İkinci kez klomene başlıycam maalesef ilk deneme başarısız oldubekliyim o zaman dayanabilirsem sen neler yaptın canım
Yok yumurtam kendi kendine çatladı. Evet şubat ayında hsg çektirdim her şey yolunda tıkanıklık yokİğne olmuş muydun canım bide Hsg çekildin mi hiç
kaç mm iken çatladı biliyor musun canımYok yumurtam kendi kendine çatladı. Evet şubat ayında hsg çektirdim her şey yolunda tıkanıklık yok
Beklenenden erken çatladığı için bilmiyorum bu ay daha takipli şekilde ilerliycem inşallahkaç mm iken çatladı biliyor musun canım
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınBeklenenden erken çatladığı için bilmiyorum bu ay daha takipli şekilde ilerliycem inşallah
İnşallah canımAnladım canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın
İğneden 36 saat sonra mı ilişki önerdi doktorunAdetin 5.günü günde iki klomen kullandım, kullanırken Hsg çekildim, sonra bir hafta sonra sanırım doktor kontrolüne gittim 18mm idi sabah, akşam 18.30da iğne vuruldum. ertesi gün ilişki, iki gün boş sonra tekrar ilişki oldu şimdi işte 10.gün
İğneden 36 saat sonra mı ilişki önerdi doktorun
Anladım hadi inşallah güzel haberler verirsiniğnenin ertesi günü önerdi,16. saatte falan oldu ilişki
inşallah hepimiz canım inşallahAnladım hadi inşallah güzel haberler verirsin
12 yo bekle canım bazen geç gidebiliyor etkisi yalancı pozitif alabilirsinkızlar son durumlarınız nedir tekrar canlandıralım bir ay geçti ben hsg çekildim tüpler açık çıktı klomen ovitrelle 10.günümdeyim kan testi versem mi ne dersiniz
İlaç veya vitamin vermedi mi canım ne çıktı test atar mısın vitaminler işe yarıyor muz keçiboynuzu çilek havuç havuç özellikle ilet hız içinbenim eşimde ileri hız düşük bide morfoloji çok iyi değil ben ona bağlıyorum yani bende de başka hiçbir sebep yok
Canım ben 8.gün gebelik testinde negatif gördüm bugün de kan testi verdim 10.gün bugün de negatif ama herkes erken yaptın diyor adete 4-5 gün var akıntım göğüs hassasiyeti devam ediyor12 yo bekle canım bazen geç gidebiliyor etkisi yalancı pozitif alabilirsin
Canım verdi şase takviye verdi folik asit gibi suda eriyor keçiboynuzu pekmezi aldım sevmedi havuç yiyoruz ama diğerleri maalesefİlaç veya vitamin vermedi mi canım ne çıktı test atar mısın vitaminler işe yarıyor muz keçiboynuzu çilek havuç havuç özellikle ilet hız için
E vitamini selenyum öneriyorlar morfoloji ve ileri hız kaç çıktı kiCanım verdi şase takviye verdi folik asit gibi suda eriyor keçiboynuzu pekmezi aldım sevmedi havuç yiyoruz ama diğerleri maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?