şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Fostimon mu kullanıyorsunuz şimdi

Fostimonu göbekten yaptım sadece bir gün iğnemi yapan hemşire göbeğin dinlensin dedi bacaktan yapayım dedi. Doktor göbek dedi ama dedim. Bacaktanda oluyor endişe etme dedi. Yaptık ama mosmor oldu bacağım kas yapısı daha fazla ya ondan sanırım. Yani sen istersen bugün ilk dozun sanırım sana söylenen saatte hastaneye git yaparlar canım. Sonra da sorarsın. Ben bacaktan yaptığımı tüp bebek merkezine söylediğimde hayır göbekten yap sen dediler. Bacak ya da göbek pek fark etmez yine de sor sen

Teşekkür ederim canım ya ilk kez deniycem hem korku hem durumun varlığı biraz da panik bi insanım ...Fark etmiyorsa sorun yok ama keşke göbek olsaydı dediğiniz gibi yumuşak ete daha kolay olur bacak biraz acır sanki

Bu süreçte beklemek çok zor her aşama ayri bir stres ben ekim ayinda gittim tüp bebek için drla görüşmeye martta transferim oldu 5 ay lik bir süreçti 5 aydir aşama aşama bekledim inşallah sonu güzel olur
Amin insallah hepimizin yüzü güler

Bu süreçte beklemek çok zor her aşama ayri bir stres ben ekim ayinda gittim tüp bebek için drla görüşmeye martta transferim oldu 5 ay lik bir süreçti 5 aydir aşama aşama bekledim inşallah sonu güzel olur
Hayirli olsun sonu guzel olsun peki neden bu kadar uzun surdu tedavjniz?

Videolar var internette izle istersen yardımcı olur sana bende öyleyim kendim yapıyorum diye olmuyor gibi korkuyorum ama hemen hemen herkes kendi yapıyor korkma canım

Videolar var internette izle istersen yardımcı olur sana bende öyleyim kendim yapıyorum diye olmuyor gibi korkuyorum ama hemen hemen herkes kendi yapıyor korkma canım
İzledim ama pek cesaret edemedim ilkini bi olayım da sonra cesaret ederim herhalde ...İğneyi yapınca yakıyor mu derini yoksa hiç hissetmiyor musun ?

İzledim ama pek cesaret edemedim ilkini bi olayım da sonra cesaret ederim herhalde ...İğneyi yapınca yakıyor mu derini yoksa hiç hissetmiyor musun ?
Biraz yanma oluyordu bende. Ama kimisi hiç hissetmiyor o yüzden rahat ol. Yansa bile az bir şey.

Bende gun gun gebelik app'i var, cok memnunum

Farkli bi cozum bulan varmı diye soruyoruz umut dunyasi işte..
Bi kimyager olarak ılık su ile tampon yapıp bol yağlı krem sürün gerçekten çok iyi geliyor

kızlar test sonucu pozitif ckınca aklıma dış gebelik geliyor şimdi de ne alaka ya(
allah korusun aklına kötü şeyler getirme.. güzel düşün güzel olur inşallah

Hayır rezerv az Değil .çok da değil gerçi. sebepsiz infertilite benım.

Bende transferden sonra yarın 6. Günüm erken gebelik testi yapacaktım ama vazgeçtim şuan negatif çıkarsa diye (

Lütfen yapmayın. Negatif çıksa zaten ilaçları kullanıp zamanına kadar bekleyeceksiniz. Pozitif çıkarsa da bekleyeceksiniz. Erken testin hiç bir yararı yok. Zaten çoğu gitmiş bir bu kadar daha bekleyeceksiniz o kadar.

Kızlar 12 mart opu tarihim. Tavmergende yapıldı. Covid testi istemişlerdi. Şimdi mart ortası* donmuş trans* yapılacak TEKRAR covid testi yaptırın derler mi ?

Kızlar 12 mart opu tarihim. Tavmergende yapıldı. Covid testi istemişlerdi. Şimdi mart ortası* donmuş trans* yapılacak TEKRAR covid testi yaptırın derler mi ?
12 Şubat demek istedin sanırım. Bende orada tedavimi yapıyorum canım. İstemezler heralde. Başlarken bana da yaptılar çok kötü hissettiriyor.

Ya canım sen fostimonu bacaktan mı yaptırdın bana 3 toz 2 su dedi bir de kendiniz yapabiliyor musunuz
Yok canım bacaktan olur mu göbekten yaptık 2 toz 1 su halinde aynı Merional gbi bilmiyorum kullandn mı sadece ismi farklı bana önce fostimon verdi dr sonra Merional a geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…