- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
ıkı uc gunden bırsey olmaz canım ha bu arada adet oldugun gunlerı not al muhakkak mesela subat tan ıtıbaren alıskanlık halıne getır suan anlattıgına gore bı duzensızlık yok gıbı ama sen yınede dedıgımı uygula canım faydasını gorursun ınsallah
bu konuyla hıc bı ılgım yok canım ben sadece bende yada esımde bır sorun varmı dıye bı kontrole gıttım o kadar bıde beynını cok yogunlastırmıcan cunku stres bebegı engellıyor rahat ol ben en azından sımdı oyle yapmaya calısıyorum
canım yani sen o kontrole gittiğinde doktor aşıdan falan bahsetmedi mi?
Inşallah bana da hiç bahsetmez de benim de kafam karışmamış olur.
Peki o kontrolde neler yaptı doktor tahlil falan istedi ve muayene etti sanırım
muayene nasıldı karından mı baktı yoksa alttan mı?
Daha önce hiç doktora gitmedim çok heyecanlıyım çok da utanıyorum.
Vazgeçmeyi gitmemeyi bile düşünüyorum muayeneyi edeceği aklıma gelince:26:.
Evet haklısın stres yapmamak lazım ama kendime engel olamıyorum.
Saol yardımların için...
gunaydın kızlar moraller nasıl bugun coook guzel bır gun fırsat bu fırsat degerlendırmek lazım aslında hergun guzel degerlı ama bugun mubarek gun herkezın mevlut kandılı mubarek olsun kusura bakmayın msjları okuyorum lısteye eklıyeceklerımı ıcın gozden gecırıyorum ıılk fırsata sohbet ederız bende evde olunca ısler bıtmıyor bos vakıt oldunmu hemen yanınızda olmak ıcın sabırsızlasıyorum bu arada yukselcım nasıl oldun ınsallah bır yaramazlık yoktur ?
canım yani sen o kontrole gittiğinde doktor aşıdan falan bahsetmedi mi?
Inşallah bana da hiç bahsetmez de benim de kafam karışmamış olur.
Peki o kontrolde neler yaptı doktor tahlil falan istedi ve muayene etti sanırım
muayene nasıldı karından mı baktı yoksa alttan mı?
Daha önce hiç doktora gitmedim çok heyecanlıyım çok da utanıyorum.
Vazgeçmeyi gitmemeyi bile düşünüyorum muayeneyi edeceği aklıma gelince:26:.
Evet haklısın stres yapmamak lazım ama kendime engel olamıyorum.
Saol yardımların için...
ilk doktora gittiğimde bende zorla gittim 1 adım atıp 2 adım geri atıyordum çok utanıyordum nasıl olacak ağrıyacak mı diye ama inan 1 kere gidince bitiyor o düşünceler canım
sağol canım yeni gördüm iyim herngi bir ağrı yok ama kafam çok karışık neden böyle oldu diye diğer topiklerede yazdım ama cevap veren olmadı haftaya çarşamba anca gidebilirim doktora o güne kadar nasıl bekleyecem bilmiyorum .bende bugün ilk defa sabırsızlandım interne girmek için burası çok iyi oldu devamlı görüşüp yazabiliyoruz ben 5.30 kadar burdayım
evet bende yüksel e katılıyorum hiç takma kafana canım ben 3,5 senelik evliyim evlendikten hemen sonra adet düzensizliği başladı bende annem evlendiğimden beri zorluyodu doktora bi git diye sırf muayeneden korktuğum utandığım için 2,5 sene gitmedim ama 1 kere muayene olduktan sonra normal geliyo takıcak bişey yok yani korkma bu arada yükselcim sen nasıl oldun ağrın geçti mi ? Doktoruna bi arayıp sorsaydın neden oldu diye bende dün sabah oldum çatlatma iiğnesini ama bende hiç bişey yok ne ağrı ne başka bişey
anladım canım hayırlısı beklemekten baska bır carem yok eger ıyısen bos kotu dusuncelerle yorma beynını bence guzel seyler dusun bebek kelımesını bıle unut o senın pesınden kosar kaccar her zaman kovalanır bunu unutma bıtanem
canım ya ben üviverste hastanesine gidiyorum telefon açamamki aklıma geldi ama bilmiyorum işte şim di ağrı sızı yok ama kafama takıldı işte.iğneden sonra ara ara yumurtalıkların sancıyor bu iyi birşey seni çok rahatsız etmiyor sancı bilgin olsun canım hadi hayırlı olur gelir meleğin inşallah ben bu ay negatif bile olsa inşallah sizler pozitif olursunuz rabbim bugünün hürmetina allahım dualarımı kabul et
kizlar ben cikiyorum firsat buldugumda gelirim herkeze hayirli gunler opuldunuz allaha emanet olun
canım ellerine sağlık güzel olmuş liste benide eklermisin bat 18 şubat yaş 28
yüksel canım senin çatlatma iğnenin markası neydi canım adı yani bende hiç bi belirti yok ya acaba işe yaramadı mı diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?