- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.961
Amin canım amin inşallah...oyle yapıyorum canım allahım yüzümüzü kara çıkartmasın inşş
Fostimon mu kullanıyorsunuz şimdiBirde korkuyorsan acile gidip yaptırabilirsin reçetenle git tabii. Ben ilk tedavimde yani fostimon kullanırken öyle yaptım. Şimdi pandemiden korktuğum için evde denedim. Baktım yapabiliyorum iyi kötü öyle devam ediyorum.
Fostimonu göbekten yaptım sadece bir gün iğnemi yapan hemşire göbeğin dinlensin dedi bacaktan yapayım dedi. Doktor göbek dedi ama dedim. Bacaktanda oluyor endişe etme dedi. Yaptık ama mosmor oldu bacağım kas yapısı daha fazla ya ondan sanırım. Yani sen istersen bugün ilk dozun sanırım sana söylenen saatte hastaneye git yaparlar canım. Sonra da sorarsın. Ben bacaktan yaptığımı tüp bebek merkezine söylediğimde hayır göbekten yap sen dediler. Bacak ya da göbek pek fark etmez yine de sor senDevlete gittim kafam allak pullaktı eve gelince oturuyor insanın kafası yerine ...Yarın ulaşıp bilgi alabilirsem öyle yapayım.Ben de gonal f yi duydum bi de herkes göbek falan diyince bacağın üstü anladım ben siz de mi bacağınızın üstüne yaptırdınız ?Ayrıca kendiniz iğneyi yapabiliyor musunuz
Yok bu kez gonal f yazdı doktor. İlkinde fostimondu. Rezervim azdı ondan sanırım. Hala da öyle de bu kez farklı ilaç denemek için sanırım gonalf verdi.Fostimon mu kullanıyorsunuz şimdi
Teşekkür ederim canım ya ilk kez deniycem hem korku hem durumun varlığı biraz da panik bi insanım ...Fark etmiyorsa sorun yok ama keşke göbek olsaydı dediğiniz gibi yumuşak ete daha kolay olur bacak biraz acır sankiFostimonu göbekten yaptım sadece bir gün iğnemi yapan hemşire göbeğin dinlensin dedi bacaktan yapayım dedi. Doktor göbek dedi ama dedim. Bacaktanda oluyor endişe etme dedi. Yaptık ama mosmor oldu bacağım kas yapısı daha fazla ya ondan sanırım. Yani sen istersen bugün ilk dozun sanırım sana söylenen saatte hastaneye git yaparlar canım. Sonra da sorarsın. Ben bacaktan yaptığımı tüp bebek merkezine söylediğimde hayır göbekten yap sen dediler. Bacak ya da göbek pek fark etmez yine de sor sen
Umarım faydalı olurYok bu kez gonal f yazdı doktor. İlkinde fostimondu. Rezervim azdı ondan sanırım. Hala da öyle de bu kez farklı ilaç denemek için sanırım gonalf verdi.
Amin insallah hepimizin yüzü gülerBu süreçte beklemek çok zor her aşama ayri bir stres ben ekim ayinda gittim tüp bebek için drla görüşmeye martta transferim oldu 5 ay lik bir süreçti 5 aydir aşama aşama bekledim inşallah sonu güzel olur
Hayirli olsun sonu guzel olsun peki neden bu kadar uzun surdu tedavjniz?Bu süreçte beklemek çok zor her aşama ayri bir stres ben ekim ayinda gittim tüp bebek için drla görüşmeye martta transferim oldu 5 ay lik bir süreçti 5 aydir aşama aşama bekledim inşallah sonu güzel olur
Videolar var internette izle istersen yardımcı olur sana bende öyleyim kendim yapıyorum diye olmuyor gibi korkuyorum ama hemen hemen herkes kendi yapıyor korkma canımTeşekkür ederim canım ya ilk kez deniycem hem korku hem durumun varlığı biraz da panik bi insanım ...Fark etmiyorsa sorun yok ama keşke göbek olsaydı dediğiniz gibi yumuşak ete daha kolay olur bacak biraz acır sanki
İzledim ama pek cesaret edemedimVideolar var internette izle istersen yardımcı olur sana bende öyleyim kendim yapıyorum diye olmuyor gibi korkuyorum ama hemen hemen herkes kendi yapıyor korkma canım
Biraz yanma oluyordu bende. Ama kimisi hiç hissetmiyor o yüzden rahat ol. Yansa bile az bir şey.İzledim ama pek cesaret edemedimilkini bi olayım da sonra cesaret ederim herhalde ...İğneyi yapınca yakıyor mu derini yoksa hiç hissetmiyor musun ?
Bende gun gun gebelik app'i var, cok memnunum
Bi kimyager olarak ılık su ile tampon yapıp bol yağlı krem sürün gerçekten çok iyi geliyorFarkli bi cozum bulan varmı diye soruyoruz umut dunyasi işte..
allah korusun aklına kötü şeyler getirme.. güzel düşün güzel olur inşallahkızlar test sonucu pozitif ckınca aklıma dış gebelik geliyor şimdi de ne alaka ya(
Çocuk ikinizden mi yoksa sizin veya eşinizin başka evliliğinden miCanım ikimizde memuruz ben 7 yildir esim 12 yildir çalışıyoruz memuriyette. Ancak cocuk var bi tane bu şekilde de oluyor mu
Hayır rezerv az Değil .çok da değil gerçi. sebepsiz infertilite benım.Ben ilk tedavimde kullandım. Gonal f gibi. Benim rezerv azdı ilk tedavimde fostimon merionel verdi. Sizin de benzer sorun mu var? Ben sadece herkes gonalf kullanırken bana fostimon vermesini ona bağlamıştım. Ondan sordum. Ayrıca bacaktan değil göbekten yaptım
Anladım canım demek ki kişiye göre belirliyorlar rezerv ile ilgili değil tam olarak. İnşallah iyi sonuçlar elde ederizHayır rezerv az Değil .çok da değil gerçi. sebepsiz infertilite benım.
Bende transferden sonra yarın 6. Günüm erken gebelik testi yapacaktım ama vazgeçtim şuan negatif çıkarsa diye(
12 Şubat demek istedin sanırım. Bende orada tedavimi yapıyorum canım. İstemezler heralde. Başlarken bana da yaptılar çok kötü hissettiriyor.Kızlar 12 mart opu tarihim. Tavmergende yapıldı. Covid testi istemişlerdi. Şimdi mart ortası* donmuş trans* yapılacak TEKRAR covid testi yaptırın derler mi ?
Yok canım bacaktan olur mu göbekten yaptık 2 toz 1 su halinde aynı Merional gbi bilmiyorum kullandn mı sadece ismi farklı bana önce fostimon verdi dr sonra Merional a geçti.Ya canım sen fostimonu bacaktan mı yaptırdın bana 3 toz 2 su dedi bir de kendiniz yapabiliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?