Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

iyiyim teşekkürler. batı bekliyorum ben de daha çok var ama. bu aralar acaib bir yorgunluk hissi bel ağrısı falan

inanın iğne konusunda çok kararsızım ve çok pahalıymış.tanesi 300 tl bana 10 tane verecekmiş 3000 tl

canım benim doktor aylık toplam ücreti 800 tl falan tutar maksimum dedi onda bi yanlışlık vardır canım iyce bi araştırmak lazım istersen dediğin gibi 1-2 ay ara ver o arada düşünmüş olursun iyice

merhaba canım hoşgeldin aramıza ben 3-4 gündür yoktum o yüzden kaçırdım sanırım ne denedin acaba

bebek denedik ... ama ilk kez korunmadık.bakalım tutacak mı.(benim bir kızım var.bide mol gebelik geçirdim .kürtaj olduğumdan beri riskli olduğu için korunuyordum . ilk kez cuma günü korunmadım kürtajdan sonra. yani 1.5 yıl oldu kürtaj olduğum.) 8 martı beklicemmm

ben doktoruma sormuştum soğan suyunu, o da faydası olur mu bilmem ama zararı olmaz demişti. sen de sor istersen çok gündemde olduğu için doktorları da haberi var bu kürden

ben doktoruma sormuştum soğan suyunu, o da faydası olur mu bilmem ama zararı olmaz demişti. sen de sor istersen çok gündemde olduğu için doktorları da haberi var bu kürden

evet canım vardık mutlaka gittiğimde bi sorayım ben iğneleri raporla karşılıyor sgk benim bildiğim ama 24 yaşını geçmiş olmak ve en az 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş

can sıkıntısından bebek odası takımlarına bakıyorum ne kadar güzeller yaaa Allah bizede almayı nasip edicek mi acaba ? geçen sene çocuk düşünmüyoken alış veriş yapıyoduk bi tane tulum görmüştüm çok hoşuma gitti almıştım evdeyken ütü yaptım çamaşırları yerleştiriyodum birden onu gördüm dolapta ay o kadar fena oldum ki anlatamam çok kötü bişey ya Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

ben de geçen sene tulumlar almıştım. tabi uzun süre çocuk denemesinden sonra olmayınca doğum yapan arkadaşlarıma dağıttım. yeterki olsun da sonradan da alınır kıyafetler. ben bana acı vermesinler diye dağıttım. bebek odası takımlarına gelince eşim bebek mobilyası yapan mağazada çalışıyor benim. katalog hazırlıyorlar her ay. artık bakmıyorum bile

nasip edecek inşallah..evrene olumlu mesaj göndermeliyiz iyi düşünelim iyi olsun:))ben de senin gibi geçen aylarda bebek mobilyalarına bakıyordum. evde hangi odayı bebek odası yaparız, nasıl yerleştiririz falan kafamda hazırladım. şimdi sırada bebeğin gelmesi var. o da olacak inşallah..hayat süprizlerle dolu

inşallah canım ya inşallah

evet haklısın canım insan baktıkça daha kötü oluyor Rabbim tez zamanda bizede nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…