ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

yok canim geçen ki benimde 21 gündü bu kez 20 .gun
Ay iyi ozaman canım ya valla kafayı ona taktım bsfer saydım da adetin ikinci gününden mi sayıyorsun canım arkadaş öyle dedi de onun doktoru 2.günden sayıyormuş ozaman benim 20.gün oluyor bir iki günden birşey olmaz herlde dimi

Kızlar tüp bebek tedavisinde yumurta takibi kaç gün de bir oluyor
İğneler yapılırken iki günde bir çağırmıştı beni hem kan testi hem yumurta takibi yapıldı 2 günde bir her doktorun aynı mı bilmem

Yok ben İsmail küçüğe gidiyorum benimde 3.gün embriyosu olacak Buda ilkinde öyleydi kaçıncı deneme olacak bu sefer prpnkan pıhtı testimiydi
Benim 4. Deneme malesef. Prp test değil. Kolumdan kan alındı ve trombositlerine ayrılıp rahme verildi. Rahim canlansın, daha iyi kalınlaşsın diye. Yumurta toplama esnasında rahim duvarımı ince buldu doktor, o yüzden

Hııı anladım estrofem günde kal tane alıyorsun histeroskopi oldumu hiç Rahime çizik işlemi

Ay canım k.bakma sabah sabah kafam yerinde değil anlayamamışım ya bu iğnelerin saatleri niye farklı veriyorlarsa kendin vurabiliyon mu canım
Aslında saat vermedi oskapari 6 da yap demişti geçen sefer prolutexi de kndin seç dediler sbh seçtim onu da alıştım ama kolay oldu bnce crinone dan iyi şuan çünkü ben dehşet kaşındım bundan öncekinde şimdi rahatım ztn prolutex 3 ay kullanılacak fitil de ekstra bilmiyorum nolck bugün gaz sıkışması gibi şişlik var karnımda tek hissettiğim o

Hııı anladım estrofem günde kal tane alıyorsun histeroskopi oldumu hiç Rahime çizik işlemi
Histeroskopi yapılmadı hiç. Estrofem günde 2 şuan. Ama progestan tarzı bişey henüz vermedi. Demekki daha var transferime

Anladım canım ben hiç kullanmadım crioneyi hep progestan fitil olarak kullandım öncekinde sabah 2 akşam 2 kullanıyodum bu sefer sabah öğleden sonra bide gece alıyorum protulonuda istediğim bi saat seçecekmiş bugün vuruncaya oskoparla aynı saatte yaptırsam iyi olacaktı bakalım onu saat kaçta olucam verirlerse Kasıklarda ağrın varmı canım benim ilkinde olmuştu 3 gün sonra 5 gün oldu geçti bide ateşim çıktı yarım saat çok fena oldum sonrada negatifi gördüm zaten göğüslerim bile davul gibiydi boşa çıktı

Histeroskopi yapılmadı hiç. Estrofem günde 2 şuan. Ama progestan tarzı bişey henüz vermedi. Demekki daha var transferime
Evet olabilir varsa vermemiştir ben günde 4tane alıyom estrofomi progestan bide 3 tane yumurtalar toplandı dimi bu ay yaparlar ozaman transferi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…