ŞUBAT AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR🌺

Merhaba kızlar ben bugün doktora gittim ve 3. Klomenime başlayacaz artı olarak infolic verdi kullanan oldu mu aranızda suan adetimin 3. Günü adetliyken başlayan var bitince başlayan var bilen var mı ?
Adetin 3 veya 4. Günü başlanıyor canım bitince başlayan duymadım klomene, inofolix için soruyorsan ona hemen başlamanda sıkıntı yok o zaten folik asit içeriyor yani vitamin gibi düşün

Kızlar çatlama iğnesinin vurulma gününe de sayarsak bugün 10. Gün, acaba test yapsam mı çok merak ediyorum bir belirtim yok sadece yorgunluktan mi yoksa gebelikten mi bilmiyorum sürekli esniyorum uykum var ve tansiyonum düşüyor gibi sürekli, ne dersiniz test yapsam mı

Selam kızlar ben de femarayla aranıza katılayım. 3.denemem olacak
Canım eğer ilacın bittiyse iğneden önce çatlama ihtimali az da olsa var, ama çatlama olsa kanama yapmazdı. Sen doktora gittiğinde sor bu akıntını da bazen bu ilaçlar kist vs yapıyor Allah korusun
Yumurtalarınız kaç mm olmuş :)
Bende yarın klomene başlıyorum
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah 15 mm iken çatlatanlar bile var.
Ben geçen sene bir kere denediğimde doktorum beklemişti 20 mm geçsin diye.. biri 22 biri 23 mm di tutmadı maalesef
Kuzular iğne sonrası 10.gün sizce erken gebelik testi yapıyım mı çok merak ediyorum

Ben de kendi kafama göre klomen kullanacağım galiba. Tüp bebek tedavimde embriyo 5. Gün gelişimi durdu. Reglimin 5. Gunundeyim klomen kullansam beş gün sonra da yumurta takibi yaptırsam nasıl olur acaba? Kistlesme olur diye korktum

Bence tahlillerini yaptırmadan klomen başlama belki prolaktinin yüksek belki d vitaminin düşük bir sürü şey olabilir tahlillerin güzelse adetin 3-4. Gününde başlatıyorlar canım öyle biliyorum

Bence tahlillerini yaptırmadan klomen başlama belki prolaktinin yüksek belki d vitaminin düşük bir sürü şey olabilir tahlillerin güzelse adetin 3-4. Gününde başlatıyorlar canım öyle biliyorum
Tüp bebekten sonra baslatirlar mi acaba bana kimse klomen kullan demedi şimdiye kadar. Tüp bebek dene dediler

Neden direkt ona başladın anlamadım canım hiç klomen ya da çatlatma iğnesi ya da femara falan kullanmadın mı

Kızlar merhaba ilaçla beraber ovulasyon testi kullandınız mı

Merhabalar ben femara ve Ovitrelle kullandım 22. Sinde iğne oldum beklemedeyim 9 Mart beklenen regl günüm ben ve bu ay iğne olan tüm arkadaşlarım hayırlı haber almasını isterim amin rabbim kimseye tedavilerle uğraşıp bu heyecanlı streste olumsuz bırakmasın inşallah

Merhabalar canım hayırlı olsun en heyecanlı zamana gelmişsin :) ben test yaptım iğnenin 16.günü negatif çıktı, progestan vermişti bana kullanmamı söylemişti adette olmayınca erken gebelik testi yaptım yine negatif çıkınca aradım doktoru progestanı kes dedi kestim adet olmayı bekliyorum ilk ay olmadı maalesef inşallah sen güzel haberler alırsın

Evet evet çok heyecanlıyım bir tarafım olumlu diyor diğer tarafımda olumsuz rabbim ol derse olur ona bıraktım artık ne yapayım inşallah sizde güzel haberler alırsınız bende

Merhaba kızlar bende letu ve ovitralle çatlatma iğnesi ile aranıza katılanlardanım 1 hafta boyunca letu diye bir ilaç kullandım yumurta yeterli büyüklüğe gelmiş 2 tane yumurtam vardı 27 Şubat'ta yani salı günü saat 10.50 civarında iğne oldum aksami saat 11 gibi ilişki oldu belirtiler ortaya ne zmn çıkıyor bilgi verirseniz çok sevinirim

kızlar son durumlarınız nedir tekrar canlandıralım bir ay geçti ben hsg çekildim tüpler açık çıktı klomen ovitrelle 10.günümdeyim kan testi versem mi ne dersiniz
Evet evet çok heyecanlıyım bir tarafım olumlu diyor diğer tarafımda olumsuz rabbim ol derse olur ona bıraktım artık ne yapayım inşallah sizde güzel haberler alırsınız bende
En azından 12yi bekle 14 çok zor oluyor vallaha evet
Kızlar merhaba ilaçla beraber ovulasyon testi kullandınız mı
Tüp bebekten sonra baslatirlar mi acaba bana kimse klomen kullan demedi şimdiye kadar. Tüp bebek dene dediler

kızlar son durumlarınız nedir tekrar canlandıralım bir ay geçti ben hsg çekildim tüpler açık çıktı klomen ovitrelle 10.günümdeyim kan testi versem mi ne dersiniz
iğne etkisinin geçmesi vakit alabiliyor o yüzden bence adet gününü bekle

iğneden sonra 8. gün tertemiz bir negatif oldu o yüzden iğne etkisi geçmiş diyebiliyorum
Yine de bekle bence, ben hep erkenden test yapıp negatifi görüp hemen ardından adet geldiği için kötü anılarım var… tabi yine de sen karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…