şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Hayirli olsun çok güzel değeriniz böyle devam eder inşallah

Ya kizlar gunluk progestan igne vurulan varmi içinizde benim kalcalarim mahvoldu 9. ignem bugun artik kolonyali pamukta pek işe yaramiyor sanki.semsert beze oldu igne yaptırmaya korkuyorum artik yer kaldimi bezeden diye
Ben önceki 2 transferimde hergun yaptiriyordum sizi cok iyi anliyorum oturmayi yatmayi birakin yuruyemiyodum bile birde ama bu tansferimde dr 3 gunde 1 verdi birde vajinadan progestan kapsul kullaniyorum biraz daha sabredicez insallah bu cektiklerimize degecek

Inanin bu gece sagdan sola donerken inledim resmen bide kendimi kasıyorum ondan korkuyorum.hem sabah aksam fitil hemde gunde 1 kez igne kullaniyorum acisina yakmasina alışımtimda bezeler cok kötü oldu ya yakinda bacaktan yaptiracam galiba

Canım dayanmaya çalış herşey bebiş için benim hala şişlikler geçmedi sürekli masaj yapıp dağıtmaya çalışıyorum sende öyle yap kuzum

Canım bezelere ılık su ile pansuman yapışık yağlı krem sür bak 2 günde iyileşecek

Bana niye progestan vermediler yahu, bir sorun olmaz insallah?? Ben opu-transfer arasi 3 gun prg. hap kullandim bitti. Simdi ise sadece duphaston ve estrofem aliyorum...

Bana niye progestan vermediler yahu, bir sorun olmaz insallah?? Ben opu-transfer arasi 3 gun prg. hap kullandim bitti. Simdi ise sadece duphaston ve estrofem aliyorum...
Siz yine onları alıyosnz bana 3 gün hapı harici hiçbirşey verilmedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…