- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.081
hoşbulduk canım benim gayet güzel geçti vallahi çalıştığım için dip köşe temizlik yapamıyordum güzelce dip köşe temizlik yaptım içim rahat etti ondan sonrada dinlendim bol bol çok iyi geldi kafamı boşalttım sen nasılsın canım evet topik çok sakinleşmiş kimse yok
merhaba canım hoşgeldin aramıza ben 3-4 gündür yoktum o yüzden kaçırdım sanırım ne denedin acaba
inanın iğne konusunda çok kararsızım ve çok pahalıymış.tanesi 300 tl bana 10 tane verecekmiş 3000 tl
bebek denedik ... ama ilk kez korunmadık.bakalım tutacak mı
merhaba canım hoşgeldin aramıza ben 3-4 gündür yoktum o yüzden kaçırdım sanırım ne denedin acaba
o zaman 2 gün sonra başlamam lazım benim ya benim aklıma şu takıldı ben 2 gün sonra muhtemelen çatlatma iğnesi olucam ondan sonra çalışmalara başlıycaz işte bu soğan suyu rahimi temizliyor ya acaba bi zararı olur mu iğneye falan yada bebeğin tutunmasına falan
inanın iğne konusunda çok kararsızım ve çok pahalıymış.tanesi 300 tl bana 10 tane verecekmiş 3000 tl
peki bu iğneleri sgk karşılamıyor mu? epey pahalıymış
ben doktoruma sormuştum soğan suyunu, o da faydası olur mu bilmem ama zararı olmaz demişti. sen de sor istersen çok gündemde olduğu için doktorları da haberi var bu kürden
karşılamıyormuş heyet raporuyla belki onun içinde aşılama yaptırmalısın ve 26 yaşını gecmeliymişsin.ağlimmi şimdi ben
yüksel son günlerde girmiyor...burdan kendisine sesleniyorum: yükseelllllllll sesss verrr
can sıkıntısından bebek odası takımlarına bakıyorum ne kadar güzeller yaaa Allah bizede almayı nasip edicek mi acaba ? geçen sene çocuk düşünmüyoken alış veriş yapıyoduk bi tane tulum görmüştüm çok hoşuma gitti almıştım evdeyken ütü yaptım çamaşırları yerleştiriyodum birden onu gördüm dolapta ay o kadar fena oldum ki anlatamam çok kötü bişey ya Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
can sıkıntısından bebek odası takımlarına bakıyorum ne kadar güzeller yaaa Allah bizede almayı nasip edicek mi acaba ? geçen sene çocuk düşünmüyoken alış veriş yapıyoduk bi tane tulum görmüştüm çok hoşuma gitti almıştım evdeyken ütü yaptım çamaşırları yerleştiriyodum birden onu gördüm dolapta ay o kadar fena oldum ki anlatamam çok kötü bişey ya Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
nasip edecek inşallah..evrene olumlu mesaj göndermeliyiz iyi düşünelim iyi olsun:))ben de senin gibi geçen aylarda bebek mobilyalarına bakıyordum. evde hangi odayı bebek odası yaparız, nasıl yerleştiririz falan kafamda hazırladım. şimdi sırada bebeğin gelmesi var. o da olacak inşallah..hayat süprizlerle dolu
ben de geçen sene tulumlar almıştım. tabi uzun süre çocuk denemesinden sonra olmayınca doğum yapan arkadaşlarıma dağıttım. yeterki olsun da sonradan da alınır kıyafetler. ben bana acı vermesinler diye dağıttım. bebek odası takımlarına gelince eşim bebek mobilyası yapan mağazada çalışıyor benim. katalog hazırlıyorlar her ay. artık bakmıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?