şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Valla ne bilim benimki bide tek transfer 5 gun oldu sanki hic belirtimde yok bugun onun haberinide duyunca yıkıldım valla
Benm de belirtim olmadı canım hiç sakın arama hatta hep olmadı glb dedi sadece ara ara belli yerde bi sağda ortada filan batma ağrı gbi hissettim o kadar o da som günlere doğru testten 2 3 gn önce adet Olcam glb dedm bgn 295 i gördm testte inşallah sizler de yaşayın

Amin cnm insallah son 5 gun heyecan dorukta

İyi düşünelim canım iyi olacak. Dün ne konuşmuştuk az olsun kaliteli olsun. Rabbim nasip etsin de kaç olduğu da önemsiz. Allahım yardımcımız olsun çok zor zamanlardan geçiyoruz. Stres yapma iyi düşün dua edelim birbirimize hepimiz.

İnşallah canım Aslında doktorun da bilebileceği bir şey değil yapacağı da bir şey yok da işte mana arıyoruz. İfadeleri olumsuz olunca umut etmekte zorlanıyorsun. Senin nasıl gidiyor ne zaman gideceksin canım

Ne güzel bir haber kendi derdimi anlatmaktan bu güzel haberi kaçırmışım. Canım ikizde 3 e katlamadı normaldi benim. Kese görmeye gidince netleşir. İkiz ya da tek hangisi hayırlı olacaksa o olsun inşallah

Ne güzel bir haber kendi derdimi anlatmaktan bu güzel haberi kaçırmışım. Canım ikizde 3 e katlamadı normaldi benim. Kese görmeye gidince netleşir. İkiz ya da tek hangisi hayırlı olacaksa o olsun inşallah
Aa ciddimisin canım o zaman sürpriz olacak Aminn çok teşekkür ederim Kilya

Yarın kontrole gidicem canım yutkunurken sağ dil altım bademciğim ağrıyor gibi anlamsızca. Bide ayaklarım ağrıyor halsiz gibiyim canım ya umarım herşey yolundadır. Bende her aşamada tedirginim Alla hayırlı sonuçlar duyursun hepimize.

Amin inşallah canım. Maske takmaktan olabilir boğaz ağrısı bugün benim de ağrıyor dışarıda uzun süre taktığım için. İlaçlardan olabilir halsizlik ve ağrıda. O konuda içini ferah tut. İnşallah güzel geçer yarında

Herkese hayırlı geceler bende 26 Şubat'ta transfer oldum üniversite hastanesinde raporlu yaptırdım 2.denemem umutsuz olmayın orda tanıştığım 2 bayanın tuttu benimle birlikte biri daha var 9 Mart test günümüz tek yumurta tek transfer kaliteli olmasının sebebi de 3 ay önce hergün kullandığım arı sütü 38 yaşındayım 2.gün Taze transfer 5 hücreli

Amin canım Allah razı olsun

Ya kizlar gunluk progestan igne vurulan varmi içinizde benim kalcalarim mahvoldu 9. ignem bugun artik kolonyali pamukta pek işe yaramiyor sanki.semsert beze oldu igne yaptırmaya korkuyorum artik yer kaldimi bezeden diye

Amin cnm insallah son 5 gun heyecan dorukta
Hiç stres sıkıntı yapma bn inanmazsm önceki negatif denememde öol sıktım stres oldm dikkat ettim ama bu sefer unuttum bile aklıma getirmedim hiç son 2 3 ağrım oldu gbi oldu ağrı da değilde batma gbi değişik bi his yumurtalğö ağırıo glb adet Olcam dedm ilaçlardan dedm başka bi belirtim olmadı çok sakindm dr zaten bi şey olmaz dedi normal hayatına devam et dedi öyle de yaptm bi de dr um çok sakin Bi adam bana geçti sakinliği glb onun, hiç takma unut hatta çoğu zaman inşallah güzel haber alırsın

Ya kizlar gunluk progestan igne vurulan varmi içinizde benim kalcalarim mahvoldu 9. ignem bugun artik kolonyali pamukta pek işe yaramiyor sanki.semsert beze oldu igne yaptırmaya korkuyorum artik yer kaldimi bezeden diye
Bugün 5.iğnemi yaptırdım, daha 10 tane yaptıracağım ilk kontrole kadar. Morarmalar oldu, otururken yatarken hatta yürürken bile ağrıyor. Bi çözümüde yok galiba, herkes aynı dertten muzdarip

Insallah cnm benimde ilk olunca baya tedirginim tabi

Bugün 5.iğnemi yaptırdım, daha 10 tane yaptıracağım ilk kontrole kadar. Morarmalar oldu, otururken yatarken hatta yürürken bile ağrıyor. Bi çözümüde yok galiba, herkes aynı dertten muzdarip
Ilk baslarda hafif kas agrisi oluyodu ertesi güne dagiliyodu ama son 2-3uc igne resmen tas gibi abse yaptı ya offf

Merhaba kızlar. 3.3.2021 de yumurta toplama yapıldı bana toplam 36 yumurta alındı şişli kolan da yapıldı şimdi haber bekliyorum cok heyecanlıyım ve ayrica embriyo dondurma fiyatı vermediler henüz bana maaliyeti ne kadar oldu donmuş transfer olacağım 2-3 ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…