şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bizim de morfoloji sorunu var. Doktorun kimdi tüp bebekte? Maşallah sonuç almışsın. Hayırlısıyla kucağına al inşallah
Amin canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin herkes için dua ediyorum doktorum Bülent Tıraş Acıbadem Maslak da tavsiye ederim çok tecrübeli bir doktor

Bizim de sebepsiz infertilite mevcut. Günseli hoca ile bu ay tedaviye başlamıştık, bugğn de opu yapıldı. Çok ağrılı bir gün ama sizin sürecinizi merak ettim.
Memnun kaldınız mı , nasıl geçti?

Transfer oncesi histeroskopi yaptiran oldu mu? İslemden sonra hemen trafnsfer olabiliyo mu acaba
Merhaba, uzun zaman geçmiş ama umarım sorumu görüp cevaplarsınız. Benim 1 tutmayan ve 1 kimyasalla sonuçlanan 2 tup bebek denemem oldu. Şimdi 3. Denemeye başlayacağım ve adetimin 2.gunu doktora gittim ve transfer için estrofem coraspin gibi ilaçlarımı kullanmaya başladım. Doktorum bu transferden önce basit bir histeroskopi yapacağını kucuk çizikler atacağını ve bu işlemden 1 hafta sonra kadarda transferimi yapacağını söyledi. Aklıma takılan okuduğum gördüğüm kadarıyla transfer histeroskopiden sonraki adette yapılıyor ama bana aynı adet döneminde hem histeroskopi hem transfer yapılacak. Sizde aynı durumu yaşadınız sanırım süreciniz nasıl ilerledi bilgi verirseniz çok sevinirim.

Merhaba, gecmis olsun, insallah bu sefer olur
Ben histeroskopi olduktan sonraki adetle transfer hazirligina basladim. Sanirim 19 nisan histeroskopi tarihimdi, 31 mayis transfer tarihim oldu. Zamaninda ilk buraya sormusum galiba, sonra okudukca gordum ki sonraki adetle transfer oluyor. Sizinki sadece cizik oldugu icin mi araya toparlanma sureci koymuyorlar acaba? Histeroskopi adet tamamen temizlendikten sonra, yani adetten 1 hafta 10 gun sonra oluyor. Yine bi hafta 10 gun uzerine ekleyip transfer olacaksiniz demekki. Cizikler tazeyken belki mantikli bile olabilir, sadece yeni anestezi almis olmak olumsuz bir durum yaratir mi o aklima takilirdi. Doktor boyle uygun gorduyse vardir bir bildigi

Teşekkür ederim cevabınız için. Şuan adetimin 5. Günü histeroskopiyi 8.gunu adetim bittikten sonra yapacağını söyledi. Bana histeroskopi de anestezi verilmeyecek hatta ben çok ısrar ettim dayanamam diye ama çok basit kolay ve acısız bir işlem boşuna anestezi alma dediler bende ikna oldum inşallah dedikleri gibide kolay ve acısız geçer. Haftaici gidince doktoruma da soracağım neden peş peşe dinlenmeden transfer oluyorum diye ama gidene kadar aklıma çok takıldı sormak istedim.

Hiç korkma ofis histereskopi acılı birşey değil içine serum suyu koyup rahim şişiriliyor pipet kadar ince bir kamerayla rahim içine bakıyor tam 8 kere yaptırdım 2 kerede bakılırken polip göründü kesip aldılar acımadı silvilce sıkmak bile daha acılı yumurtalarımı da narkozsuz aldırdım 2 kere oda acılı degil bana göre gereksiz korkan ve canı tatlı olanlar böyle yaptırmasın tabi

Anestezisiz olacaksa kafaniza takmayin, beklemeye gerek yok demekki gercekten kucuk bir operasyon olacak

Anestezisiz olacaksa kafaniza takmayin, beklemeye gerek yok demekki gercekten kucuk bir operasyon olacak
Çok teşekkür ederim siz tecrübe edenlerin deneyimini duymak gerçekten içimi çok rahatlattiozaman demekki rahimde çok ciddi bi işlem yapılmayacağı için histeroskopiden sonra rahmi dinlendirmeye gerek gormemistir hafta içi gittiğimde yine konuşayim

Rica ederim
Bazen ofis histereskopi demiyorlar histereskopi ile bakıcaz diyorlar histereskopi ameliyatı ciddi narkozlu bişey yani benim 7.den sonra yapışıklık olmadı çok şükür kurtuldum

Merhaba gonalfla mı hamile kaldınız fostimonla mı

Kızlar merhaba. Formunuza ben geldim affola 1 martta transfer oldum ikinci denemem. 2 adet 4aa 5. Gün embriyosu transfer edildi, 6 martta lekelenme yaşadım. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabilir dedi. Tabi kesin bişey yok. Erken olduğunu bile bile dün öğlen erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Artık direkt kan vermeyi beklicem evde test yapmayı düşünmüyorum, asıl test günüm 12 mart ama yarın transfer günü hariç 8. Günüm oluyor. Baktırsam varsa kesin çıkar mı? Bu şekilde lekelenme olup idrarda negatif kanda pozitif alanlar var mı? Çok korkuyorum istemsizce

Tabi aradım öğrendim araştırdım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…