- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.261
amin canım hepimiz inşallahh hamişizdiraynen öyle canım erken yapmışsın biraz daha bekle inşallah güzel haber alırsın canım
inşallah hamilesindir canım kendini böyle mutlu hissetmen çok güzel
amin canım hepimiz inşallahh hamişizdir
iki tane aldım cuma tekrar yapcam
yok biliyordum çıkmayacağını zaten
mutlu değil normal hissediyorum kendimi
çünkü 22. günde çıkmazdı biliyordumm
meraba arkadaslar bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim ama görünürde birsey yok tam bugün itibariyle 10. günümdeyim hala adet olmadım sıkıntıdan patlamak üzereyim sabah test yaptım negatif bugün kanda verdim ögleden sonra yada yarına kadar cıkar dediler sanki oda negatif cıkacak gibi adetlerim 35 36 günde bir olurum hic bukadar gecikmezdi ne oldu bilmiyorum gecen ay daha cok takmama ragmen 8. gün adet oldum doktor muayenesinde birsey cıkmadı hersey normal demişti heran hamile kalbilrsin demişti peki bu 10 gün gecikme neyin nesi hamile gibi hissediyorum ama görünürlerde birsey yok çıldırma noktasına geldim valla artık gebeligi gecttim neden adet olamıyorum diye 2 3 gündür takıyorum sinir sistemlerim allak bullak oldu kadın olmak kadar zor birsey yok vallahi billahi ha bu arada 2.cocuk düsünenlerdenim 4 yasında bir oglum var kardes yapalım dedik oda olmuyooor
meraba arkadaslar bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim ama görünürde birsey yok tam bugün itibariyle 10. günümdeyim hala adet olmadım sıkıntıdan patlamak üzereyim sabah test yaptım negatif bugün kanda verdim ögleden sonra yada yarına kadar cıkar dediler sanki oda negatif cıkacak gibi adetlerim 35 36 günde bir olurum hic bukadar gecikmezdi ne oldu bilmiyorum gecen ay daha cok takmama ragmen 8. gün adet oldum doktor muayenesinde birsey cıkmadı hersey normal demişti heran hamile kalbilrsin demişti peki bu 10 gün gecikme neyin nesi hamile gibi hissediyorum ama görünürlerde birsey yok çıldırma noktasına geldim valla artık gebeligi gecttim neden adet olamıyorum diye 2 3 gündür takıyorum sinir sistemlerim allak bullak oldu kadın olmak kadar zor birsey yok vallahi billahi ha bu arada 2.cocuk düsünenlerdenim 4 yasında bir oglum var kardes yapalım dedik oda olmuyooor
ebirhim hoşgeldin canım burasıda bizim topiğimiz ama kimsecikler kalmadı malesef
Merhaba bu topiğe ilk kez yazıyorum bende 2.çocuğu isteyipte olmayanlardanım canım benimde bir kızım var seninkine göre biraz büyük 10 yaşında kaç yıldır ikinciyi istiyoruz ama olmuyordu son 2 yıldır oluyor ama sonu gelmiyor.Şuan uyarıcı iğne kullandım yumurtaların gelişmesini bekliyorum inşallah istenilen büyüklüğe gelirse çatlatma iğnesi olucam...
acaba cok ara verincemi olmuyor nedir rabbim sanada banada veburda isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda verir insallah benimde 10 gün oldu hala tık yok adet olsam rahatlıyacam oda yok beklemek beklemek beklemek çok zor
nevercare canım sen rahim filmini nerde çektiriceksin özelde mi devlette mi ? fiyat ne kadar dediler anestezili olarak önümüzdeki ay bende düşünüyorumda çektirmeyi bide ne zaman çekilmesi gerekiyor
ben özel doktora gidiyorum bu yüzden özel hastanede çektiricem malesef( fiyatı 450 tl anestezli fiyatı. bana adet bittikten sonraki 1 ya da 2. günde çekilmesi gerekiyor dedi doktor. daha sonraki günlerde yaptırırsam doğum kontrol hapı kullanmam gerekirmiş korunmak lazımmış yani. röntgen sırasında radyasyon alındığı için gebelik oluşması tehlikeli olurmuş. korunmak istemediğim için dediği günlerde yaptırıcam ben.
nevercare canım sen rahim filmini nerde çektiriceksin özelde mi devlette mi ? fiyat ne kadar dediler anestezili olarak önümüzdeki ay bende düşünüyorumda çektirmeyi bide ne zaman çekilmesi gerekiyor
canım daha önce sen çektirmedin mi eğer çektirmediysen neden ilaç verdiki doktor ya ya tüplerde sorun varsa bugüne kadar yaptığın çaba ki inşallah bir sorun yoktur yanlış anlama ama sorunun ne olduğunu tam tespit etmeden ilaç kullanman bende herşey den önce hsg filmi ondan sonra ilaç oldu
acaba cok ara verincemi olmuyor nedir rabbim sanada banada veburda isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda verir insallah benimde 10 gün oldu hala tık yok adet olsam rahatlıyacam oda yok beklemek beklemek beklemek çok zor
sanmıyorum canım ben kızım 2 yaşını doldurduktan sonra başladım istemeye bazen tedavilerim yarım kaldı bazen ara verdim derken uzun bir süre geçti aradan.Bende pko var ne yazık ki.Bekarlıktan kalma kızıma evliliğimizin 5 .ayında hamile kaldım hiç uğraşmadan sonrası mağlüm işte...İnşallah hepimiz, herkes istediğine hayırlısıyla ulaşır çok uğraşmadan...
yok canım çektirmedim benim yumurtam oluşmuyodu doktor o yüzden olmuyordur dedi o yüzden gerek duymadı sanırım ama bende çektiriyimde aklımda kalmasın diyorum
bende sana bakınıyordum yükselcim nereye kayboldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?