- 5 Aralık 2022
- 531
- 154
- 33
- 27
Amin canım hepimize hayırlı zamanda nasip olsun inşallahAnladım canım hayırlısı olsun en doğru zamanda bebişin seni bulacakinşallah
Evet adet olmazsan gel dediHı evet ama iğnenin içinde bir miktar LH ve HCG olduğu için iğneden sonra testin gerçekliği olmuyor bir süre diye biliyorum yani o iğne 36 ya da 40 saatte kesin çatlatıyor diye okudum her yerde bilemiyorum doktor tahlile gel dedi mi adet gününde
Hazırlasın bakalım hayırlısıylaAmin canım hepimize hayırlı zamanda nasip olsun inşallahprogestan rahmi hamileliğe hazırlar diye biliyorum
Sen bence çatlama iğnesinden iki gün sonrasını birinci gün olarak say bak bakalım 14te adet olmazsan git yanına doktorunEvet adet olmazsan gel dedi
Ayın 23 ü bakalım 9 gün kaldı bekliyorum erken hamilelik testi yapasım var .Hayırlısı olsun canım belki de tutar hiç belli olmuyor bazılarında ilk denemede bazılarında ikinci, benim de ilk yarın olucam bakalım artık senin adet günün ne zaman normalde
selam canm banyo için bir sorun olmuyor. Kasıklarında vs ağrı oluyor. 36 saat dolduktan sonra ilişki demişti doktorum.Kızlar iğne olduktan sonra banyo yapmada sorun var mı yani bir şeye dikkat etmem gerekiyor mu
selam canm banyo için bir sorun olmuyor. Kasıklarında vs ağrı oluyor. 36 saat dolduktan sonra ilişki demişti doktorum.
Evet adet olmazsan gel dedi
Amin canım hepimize hayırlı zamanda nasip olsun inşallahprogestan rahmi hamileliğe hazırlar diye biliyorum
merhaba ben 2-3 ay boyunca yumurta takibi yaptırdım, pcos yok, ama yumurtam yavaş büyüyordu 17 18. günde çatlıyordu. Bu ay yumurta takibi yapmadan klomen kullansam olur mu sizceGerçekten öyle şey mi olur 5 dakikalık bir işlem zaten yumurta takibiaman diyim takip ettirmeden kullanmayın Klomeni mutlaka yumurtalarınıza baksınlar
Klomeni doktor kontrolü dışında kullanmanızı önermiyorum çünkü çatlama probleminiz varsa kiste dönüşebilir Allah korusun, çatlama iğnesi için de yumurtanın belirli bir büyüğe gelmesi gerek, Klomen ve ovulasyon testi kullanabilirsiniz internette testlerin toplu alımı var pcos yok ise daha doğru bir bilgi elde edebilirsiniz fakat dediğim gibi Klomen ya da yumurta geliştirici herhangi bir ilacı kontrolsüz kullanmayınmerhaba ben 2-3 ay boyunca yumurta takibi yaptırdım, pcos yok, ama yumurtam yavaş büyüyordu 17 18. günde çatlıyordu. Bu ay yumurta takibi yapmadan klomen kullansam olur mu sizce
Bence bu kadar panik yapma süreç içerisinde ağrıyor ve gerekirse içini rahatlatmak için ovulasyon testi al ben gün gün bak sen değerlendir yinede vakit boşa gitmesin bence.Kızlar belirtisiz çatlama olur mu bir rahatlatın beni ya çatlamamış olabilir mi bu yumurtacık
Merhabalar doktor kontrolü olmadan Klomen ya da femara kullanmamanız gerekiyor, takip etmezseniz yumurtanız kist e dönüşebilir bu da sizi 1-2 ay çocuk denemesinden alıkoyarmerhaba ben 2-3 ay boyunca yumurta takibi yaptırdım, pcos yok, ama yumurtam yavaş büyüyordu 17 18. günde çatlıyordu. Bu ay yumurta takibi yapmadan klomen kullansam olur mu sizce
Beeeen. Benimde yumurtlama akıntısı olmadı normalde hep olurdu bide benim iğnesiz çatladı. Bugün kontrolüm vardı dün çatlamış. Bide bana progestanı adet gelmediği sürece bırakma dedi doktorum. Adet olunca bırak dedi neden acabaKızlar belirtisiz çatlama olur mu bir rahatlatın beni ya çatlamamış olabilir mi bu yumurtacık
kullanmadım vazgeçtim bilgileriniz için çok teşekkürler :) hiçbir şey kullanmamaya doktora da gitmemeye karar verdim akışına bırakıcam Allah doğru zamanda nasip eder inşallahMerhabalar doktor kontrolü olmadan Klomen ya da femara kullanmamanız gerekiyor, takip etmezseniz yumurtanız kist e dönüşebilir bu da sizi 1-2 ay çocuk denemesinden alıkoyarhatta bir arkadaşımın yumurta takibine rağmen kisti oluştu.
çok teşekkürler bilgiler için :) kullanmamaya karar vermiştim zaten kendiliğinden olur inşallah. 9 ay oldu ama hayırlısı Allah'tanKlomeni doktor kontrolü dışında kullanmanızı önermiyorum çünkü çatlama probleminiz varsa kiste dönüşebilir Allah korusun, çatlama iğnesi için de yumurtanın belirli bir büyüğe gelmesi gerek, Klomen ve ovulasyon testi kullanabilirsiniz internette testlerin toplu alımı var pcos yok ise daha doğru bir bilgi elde edebilirsiniz fakat dediğim gibi Klomen ya da yumurta geliştirici herhangi bir ilacı kontrolsüz kullanmayın
Canım bana dediysen ben iğne kullanmadım kendisi çatlamış doktorum çatlamanın ertesi günü kullanmaya başla dedi banaProgestan rahim duvarını kalınlaştırıyor ve eğer döllenme olduysa tutunmasını kolaylaştırmak için kullanılıyor. direkt iğneden sonra mı başladın ne zaman başlamanı önerdi progestana bana iğneden bir hafta sonra başla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?