ŞUBAT AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR🌺

benim eşimde ileri hız düşük bide morfoloji çok iyi değil ben ona bağlıyorum yani bende de başka hiçbir sebep yok

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın
İnşallah canım inşallah sende adet olmazsın ve testin pozitif çıkar senin kaç mm olduğunda iğne vurulmanı istedi doktor nasıl ilerledin

Adetin 5.günü günde iki klomen kullandım, kullanırken Hsg çekildim, sonra bir hafta sonra sanırım doktor kontrolüne gittim 18mm idi sabah, akşam 18.30da iğne vuruldum. ertesi gün ilişki, iki gün boş sonra tekrar ilişki oldu şimdi işte 10.gün

İğneden 36 saat sonra mı ilişki önerdi doktorun

benim eşimde ileri hız düşük bide morfoloji çok iyi değil ben ona bağlıyorum yani bende de başka hiçbir sebep yok
İlaç veya vitamin vermedi mi canım ne çıktı test atar mısın vitaminler işe yarıyor muz keçiboynuzu çilek havuç havuç özellikle ilet hız için

12 yo bekle canım bazen geç gidebiliyor etkisi yalancı pozitif alabilirsin
Canım ben 8.gün gebelik testinde negatif gördüm bugün de kan testi verdim 10.gün bugün de negatif ama herkes erken yaptın diyor adete 4-5 gün var akıntım göğüs hassasiyeti devam ediyor

İlaç veya vitamin vermedi mi canım ne çıktı test atar mısın vitaminler işe yarıyor muz keçiboynuzu çilek havuç havuç özellikle ilet hız için
Canım verdi şase takviye verdi folik asit gibi suda eriyor keçiboynuzu pekmezi aldım sevmedi havuç yiyoruz ama diğerleri maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…