- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.901
EVET CNM COK ŞÜKÜR EVET ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM CANIM SİLİK ÇIKTI AMA BELLİDİ YİNEDE TRASNFER GÜNÜ HARİC 6ĞÜN CANIM
yeni canm daha dun ikinci testimi yaptırdım yarın da 3'üncü testimi yaptırıcam:)maşallah. Ne kadarlık oldun şimdi
Değerler herkeste farklı çıkıyor. Doğrusunu bilen var mı?yeni canm daha dun ikinci testimi yaptırdım yarın da 3'üncü testimi yaptırıcam:)
Sen yarinmi yapıcaksın bugün mü cnm testKızlar birde uygulama kullanan var mı? Önerir misiniz?
Değerler herkeste farklı çıkıyor. Doğrusunu bilen var mı?
tek ve çift olarak kaç kaç çıkmasıilk trsnferinmi?
ilk tüp bebek deneyiminmi canım? istersen gününü bekle kan var değerler dediğin gibi herkeste farklı gösteriyor, ne desem yanlış olur benim gecen yıl cok düşüktü ve yavaş yavaş ilerledi sonra da düşün oldu.tabi ki herkeste olacak diye bir şey yok sakin ol cok idrar testi yaptırmak istiyorsan da 7 ğün yap canımDeğerler herkeste farklı çıkıyor. Doğrusunu bilen var mı?
tek ve çift olarak kaç kaç çıkması lazım
İlk tüp bebek değil. Bu dördüncü denemeilk tüp bebek deneyiminmi canım? istersen gününü bekle kan var değerler dediğin gibi herkeste farklı gösteriyor, ne desem yanlış olur benim gecen yıl cok düşüktü ve yavaş yavaş ilerledi sonra da düşün oldu.tabi ki herkeste olacak diye bir şey yok sakin ol cok idrar testi yaptırmak istiyorsan da 7 ğün yap canım
anladım canm allah yardımcımız olsunİlk tüp bebek değil. Bu dördüncü deneme
Canım hayırlı olsunnn benimde sağlıklı giden 3 yumurtam var cumartesi 5. Günü olacak Allahın izni ile daha sonra dondurulacakSelam arkadaslar beni de aradilar merkezden 5.gune giden 5 embriyo varmis. Ama 2 si geriden geliyormus 3 ü normal gibiymiş. İyi bir oranmi bu sevinmeli miyim? Evet 1 saglikli yetiyor ama 5.gune gitmesi demekte iyi bir sonuç anladigim kadariyla. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Gelismelerimi sizlerlede paylasmak istedim
5 embriyo çok güzel canım maşallah benimde biliyosun 29 yumurtadan 22 si 3. Güne gitti 1. Tanesi 5 e gitti 6. Gün 2 tane daha gitti dondursunlar sevinmelisin çok güzelSelam arkadaslar beni de aradilar merkezden 5.gune giden 5 embriyo varmis. Ama 2 si geriden geliyormus 3 ü normal gibiymiş. İyi bir oranmi bu sevinmeli miyim? Evet 1 saglikli yetiyor ama 5.gune gitmesi demekte iyi bir sonuç anladigim kadariyla. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Gelismelerimi sizlerlede paylasmak istedim
Sürekli masaj yapiyorum cnm yapacak yer bulsunlarda cektigim acilari idare ediyorum artik napim..Canım dayanmaya çalış herşey bebiş için benim hala şişlikler geçmedi sürekli masaj yapıp dağıtmaya çalışıyorum sende öyle yap kuzum
10 Mart normaldeanladım canm allah yardımcımız olsun(( ne zaman kan test günün
Yaa ben sabah aksam fitilini gunde bir kez de ignesini kullaniyorum hatta tutarsa kalp atisina kadar kullanacaksın dedi hemsire..Bana niye progestan vermediler yahu, bir sorun olmaz insallah?? Ben opu-transfer arasi 3 gun prg. hap kullandim bitti. Simdi ise sadece duphaston ve estrofem aliyorum...
Benim transfer sonrasi 6.gunum henuz bisey yapmadimKızlar 5. Gün gebelik testi yapan var mı? :))
Hadi test yapBenim transfer sonrasi 6.gunum henuz bisey yapmadim
Owww hangi fitil?Ben Protestanın fitilini kullanıyorum günde 6 tane
Bak yaaa gaza getiriyorHadi test yapgüzel haber alalım
Hayırlı uğurlu olsun inşallah cnm transfer olacakmisin?Selam arkadaslar beni de aradilar merkezden 5.gune giden 5 embriyo varmis. Ama 2 si geriden geliyormus 3 ü normal gibiymiş. İyi bir oranmi bu sevinmeli miyim? Evet 1 saglikli yetiyor ama 5.gune gitmesi demekte iyi bir sonuç anladigim kadariyla. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Gelismelerimi sizlerlede paylasmak istedim
Tabiki 5.gune gitmesi yeterli. Hayırlı olsun çok güzel.Selam arkadaslar beni de aradilar merkezden 5.gune giden 5 embriyo varmis. Ama 2 si geriden geliyormus 3 ü normal gibiymiş. İyi bir oranmi bu sevinmeli miyim? Evet 1 saglikli yetiyor ama 5.gune gitmesi demekte iyi bir sonuç anladigim kadariyla. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Gelismelerimi sizlerlede paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?