- 19 Şubat 2020
- 5.681
- 3.007
- 173
- 41
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.881
Hayırlı olsun canım. Değerin ikiye katlamış sorun yoktur sanırım. Doktorun dönüş yapmadı mı ?
2 martta transfer oldum bugun transfer sonrasi 2. Günüm inşallah hepimiz güzel haberler alalim bebeklerimize kavuşalimNe gün transfer oldunuz? İnşallah güzel haberler alırsınız
Insallah canim bu belirtiler bende transfer öncesinden başladi ilaçlarla.birlikte bel ve kasik agrisi aslinda belirtilere takilmamak lazim hicbirşey hissetmeyip pozitif alan cok kisi olduAdet olcakmisim gibi hafif agri transfer gününden beri var inşallah tuntunma belirtisidir
Hayirli olsun çok güzel değeriniz böyle devam eder inşallahHerkese Meraba bgn test sonucum 295 geldi 5.Gün embriyosu 2 tane koyulmuştu bgn 10. Gün. İsteyen herkese nasip olsun inşallahbiz çok emek verdik çabaladık çok zor süreç herkes bu anı yaşasın tatsın inşallah
Ben önceki 2 transferimde hergun yaptiriyordum sizi cok iyi anliyorum oturmayi yatmayi birakin yuruyemiyodum bile birde ama bu tansferimde dr 3 gunde 1 verdi birde vajinadan progestan kapsul kullaniyorum biraz daha sabredicez insallah bu cektiklerimize degecekYa kizlar gunluk progestan igne vurulan varmi içinizde benim kalcalarim mahvoldu 9. ignem bugun artik kolonyali pamukta pek işe yaramiyor sanki.semsert beze oldu igne yaptırmaya korkuyorum artik yer kaldimi bezeden diye
Inanin bu gece sagdan sola donerken inledim resmen bide kendimi kasıyorum ondan korkuyorum.hem sabah aksam fitil hemde gunde 1 kez igne kullaniyorum acisina yakmasina alışımtimda bezeler cok kötü oldu ya yakinda bacaktan yaptiracam galibaBen önceki 2 transferimde hergun yaptiriyordum sizi cok iyi anliyorum oturmayi yatmayi birakin yuruyemiyodum bile birde ama bu tansferimde dr 3 gunde 1 verdi birde vajinadan progestan kapsul kullaniyorum biraz daha sabredicez insallah bu cektiklerimize degecek
Canım dayanmaya çalış herşey bebiş için benim hala şişlikler geçmedi sürekli masaj yapıp dağıtmaya çalışıyorum sende öyle yap kuzumInanin bu gece sagdan sola donerken inledim resmen bide kendimi kasıyorum ondan korkuyorum.hem sabah aksam fitil hemde gunde 1 kez igne kullaniyorum acisina yakmasina alışımtimda bezeler cok kötü oldu ya yakinda bacaktan yaptiracam galiba
Canım bezelere ılık su ile pansuman yapışık yağlı krem sür bak 2 günde iyileşecekInanin bu gece sagdan sola donerken inledim resmen bide kendimi kasıyorum ondan korkuyorum.hem sabah aksam fitil hemde gunde 1 kez igne kullaniyorum acisina yakmasina alışımtimda bezeler cok kötü oldu ya yakinda bacaktan yaptiracam galiba
Siz yine onları alıyosnz bana 3 gün hapı harici hiçbirşey verilmedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedimBana niye progestan vermediler yahu, bir sorun olmaz insallah?? Ben opu-transfer arasi 3 gun prg. hap kullandim bitti. Simdi ise sadece duphaston ve estrofem aliyorum...
Nereye gidiyorsunuz? Dr a göre değişiyor uygulamalar sonuçtaBana niye progestan vermediler yahu, bir sorun olmaz insallah?? Ben opu-transfer arasi 3 gun prg. hap kullandim bitti. Simdi ise sadece duphaston ve estrofem aliyorum...
6 GÜN İDRAR YAPMSITIM CANM BENKızlar 5. Gün gebelik testi yapan var mı? :))
Bulent Duran Adatip Ureme merkeziNereye gidiyorsunuz? Dr a göre değişiyor uygulamalar sonuçta
Pozitifsin dimi6 GÜN İDRAR YAPMSITIM CANM BEN
Doktorunun vardır bi bildiği benceBulent Duran Adatip Ureme merkezi
Hangi marka test yaptıniz6 GÜN İDRAR YAPMSITIM CANM BEN
EVET CNM COK ŞÜKÜR EVET ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM CANIM SİLİK ÇIKTI AMA BELLİDİ YİNEDE TRASNFER GÜNÜ HARİC 6ĞÜN CANIMPozitifsin dimiTransfer günü sayayım mı? Erken gebelik mi yapayım ?
hatırlamyorum canm o kadar heyacanlydım ki markasına bile bakmadım evde sakladım duruyor:)Hangi marka test yaptıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?