Bir doluluk var da iğnelerden gobus acıyo pek bsy anlayamiyorum. Perşembe günü yapcm ilk testimi kndimi ona ayarladım şuan.Ayy evet canım yaaa hadi bakalım pozitifleri görelim inşallahNasıl gidio senin canım ne hissediyosun
Ben ilkinde idrar yaptım negatifi görünce ağlamaktan helak oldum busfr yapmıycam evdeBir doluluk var da iğnelerden gobus acıyo pek bsy anlayamiyorum. Perşembe günü yapcm ilk testimi kndimi ona ayarladım şuan.
Banada koymadılar ilkinde canım tek koydularAyni doktorsa ayarlar dozu. Ilkte direk iki embriyo mu koydu Bn istedim koymadilar ilk iki tek embriyo transfer edildi düşük oldu bnm de. Şimdi iki transfer edildi
3. Gün embriyosunu bilmem de 5. Gün Benimkiler 5. Günde öğrendim ikisini de bu sefer de ona göre yapcm Bi gün daha beklick gücüm yokBen ilkinde idrar yaptım negatifi görünce ağlamaktan helak oldum busfr yapmıycam evde
Banada koymadılar ilkinde canım tek koydular
Aynı doktor canım ilk denemem de direkt 2 embriyo transfer edildi başka embriyom kalmamıştı çünkü hemde yaşım 28 hiç çocuğum yok eşimin sperm değerleri çok kötü sanırım o yüzden 2 embriyo transfer ettiAyni doktorsa ayarlar dozu. Ilkte direk iki embriyo mu koydu Bn istedim koymadilar ilk iki tek embriyo transfer edildi düşük oldu bnm de. Şimdi iki transfer edildi
Benim yumurta çoktu mm bilmiyorum ama genelde 17mm ideal sanırım bazısı küçük bazısı büyük cikiyo iki gündr bile buyur mm olarakYarın kontrolüm var yumurtalar kaç mm olsun istiyorlar ortalama? Benim farklı farklı gidiyor bir de 10-13 mm’likti en son. Hem beğenmemiş gibiydi hoca ilacı da artırmadı yarın ne olacak bakalım. Tecrübesiz olmak da zor. Daha kısa sürede biter sanıyordum ben uzadıkça uzuyormuş :)
Ayni bnm de 29 oldum yeni geçen sene başladım bzm de eşimin sayı azdı hem yas hem de ilk iki deneme tek olur diye tek koydular. Olsun bk şimdi gelir bebisler in insAynı doktor canım ilk denemem de direkt 2 embriyo transfer edildi başka embriyom kalmamıştı çünkü hemde yaşım 28 hiç çocuğum yok eşimin sperm değerleri çok kötü sanırım o yüzden 2 embriyo transfer etti
18-24 arasında ideal oluyor sanırım canım 20 nin üstünde olan yumurtalar kaliteli oluyoYarın kontrolüm var yumurtalar kaç mm olsun istiyorlar ortalama? Benim farklı farklı gidiyor bir de 10-13 mm’likti en son. Hem beğenmemiş gibiydi hoca ilacı da artırmadı yarın ne olacak bakalım. Tecrübesiz olmak da zor. Daha kısa sürede biter sanıyordum ben uzadıkça uzuyormuş :)
İnşallah rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAyni bnm de 29 oldum yeni geçen sene başladım bzm de eşimin sayı azdı hem yas hem de ilk iki deneme tek olur diye tek koydular. Olsun bk şimdi gelir bebisler in ins
Aminn ya emeklerimize değsin inşİnşallah rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Sayıyı hiç sormadım söylemedi de onda sıkıntı yok herhalde, yarın görücem büyümüştür inşallah. İğneler boşa gitmesin :)Benim yumurta çoktu mm bilmiyorum ama genelde 17mm ideal sanırım bazısı küçük bazısı büyük cikiyo iki gündr bile buyur mm olarak
Şuan hangi ilaçları kullanıyorsun hangi şehirdesin özel de mi tedavi görüyorsun devlette miAminn ya emeklerimize değsin inş
Buyur buyur merak etme :)Sayıyı hiç sormadım söylemedi de onda sıkıntı yok herhalde, yarın görücem büyümüştür inşallah. İğneler boşa gitmesin :)
Ben raporluydum özelde başladım Çorlu reyapta. İlk iki pozitif gördük düşük oldu ama crinone alerji yaptı bna çok kaşıntı oldu şimdi prolutex kullanıyorum kan sulandrici ve estrofem folik asit coraspin bide transfer günü progestan başlattı vajinal o eklendiŞuan hangi ilaçları kullanıyorsun hangi şehirdesin özel de mi tedavi görüyorsun devlette misorular sorularrrr
bende bu tedavide estrofem ve prolutex istedim ama doktorum uygun görmediBen raporluydum özelde başladım Çorlu reyapta. İlk iki pozitif gördük düşük oldu ama crinone alerji yaptı bna çok kaşıntı oldu şimdi prolutex kullanıyorum kan sulandrici ve estrofem folik asit coraspin bide transfer günü progestan başlattı vajinal o eklendi
Valla Bnm amacım rapor değil tedaviye başlamaktı ama aşılama bilr olmadan rapor verdiler hastanenin makina lari da yoktu mecbur özele geçtim. 1500tlsini karşılıyor özelde sadece ilaçlar da raporda yazan kadar sgk karşılıyor ama 4 bin yerine 800 fln ödedim mesela ilaçlara yine iyibende bu tedavide estrofem ve prolutex istedim ama doktorum uygun görmediYumurta toplamaya kadar farklı olarak merional iğne kullandım kalçadan bende raporluyum devlette başladım özelde raporlu olunca ücret ne kadar oluyor
Aynen canım bu günlerin önemi nedir onuda pek bilmiom ama 15.günden 21. Güne kadar yapıyorlar herldeHer doktorun ayrıdır uygulaması bncr takılma sen ona hc transfere odaklan yemene içmene dikkat et
İnşallah bu son olur canımValla Bnm amacım rapor değil tedaviye başlamaktı ama aşılama bilr olmadan rapor verdiler hastanenin makina lari da yoktu mecbur özele geçtim. 1500tlsini karşılıyor özelde sadece ilaçlar da raporda yazan kadar sgk karşılıyor ama 4 bin yerine 800 fln ödedim mesela ilaçlara yine iyi
Sabretmek zor zaten o 10 gün geçmiyor3. Gün embriyosunu bilmem de 5. Gün Benimkiler 5. Günde öğrendim ikisini de bu sefer de ona göre yapcm Bi gün daha beklick gücüm yokşimdi senin de çift mi konck tek mi
İşte insan evham yapıyo dimi herşeyi bnde öyle hersyi ince düşünüyorum da yordu artık bu sefer de Bi sknti olursa Bi sene düşünmem heraldeAynen canım bu günlerin önemi nedir onuda pek bilmiom ama 15.günden 21. Güne kadar yapıyorlar herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?