ŞUBAT AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR🌺

Evet adet olmazsan gel dedi

Hayırlısı olsun canım belki de tutar hiç belli olmuyor bazılarında ilk denemede bazılarında ikinci, benim de ilk yarın olucam bakalım artık senin adet günün ne zaman normalde
Ayın 23 ü bakalım 9 gün kaldı bekliyorum erken hamilelik testi yapasım var .

Kızlar iğne olduktan sonra banyo yapmada sorun var mı yani bir şeye dikkat etmem gerekiyor mu

Şimdi canlarım benim sabah 9da 36 saatim dolmuş oluyor. Ama hiçbir ağrım hiçbir belirtim yok bu normal mi? Yoksa çatlamamış olabilir mi? Normalde adet döngüsünde de çok ağrım olmaz benim. Yumurtlama belirtileri hemen başlar mı?
selam canm banyo için bir sorun olmuyor. Kasıklarında vs ağrı oluyor. 36 saat dolduktan sonra ilişki demişti doktorum.
Evet adet olmazsan gel dedi
Amin canım hepimize hayırlı zamanda nasip olsun inşallah progestan rahmi hamileliğe hazırlar diye biliyorum

Gerçekten öyle şey mi olur 5 dakikalık bir işlem zaten yumurta takibi aman diyim takip ettirmeden kullanmayın Klomeni mutlaka yumurtalarınıza baksınlar
merhaba ben 2-3 ay boyunca yumurta takibi yaptırdım, pcos yok, ama yumurtam yavaş büyüyordu 17 18. günde çatlıyordu. Bu ay yumurta takibi yapmadan klomen kullansam olur mu sizce

merhaba ben 2-3 ay boyunca yumurta takibi yaptırdım, pcos yok, ama yumurtam yavaş büyüyordu 17 18. günde çatlıyordu. Bu ay yumurta takibi yapmadan klomen kullansam olur mu sizce
Klomeni doktor kontrolü dışında kullanmanızı önermiyorum çünkü çatlama probleminiz varsa kiste dönüşebilir Allah korusun, çatlama iğnesi için de yumurtanın belirli bir büyüğe gelmesi gerek, Klomen ve ovulasyon testi kullanabilirsiniz internette testlerin toplu alımı var pcos yok ise daha doğru bir bilgi elde edebilirsiniz fakat dediğim gibi Klomen ya da yumurta geliştirici herhangi bir ilacı kontrolsüz kullanmayın

Kızlar belirtisiz çatlama olur mu bir rahatlatın beni ya çatlamamış olabilir mi bu yumurtacık

Kızlar belirtisiz çatlama olur mu bir rahatlatın beni ya çatlamamış olabilir mi bu yumurtacık
Bence bu kadar panik yapma süreç içerisinde ağrıyor ve gerekirse içini rahatlatmak için ovulasyon testi al ben gün gün bak sen değerlendir yinede vakit boşa gitmesin bence.

Merhabalar doktor kontrolü olmadan Klomen ya da femara kullanmamanız gerekiyor, takip etmezseniz yumurtanız kist e dönüşebilir bu da sizi 1-2 ay çocuk denemesinden alıkoyar hatta bir arkadaşımın yumurta takibine rağmen kisti oluştu.

Beeeen. Benimde yumurtlama akıntısı olmadı normalde hep olurdu bide benim iğnesiz çatladı. Bugün kontrolüm vardı dün çatlamış. Bide bana progestanı adet gelmediği sürece bırakma dedi doktorum. Adet olunca bırak dedi neden acaba

Progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor ve eğer döllenme olduysa tutunmasını kolaylaştırmak için kullanılıyor. direkt iğneden sonra mı başladın ne zaman başlamanı önerdi progestana bana iğneden bir hafta sonra başla dedi

kullanmadım vazgeçtim bilgileriniz için çok teşekkürler :) hiçbir şey kullanmamaya doktora da gitmemeye karar verdim akışına bırakıcam Allah doğru zamanda nasip eder inşallah

çok teşekkürler bilgiler için :) kullanmamaya karar vermiştim zaten kendiliğinden olur inşallah. 9 ay oldu ama hayırlısı Allah'tan

Canım bana dediysen ben iğne kullanmadım kendisi çatlamış doktorum çatlamanın ertesi günü kullanmaya başla dedi bana

Merhaba kızlar ben bugün doktora gittim ve 3. Klomenime başlayacaz artı olarak infolic verdi kullanan oldu mu aranızda suan adetimin 3. Günü adetliyken başlayan var bitince başlayan var bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…