- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.241
evet onlar bizleri normal hastalık gibi görüyorlar ama bilmiyor laki bizim içimiz de ne depremler fırtınalar yaşanıyor ben yine şükrediyorum kimse bana dır dır yapmıyor kaynanam kayınbabam akrabam kimse bilmiyor ya bir de kayınvalidem le otursaydım devam lı bu konu hakkında bana konuşşaydı yıl da 2 kere arar oğlu ozaman sorduğunda bille kendimi çok kötü hissediyorum oradaki hemşire iyi demekten aciz beni çağırdı dosyama baktı perşembe tekrar gel dedi okadar bende nasıl boyutları diye sordum özellikle halbuki biliyorum ama ne diyecek diye iyi iyi idare eder yüzü bir şekil konuşmaktan aciz birde bizlere motivasyon verecekler kötü bile olsa güzel veya kafana takma kötü ama büyyüyebilir gibi cümleler konuşması gerekirken bizlerin yüzünden para kazanıyorlar ama işlerini iyi yapmıyor sadece bu sağlıkta böyle neden se ya kusura bakma çok doluydum yarama dokundun yazdıkça yazdım
ben iyiyim rutin günlerdeyiz, cuma günün bekliyorum hsg için. sonrasında da kendiliğinden yumurtlamayı beklicem. gününü kaçırmamak için de ovulasyon testi kullanıcam bi de soğan suyu tabi:)) bakalım kendiliğinden olur belki. benim yumurtalarımın büyümesi 25-30 günü bulur benimkiler çok tembeller:))) bu sürede inşallah sizlerden güzel haberler alırım..
evet onlar bizleri normal hastalık gibi görüyorlar ama bilmiyor laki bizim içimiz de ne depremler fırtınalar yaşanıyor ben yine şükrediyorum kimse bana dır dır yapmıyor kaynanam kayınbabam akrabam kimse bilmiyor ya bir de kayınvalidem le otursaydım devam lı bu konu hakkında bana konuşşaydı yıl da 2 kere arar oğlu ozaman sorduğunda bille kendimi çok kötü hissediyorum oradaki hemşire iyi demekten aciz beni çağırdı dosyama baktı perşembe tekrar gel dedi okadar bende nasıl boyutları diye sordum özellikle halbuki biliyorum ama ne diyecek diye iyi iyi idare eder yüzü bir şekil konuşmaktan aciz birde bizlere motivasyon verecekler kötü bile olsa güzel veya kafana takma kötü ama büyyüyebilir gibi cümleler konuşması gerekirken bizlerin yüzünden para kazanıyorlar ama işlerini iyi yapmıyor sadece bu sağlıkta böyle neden se ya kusura bakma çok doluydum yarama dokundun yazdıkça yazdım
adetin bittikten sonraki 7. günde başloyorsun. yani adetin ortalama 5 gün sürüyorsa 5+7=12. gün başlıyorsun. yazdığı cevaptan ben onu anladım. ayrıca bi programda izlemiştim orda da oyle demişti.yok canım önce adetin 7.günde başlayacaksın sonra adetine 10 gün kala yapacaksın
adetin bittikten sonraki 7. günde başloyorsun. yani adetin ortalama 5 gün sürüyorsa 5+7=12. gün başlıyorsun. yazdığı cevaptan ben onu anladım. ayrıca bi programda izlemiştim orda da oyle demişti.
yumurta büyütmek için ilaç falan bişey kullanıyomusun canım daha önce sormuş olabilirim çok unutkanım özür dilerim sorduysam bizde senden güzel haber alırız inşallah canım
adetin bittikten sonraki 7. günde başloyorsun. yani adetin ortalama 5 gün sürüyorsa 5+7=12. gün başlıyorsun. yazdığı cevaptan ben onu anladım. ayrıca bi programda izlemiştim orda da oyle demişti.
evet bende öyle anladım yarın çatlatma iğnesi olucam acaba bi zararı olur mu ya ?
soğanın suyu neticede nasıl bir zararı olabilir ki?? yükselin sorusuna göre ilaçla birlikte kullanmanın zararı olmaz diye cevap vermişler. ama tabiki sen bilirsin kullanıp kullanmamak sana kalmış...
doğru söylüyosun aslında haklısın denemekten bişey olmaz
terkedilm yine ben ne güzel sohbet ediyorduk
incir kürü uygulayan var mı?? acaba onu mu yapsam diyorum karar veremedim
test yaptım ve negatif
ama daha erken adet olmamış şeyden umut kesilmez hahhhhhaaaa
iki gün sonra yaparım artık yaaaa
test yaptım ve negatif
ama daha erken adet olmamış şeyden umut kesilmez hahhhhhaaaa
iki gün sonra yaparım artık yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?