Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

Eeeeeeeeeee kızlar sustunuz anlatın yahu neler yapıyorsunuz

evet kimse bişey yazmıyo ben anlatıyım canım ben evde bol bol temizlik yaptım ütü yaptım işlerimi bitirdim çok şükür hatta o kadar abartmışım ki temizlik yaptığımın ertesi günü belim tutuldu ama iyi geliyo bana ya temizlik yapınca stres atıyorum

internette sorun var canım devamlı düşüyor hattan bende temizlik yapmayı severim içim açılır evim temizken.belim derken yakı yaptın mı canım aklıma geldi

internette sorun var canım devamlı düşüyor hattan bende temizlik yapmayı severim içim açılır evim temizken.belim derken yakı yaptın mı canım aklıma geldi

evet canım dün sabah yapıştırdım sonra akşama kadar kavruldum çok yakıyo ya ama katlanıyorum napıyım bugünde belimde hala sen yaptın mı ?

sen kaçıncı gün başlıyosun canım şimdide yapıyomusun ? bende yarın başlıyım o zaman

CANIM ADETİN 7. GÜNÜ BAŞLIYORSUN 15 GÜN SABAH AKŞAM YAPIYORSUN SONRA ADETİNE 10 GÜN KALA BİR DAHA YAPIYORSUN ADET OLUNCA BIRAKIP TEKRAR ADETİN 7 GÜNÜ BAŞLIYORSUN 15 GÜN SONRA BIRAKIYORSUN YILDA 1 KEZ BÖYLE YAPILICAKMIŞ AMA TABİ BEN BİR 15 YAPTIM SONRA BIRAKIYORUM 3 KERE TEKRARLAYAMIYORUM BU SEFER KARARLIYDIM GEÇEN AY YAPMIŞTIM BU SEFERDE HASTALANINCA YEMEK BİLE YAPAMADIM GEÇEN HAFTA EVE GİDİP YATIYORDUNM YİNE YARIM KALDI HAYIRLISI

anladım canım benimde geçti o zaman benim adetin 11. günü bugün bi daha ki aya kaldı o zaman ben gün geçtikçe daha çok umutsuzluğa kapılıyorum yaa bu ilaçla en fazla 2-3 ay daha deneyebilirim ondan sonra aşılama ve tüp bebeğe geçilmesi gerekiyor ama onlar içinde maddi imkanım yok şu anda malesef yani 2-3 ay içinde oldu oldu olmazsa bebek konusu bana hayal olucak

merhaba kızlar sogan kurunden bahsetmıssınız sanırım ben denedim onu o sogan kürü polikistikover olanlarda yanlıs hatırlamıyorsam mıyda kisti olanlarda işe yarıyormus sanırsam bende yaramadı.ama bır tanıdıgım 2 senenin üstüne sogan kürüyle hamile kaldı. bende 1 yıl 3 aydır hamıleyım evlendiğimden beri çalışıyoruz ama tık yok malesef. bu ay adetime 5 gün var bilmem umudum pek yok aslında ama kalbimim bir tarafı belki demekden asla vazgeçmiyor. eşimle perşembe günü doktora gidicez o tahlil yaptırcak umarım herşey yolunda gider

merhaba canım senin problemin nedir tam olarak birde tedavi falan görüyormusun o belki ihtimali hiç gitmiyor içimizden zaten

merhaba canım senin problemin nedir tam olarak birde tedavi falan görüyormusun o belki ihtimali hiç gitmiyor içimizden zaten

vallahi canım ben 3 kere doktora gittim farklı farklı ama doktorlar bende hiçbir problem olmadığını söylüyorlar.tedavi felan görmedim bu sebeple belki dedik artık eşimde mi sorun var işte uzun uğraşlar sonrası onu doktora götüreceğim bakalım.sonrasında ne olacak hiçbir fikrim yok. umarım bu ay hamile olduğum müjdesini alırım da birşeye gerek kalmaz

amin canım amin inşallah en yakın zamanda hamile haberini alırsın Allah bu yolda kimseyi uzun uğraştırmasın

amin canım amin inşallah en yakın zamanda hamile haberini alırsın Allah bu yolda kimseyi uzun uğraştırmasın

aminnnn yani nasıl diyim artık çevremdiki insanlar ne bulursa içirmeye hacıya hocaya götürmeye kalkışıyorlar aldığım bu garip tekliflerden çok sıkıldım umarım bebeğim kendiliğinden gelirde bizide mutlu eder

evet sen çektirde bizede tecrübelerini anlatırsın canım anestezili mi çektiriceksin peki

ben hsg çektirmiştim geçen yaz. anestezi falan olmadım ben 10 dklık bir işlem hepsi. rahime ve kanallara bakılıyor. tavsiyem yalnız gitmeyin. ben hsg öncesi çok heyecanlandım tansiyonum düştü. birde yalnızdım. insan kendini kötü hissediyor. acıdan değil bu kötü hissetme bi tuhaf oluyorsun. o gün aptal aptal dolaştım. herkeste olmaz ama ben de akıntı şeklinde 2 gün kanama oldu. doktor enfeksiyon riskine karşı antibiyotik veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…