ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Kat kat çıktı kız acısi kaç oldu transfer oluyoz parayı geçtim artık canım sıkıldı
Rabbim sağlıklo evlat versin inşallah benimde canım sıkılıyor ama veren de alan da allah. Neylerse güzel eyler mevlam deyip tevekkülü elden bırakmıyorum inanıyorum kavuşacağız bir gün yavrularımıza inşallah

Bende ilkinde protulex kullanıyordum göbekten bu sefer protulon verdi kalçadan 2 günde 1 ,estrofem ,progestan fitil, ecoprin, eutyrox, prednol ,folik asit, kan sulandırıcı vermedi bsfer ilkinde oskopar kullanıyodum

Aynen öyle deniyoruz dua ediyoruz elimizden gelen bu

İşte insan evham yapıyo dimi herşeyi bnde öyle hersyi ince düşünüyorum da yordu artık bu sefer de Bi sknti olursa Bi sene düşünmem heralde
Aynen öyle canım herşeyi takıp duruyorum öylemiydi böylemiydi diye diye bende aynı ara verriz bi süre

Bende ilkinde protulex kullanıyordum göbekten bu sefer protulon verdi kalçadan 2 günde 1 ,estrofem ,progestan fitil, ecoprin, eutyrox, prednol ,folik asit, kan sulandırıcı vermedi bsfer ilkinde oskopar kullanıyodum
Prednol rulid bitti bnm şimdi düzene girdim de zorladı iki iğne beni hem prolutex hem oksapar hangisi iyi gelck bilmem artık

Prednol rulid bitti bnm şimdi düzene girdim de zorladı iki iğne beni hem prolutex hem oksapar hangisi iyi gelck bilmem artık
Karnımı mosmor hatta simsiyah yaptı o iğneler hala daha izleri geçmedi valla Bsfr kan sulandırıcı yok benim normal mi acaba

Karnımı mosmor hatta simsiyah yaptı o iğneler hala daha izleri geçmedi valla Bsfr kan sulandırıcı yok benim normal mi acaba
Transfer günü başlanıyor bnm geçen de öyleydi şimdi de o gün başladık oskapara

Kaçıncı gün embriyosu olacağı bellimi
Dondurulmuş 3.gün embriyosu. Ama çözdürür 5.günü beklerler mi onu bilmiyorum. Benim sürecin uzamasının sebebi prp yapılması. Anca rahim kalınlaşacak herhalde. Siz de mi ali öner erdoğduya gidiyorsunuz?

Yok ben İsmail küçüğe gidiyorum benimde 3.gün embriyosu olacak Buda ilkinde öyleydi kaçıncı deneme olacak bu sefer prpnkan pıhtı testimiydi

yok canim geçen ki benimde 21 gündü bu kez 20 .gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…