şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ben de aynı hastanede yaptırdım opu yu, transfer de orada olacak dr um dışarıdan geliyor, ben toplam Bi mebla ödediğim için ayrı ayrı fiyatlarını bilemiyorum... 3750 gibi Bi fiyat var aklımda ama o transferdi sanırım ama embriyolog ları çok iyi hergün 11 gibi arayıp bilgi verdiler, 5. Gün akşam 7 gibi aradılar sadece o da normalmiş

Bacak çok daha kötü olmuştu bende canım. Kocaman çürük oldu haftalarca geçmedi. Bir şey önermediler mi? Soğuk belki iyi gelir buz filan mı tutsan bilemedim.

Bacak çok daha kötü olmuştu bende canım. Kocaman çürük oldu haftalarca geçmedi. Bir şey önermediler mi? Soğuk belki iyi gelir buz filan mı tutsan bilemedim.
İçerde sürekli iğne vurmaktan abse oluşuyor. Soğuk vurursanız apseyi daha fazla kist haline getirirsiniz ılık su ile masaj yapın ve yağlı krem

İçerde sürekli iğne vurmaktan abse oluşuyor. Soğuk vurursanız apseyi daha fazla kist haline getirirsiniz ılık su ile masaj yapın ve yağlı krem
Söylediğin iyi oldu canım sağ ol. Y yasam33 yanlış bir şey demişim sanırım soğuk konusunda. Masaj yapıyorum demiştin zaten Allah yardımcın olsun canım.

Kızlarr selam. Üçüncü gün orta kalite embriyoları olupta besinci güne kadar gelen oldu mu
Benim bir tane ulaştı kuzum ama ikinci kaliteydi o yüzden dondurtmadım çözünürken bozulma ihtimali de olabilir dedi embriyolog gebeliğim de kimyasal oldu benim şu an adet olmayı bekliyorum sen inşallah iyi bir sonuç alırsın canım

Gecmis olsn canm. İki tane orta kalite embriyo var. Aceba besinci güne gelir mi diye paniklemis haldeyim

Gecmis olsn canm. İki tane orta kalite embriyo var. Aceba besinci güne gelir mi diye paniklemis haldeyim
Valla kuzum ben şunu anladım o bebeğin vakti geldiyse herşey bahane bir şekilde tutunuyor zaten ama vakti daha değilse ne kadar uğraşsan da boş benim doktorum herşeyi düşünüp her ihtimali düşünüp bir sürü ilaç yazdı beslenmeme dikkat ettim felan derken gebelik oldu ama kimyasal oldu o yüzden panik yapma içini ferah tut bol dua et hayırlısını iste Allahtan inşallah olacak bir tane bile yeterli gebelik için yeterki zamanı gelmiş olsun bebişin

İnşallah güzel olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…