrada sorunyoksa yine aynisekil devam eder diye korkuyorum birton düşünce var beynimdeYa başlamıyor başlamıyor.![]()
Kızıyorum artık sana ben deben varya hem sorun olmasin istiyorum sonrada sorunyoksa yine aynisekil devam eder diye korkuyorum birton düşünce var beynimde![]()
Rabbim yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşaallahben 6aydir cekiurim gebelik yok kasik ağrısından oluyorum ozlelikle solkasik
Doktorbana rahim baski yapıyordur dedi
Bakalim rahim filminde cikar
bende kizyorumda sistem ayniya donecek diye korkuyorumKızıyorum artık sana ben de![]()
Sonra da derler ki sitiristin izik diriciksinAma adet olduktan sonra da şüphelerin geçmemesi fenaymış ya hep şüpheyle mi yaşıcaz biz![]()

Galiba durum öyle gösteriyorAma adet olduktan sonra da şüphelerin geçmemesi fenaymış ya hep şüpheyle mi yaşıcaz biz![]()
Amin hepimizinRabbim yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah![]()
ben onubunu bilmem cocuk kesinlikle annenin hakkiKızıyorum artık sana ben de![]()
Bakınca hafif silik çizgi var geçen yaptım böyle olmamıştıPozitif gibi duruyor gerçekten ama fotoğrafın ışığı ile alakalı olabilir mi bakınca görünüyor mu sadece fotoğraftan mı görünüyor![]()
Heee tabii uzak duralım pofffSonra da derler ki sitiristin izik diriciksin![]()
Pencerenin önünde bu şekil çekebildim olmuş inşaallahCanım bir de flaşsız pencerenin önünde atsana![]()
Var vallaPencerenin önünde bu şekil çekebildim olmuş inşaallahyakından daha belli ama
Vallamı yaVar valla![]()
Görünüyo canım çok hafif. Ama çok yeni sanırım. Sen yarın da başka bi markayla testi tekrarla ya da kan verVallamı yasabahtan beri bi tuhafım heyecandan yemek bile yiyemedim
![]()