Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

gittim bugün kontrole :) simir testi mi ne.. onu aldı 10 gün sonra sonuç dedi, rahim ağzın temiz yumurtalıkalrın temiz rahim dfuvar kalınlığın iyi dei, kan ve hormonu alıcam yarın.. dua edelim tabi birbirimize, bildiğim kür var denedinmi hiç kür sen ben denemedim ama duydum..

yüksel canım senin çatlatma iğnenin markası neydi canım adı yani bende hiç bi belirti yok ya acaba işe yaramadı mı diye düşünmeye başladım

gittim bugün kontrole :) simir testi mi ne.. onu aldı 10 gün sonra sonuç dedi, rahim ağzın temiz yumurtalıkalrın temiz rahim dfuvar kalınlığın iyi dedi, kan ve hormonu alıcam yarın.. dua edelim tabi birbirimize, bildiğim kür var denedinmi hiç kür sen ben denemedim ama duydum.. birde bu çatlamanın ne zamn olduğunu doktor bana demedi orta günler dedi sadece adeşin düzenliyse dedi.. size ayrıntılı nasıl baktı

canım bende yarın gidicem inşallah kontrole.
sanırım sende ilk defa gittin nasıldı muayene zorlandınmı smear testinde falan.
yumurtalıklarına falan nasıl baktı?
ben hem çok korkuyorum hem de utanıyorum.hayırlısı bakalım.
bir de canım sen özele mi gittin yoksa devlete mi
10 gün çokmuş test sonuçlarını beklemek için...
normalde geç mi çıkarmış smera testi sonuçları

ilk doktora gittiğimde bende zorla gittim 1 adım atıp 2 adım geri atıyordum çok utanıyordum nasıl olacak ağrıyacak mı diye ama inan 1 kere gidince bitiyor o düşünceler canım

kızlar destekleriniz için çok çok teşekkür ederim.
hepinize kocaman sevgiler

canım benim bana çatladımı diye kontrol etmek için bile gel demediler iğneyi vurul gün aşırı ilşki adetin geçerse gel adet olursanda geldedi onlar için o kadar basit ama bizler ne umutlarlar ne acabalar la öylemiki böylemiki neden ki diye sorular la boğuşuyoruz ben fakülteye gittiğim için böyle özele gitse tabi ilgi biraz daha iyi oluyor oda parayla

canım ben özele gidiyorum ama benim doktorumda aynısını söyledi gün aşırı ilişki adetin gecikirse gel test yapalım dedi sadece sen şehir olarak nerdesin ben istanbul anadolu yakasındayım ümraniye erdem hastanesine gidiyorum

ben izmirdeyim canım ege üniversitesine gidiyorum yaza kadar burayı deneyecem olmadı (inşallah bu ay olur:) ) olmazsada özele gidecem şimdi kredilerimiz var özele gidemitorum hayırlısı bakalım

selam hatunlar nasılsınız.3 senelik evliyim.evliliğimin 2.senesinde bebek yapmaya karar verdik hemen tuttu ama düştü.2 ay sonra tekrar gebe kaldım o da öldü.6 ay aradan sonra şimdi tekrar denedik.bakalım bebek var mı?26 yaşına gireceğim.bat 10 şubat

bu arada pko var dediler ama 2 kez tedavisiz kendiliğinden gebe kaldım.doktorlar da şaşırdı

ay canım hoş geldin ay çok üzüldüm ben yaaa ama sen en azından hamile kalabilmişin bu dagüzel bizler hiç kalamıyoruz allahım inşallah birdaha kine tamına erdrir canım herhangi bir ilaç kullandın mı peki bu ay

hoşbulduk inşallah canım amin.sadece progestan verdi doktor adetini düzenler dedi.onu içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…