- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.101
ben bu ay bebek olayından uzaklaşmak için kendime kilo verme hedefi koydum. ayrıca 2-3 kitap aldım onları okucam bir de puzzel ım var onu bitiricem. başka konulara yoğunlaşınca zaman daha kolay geçer diye düşünüyorum...bildiğiniz bi diyet varsa paylaşın lütfen. 2-3 kilo versem yeter
bende şu karatay diyetini çok övüyolar onu internetten bakıyımda başlıyım diyorum ya bende insülin direnci var o yüzden ne yaparsam yapıyım kilo veremiyorum
pko ve insülin direnci arasında ilişki var zaten. insülin için doktor ilaç vermedi mi?
verdi canım metformin kullanıyorum ama genede veremiyorum malesef
amaaann boşver sağlık olsun
ben de sadece başka bir amacım olsun diye başladım diyete..kafam başka bişeyle mesgul olsun die..
meraba kıızzlar ben geldim nasılsınız özledim sizleri
hoşgeldin sefa getirdin
nerelerdesin??meraklandık seni buralarda görmeyince
eveet aynennnnnnn ses ver nerdesinnnnnnnnnn acil gel çok merak ediyorum ne yaptın diye
sağol canım geçen hafta hem çok rahatsızdın hemde eşimle sorunlaımız vardı çok kötü bir hafta geçirdim ama bugün bomba gibiyim
bugünde doktora gittim solda 12 mm boyutunda ve diğerleri 9 ve 10 mm de yumurtalıklarımız varmış geçen ay14 lerdey di biraz düşme var boyutlarda geçen hafta kendimi çok yıprattım çok ağladım umutlu da değilim açıkcası şükür yine büyümüş perşembe yine gidecem bakalım bende böyle işte canım sende ne var ne yok nasılsınız
geldim canım geldim ama siz yoksunuz şimdide bende seni çok merak ettim izinliymi,şin geçen hafta inşallah güzel dinlenmişindir doktora gittinmi sende kuzum
hadi bakalım inşallah bu ay olacak...kendini üzme çünkü kadınların metabolizması hormonlar üzerine kurulmuş bu yüzden herşeyden çok çabul etkileniyoruz. kötü düşünürsek kötü etkileniyoruz iyi düşünürsek olumlu etkileniyoruz...
bende bu ay da çabalar sonuçsuz kaldı umarım önümüzdeki ay olacak:)))
geldim canım geldim ama siz yoksunuz şimdide bende seni çok merak ettim izinliymi,şin geçen hafta inşallah güzel dinlenmişindir doktora gittinmi sende kuzum
bu arada doktorumla görüştüm. Hsgyi cuma günü çektiricem herhalde. Adet döneminden sonraki 1 ya da 2. Gün yapılıyormuş
tecrübelerimi paylaşırım
bende geldim canım doktora yarın gidicem güzelim ama bende hiç umutlu değilim çünkü geçen ay yumurta büyürken hafif kasık ağrısı oluyodu bu ay hiç bişey olmadı o yüzden pek umudum yok ama bakalım hayırlısı canım tatil çok iyi geldi kafamı boşalttım ama sizi çok özledim
bende de geçen aylar ağrılar vardı hissediyordum ama bu ay yok ağrı felan bende ne yalan söyleyim umutlu değilim geçen ay kendime daha çok güveniyordum nasip artık. Oh ne güzel eve internet alsana canım ya geçmişi okudumda kimse aman man gelmez bu topiğe 3-4 sayfa anca olmuş üzüldüm hamile kalnlar bizi terk ediyor negatif olanlar bizi terk ediyor ne olacak bu tpiğin hali sizlerde bırakıp gitmeyin kızlar
bu arada doktorumla görüştüm. Hsgyi cuma günü çektiricem herhalde. Adet döneminden sonraki 1 ya da 2. Gün yapılıyormuş
tecrübelerimi paylaşırım
hadi hayırlısı canım kendini kasma ve denilenlere kulak aldırma 5 dk süren bir işlem evet ağrıyor ama aman aman bir ağrı değil bizler nelere katlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?