- 2 Haziran 2011
- 1.107
- 2.351
- 333
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.921
Çok sağolun teşekkür ederim. Dondurulmuş olacak benim 2.reglimi bekliyorum.Hayırlı uğurlu olsun inşallah cnm transfer olacakmisin?
Progestan fitilOwww hangi fitil?
O zaman doğrudur. İlk transfer mi?Bak yaaa gaza getiriyorya ama ben p.tesi tek doz gonopeptyl yaptim ya onun etkisi gecsin dediler burdaki kızlar yalanci pozitif olabilir diye haftasonu belki yaparım diyorum ne bilim
Onu anladim adi ne demek istemiştim benimki özel mis cunku baya da pahali kutu 10 gun gidiyo sabah aksam olmasina ragmende ondan merak ettimProgestan fitil
Guzel haberlere ulaşalım insallah I irembreezyCanım hayırlı olsunnn benimde sağlıklı giden 3 yumurtam var cumartesi 5. Günü olacak Allahın izni ile daha sonra dondurulacak
EvetO zaman doğrudur. İlk transfer mi?
Onu anladim adi ne demek istemiştim benimki özel mis cunku baya da pahali kutu 10 gun gidiyo sabah aksam olmasina ragmende ondan merak ettim
Ben de aynı hastanede yaptırdım opu yu, transfer de orada olacakMerhaba kızlar. 3.3.2021 de yumurta toplama yapıldı bana toplam 36 yumurta alındışişli kolan da yapıldı şimdi haber bekliyorum cok heyecanlıyım ve ayrica embriyo dondurma fiyatı vermediler henüz bana maaliyeti ne kadar oldu donmuş transfer olacağım 2-3 ay sonra
bekle cnm illa merak ediyorsan 7 gün idrar yaparsın10 Mart normalde
bekle canım cok merak ediyorsan yarın erken gebelik testi yaptır ama yanlış sonuc verebilir bosuna moralini bozacaksın10 Mart normalde
Bende tam ondan dolayı muallaktayımbekle canım cok merak ediyorsan yarın erken gebelik testi yaptır ama yanlış sonuc verebilir bosuna moralini bozacaksın
yok canım yapma bence ben kanı 10 ğün verdim belki bunda biraz erkenci davrana bilirsin ama idrar bekle .Bende tam ondan dolayı muallaktayım
Bacak çok daha kötü olmuştu bende canım. Kocaman çürük oldu haftalarca geçmedi. Bir şey önermediler mi? Soğuk belki iyi gelir buz filan mı tutsan bilemedim.Inanin bu gece sagdan sola donerken inledim resmen bide kendimi kasıyorum ondan korkuyorum.hem sabah aksam fitil hemde gunde 1 kez igne kullaniyorum acisina yakmasina alışımtimda bezeler cok kötü oldu ya yakinda bacaktan yaptiracam galiba
İçerde sürekli iğne vurmaktan abse oluşuyor. Soğuk vurursanız apseyi daha fazla kist haline getirirsiniz ılık su ile masaj yapın ve yağlı kremBacak çok daha kötü olmuştu bende canım. Kocaman çürük oldu haftalarca geçmedi. Bir şey önermediler mi? Soğuk belki iyi gelir buz filan mı tutsan bilemedim.
Benim bir tane ulaştı kuzum ama ikinci kaliteydi o yüzden dondurtmadım çözünürken bozulma ihtimali de olabilir dedi embriyologKızlarr selam. Üçüncü gün orta kalite embriyoları olupta besinci güne kadar gelen oldu mu
Gecmis olsn canm. İki tane orta kalite embriyo var. Aceba besinci güne gelir mi diye paniklemis haldeyimBenim bir tane ulaştı kuzum ama ikinci kaliteydi o yüzden dondurtmadım çözünürken bozulma ihtimali de olabilir dedi embriyologgebeliğim de kimyasal oldu benim şu an adet olmayı bekliyorum sen inşallah iyi bir sonuç alırsın canım
Valla kuzum ben şunu anladım o bebeğin vakti geldiyse herşey bahane bir şekilde tutunuyor zaten ama vakti daha değilse ne kadar uğraşsan da boş benim doktorum herşeyi düşünüp her ihtimali düşünüp bir sürü ilaç yazdı beslenmeme dikkat ettim felan derken gebelik oldu ama kimyasal oldu o yüzden panik yapma içini ferah tut bol dua et hayırlısını iste Allahtan inşallah olacak bir tane bile yeterli gebelik için yeterki zamanı gelmiş olsun bebişinGecmis olsn canm. İki tane orta kalite embriyo var. Aceba besinci güne gelir mi diye paniklemis haldeyim
İnşallah güzel olur herseyValla kuzum ben şunu anladım o bebeğin vakti geldiyse herşey bahane bir şekilde tutunuyor zaten ama vakti daha değilse ne kadar uğraşsan da boş benim doktorum herşeyi düşünüp her ihtimali düşünüp bir sürü ilaç yazdı beslenmeme dikkat ettim felan derken gebelik oldu ama kimyasal oldu o yüzden panik yapma içini ferah tut bol dua et hayırlısını iste Allahtan inşallah olacak bir tane bile yeterli gebelik için yeterki zamanı gelmiş olsun bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?