- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
Hayırlısı olsun inşallah canımB
Bnmde ayni bnm iki kez ikincinin ustunden 1 yil geçti bn kndm istemedim gecen ay denedik olmadi bklm bu ay nolcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun inşallah canımB
Bnmde ayni bnm iki kez ikincinin ustunden 1 yil geçti bn kndm istemedim gecen ay denedik olmadi bklm bu ay nolcak
İnşallah canım ,benimde ikinci denemem olacak olmadı rahim filmi ama inşallah gerek kalmaz3 ay klomen tedavisi oldum daha da strese soktuinsallah hakkımızda hayırlısı olsun.
![]()
İnsallah gerek kalmaz canım.İnşallah canım ,benimde ikinci denemem olacak olmadı rahim filmi ama inşallah gerek kalmaz![]()
Hoşgeldin canımm. İnsallah güz sonuçlarını alırız.Kızlar beni de aranıza alabilir misiniz bat 12 Mart
İnşallahHoşgeldin canımm. İnsallah güz sonuçlarını alırız.![]()
Canım benim üzülme herşeyin hayırlısı olsun inşallah bende yarın sonuclarimi alicam ama herşeye hazırlıklyim İnanıyorum elbet birgün olucak Allahima.sigindm bekliyorum hepimi öyle tabi. Çok düşünme akışına bırak cnm bı bakmışsın oluvermişMerhaba kızlar az önce adet olduğumu öğrendim ,çörek otu kürüydü süt buharıydı karasakız yakısıydı derken bir aylık serüvenin sonuna yine elimde koca bir sıfırla geldim ,artık nasıl hissedeceğimi nasıl düşüneceğimi bilemiyorum ümidimi kesmek istemiyorum ama her ay sonunda hayal kırıklığına uğruyorum çok merak ediyorum bende diğer insanlar gibi hamilelik hissini doğum hissini anne olma hissini ne zaman tadacağım,etrafta ne kadar insan varsa hamile kaldı ikincilere hamile kaldı benden kaç yıl sonra evlendi hamile kaldı doğum yaptı,hiçbir sorunumuz yokken (elh.)olmaması beni çok düşündürüyor,vakti saati var biliyorum ama o vakit ne zaman gelecek.....![]()
Merveeee kuzum senin cuma günü 15. Gün olacak dimi yarın test yapsan çıkmaz mıHoşgeldin canımm. İnsallah güz sonuçlarını alırız.![]()
Cevabınız için teşekkür ederim. Pıhtı olması anormal değil de ilk defa içimde grilik beyazlık görünce çok şaşırdım o yüzden sormak istedim canım. Sebebini bilemiyoruz belki doktora sorarım unutmazsamBendede oldu hatta dikdörtgen şeklinde rahim duvarı hamilelik olmayınca kendini yeniliyormuş baya araştırdım çok korkmuştum et gibiydi
Evet canım çok tuhaf geldi bana da gerçekten inşallah kötü bişey değildirBende ara ara oluyor canım hatta ilk evlendikten bir kaç ay sonra baya büyük beyaz et parçası geldi çok korktum anneme sordum bişey olmaz demişti ama benimde aklımda hep o düşük ihtimali vardı. Bu ay da femera ve iğneden sonra adetim geldi ve bu ay da çok az 2 kere geldi. Rahim duvarı dökülüyor diye biliyorum parçalı geliyor ama beyaz et parçası bana da enteresan gelmişti
Yok canım hiç içimden bişey kopuyor gibi hissetmedim çok normal gidiyor şuan.Asiri kanama agri sanci rahimden assagiya dogru agriya inen bi pihti hissettin mi
Bebeğim ben bugün kan verdim 0.0Merveeee kuzum senin cuma günü 15. Gün olacak dimi yarın test yapsan çıkmaz mı
Ben de regl olursam bakacam gri bisey var mı diyeCevabınız için teşekkür ederim. Pıhtı olması anormal değil de ilk defa içimde grilik beyazlık görünce çok şaşırdım o yüzden sormak istedim canım. Sebebini bilemiyoruz belki doktora sorarım unutmazsam
Evet canım çok tuhaf geldi bana da gerçekten inşallah kötü bişey değildir
Yok canım hiç içimden bişey kopuyor gibi hissetmedim çok normal gidiyor şuan.
Canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki,ama bazı şeyler bizim istediğimiz zaman olmuyor.Bunu biraz zor öğreniyor insan biz istediğimizde olmuyor olmuyor.Elhamdülilllah oğlum ilk ayda olmuştu eşim Antep’te çalışıyordu ben de Sivas’ta kayınvalidemin evinde kalıyordum mecburen ev kuramadık eşyam bile yoktu evlendiğimde eşimle 2 yıl ayrı kaldık eş durumu o zaman böyle değildi.Oğluma hamile kaldım eşimin tayinini verdiler.Çok şükür ben köyde öğretmenim 11 yıldır aynı köyde hemde tayinim çıksın istedim umutlandım her seferinde vs. İnsan hayatındaki herşeye müdahale edemiyor imtihanı var ve zamanı gelince bitecek tıpkı taşıdığımız can gibi.Şimdi okula gidemiyorum araç yok sıkıntının biri bin parça ama dert etmemeyi öğrendiğimde imtihanım bitecek biliyorum inanıyorum.Sen de inan dert etme Allahı al yoldaş gerisi o kadar hoş gelir inşallah.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evladı en hayırlı vakitte nasip etsinMerhaba kızlar az önce adet olduğumu öğrendim ,çörek otu kürüydü süt buharıydı karasakız yakısıydı derken bir aylık serüvenin sonuna yine elimde koca bir sıfırla geldim ,artık nasıl hissedeceğimi nasıl düşüneceğimi bilemiyorum ümidimi kesmek istemiyorum ama her ay sonunda hayal kırıklığına uğruyorum çok merak ediyorum bende diğer insanlar gibi hamilelik hissini doğum hissini anne olma hissini ne zaman tadacağım,etrafta ne kadar insan varsa hamile kaldı ikincilere hamile kaldı benden kaç yıl sonra evlendi hamile kaldı doğum yaptı,hiçbir sorunumuz yokken (elh.)olmaması beni çok düşündürüyor,vakti saati var biliyorum ama o vakit ne zaman gelecek.....![]()
Ben de yarın verecem inşallah ebe bir tanıdığım var yumurtlamadan 10-12 gün sonra çıkar dedi hesap yaptım 10.gün sanırım.Bebeğim ben bugün kan verdim 0.0![]()
cnm evlılııgmn ılkayı oyleıdı benımdeBen bilemedim bebekim.![]()
günaydın cnmGünaydın ballarımmHadi bugün birileri gelip de hamileyim yazsın burayaa.
![]()
Ay bi de o bozsun psikolojimizi hadi bakalım.günaydın cnmmerve ben rahım fılmınden korkuyorum
anestezıye rağmen korku varya o masaya oturacağız yaa offAy bi de o bozsun psikolojimizi hadi bakalım.Ben korkmuyorum tedirginim tabi ama ne bileyim kiminin de çok kolay geçmiş.
![]()
günaydın cnmmerve ben rahım fılmınden korkuyorum
Günaydın kızlar, ben yaptırmadım ama yaptiranlardan biliyorum anesteziliyse korkacak hicbir sey yok ve cok kısa sürüyormuşAy bi de o bozsun psikolojimizi hadi bakalım.Ben korkmuyorum tedirginim tabi ama ne bileyim kiminin de çok kolay geçmiş.
![]()
ay ınşallahGünaydın kızlar, ben yaptırmadım ama yaptiranlardan biliyorum anesteziliyse korkacak hicbir sey yok ve cok kısa sürüyormuş