- 14 Mart 2011
- 575
- 132
- 303
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
elif adaşım :) semin ne kadar oldu evleneli? kilon kaç ki gebeliğe engelmi o da ?ben yeni evlyiim seney düşnüoz bebiş bakalım..ama doktora şimdiden gideyim diyorum kontrole hiçç gitmedim evlendikten sonra gitmek gerek deilmi?
canım benim 3,5 sene oldu evleneli 1 senedir çocuk istiyoruz doktorun bana söylediği kilo artışı oldukça yumurtalıklar tembelleşiyor dolayısıylada hamile kalma ihtimali azalıyor dedi . bence bi git canım en azından ne var ne yok onu bilirsin
HOS GELDIN CANIM ARAMIZA AYNI DERDI PAYLASIYORUZ BENDE UC BUCUK SENEDIR EVLIYIM VE IKI SENEDIR BEBEK ISTIYORUZ ALLAH HERKEZINMELEGINI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN HEMEN SENI LISTEYE EKLIYORUM BAT INI YAZMAMISSIN CANIM YAZARSAN EKLIYEYIM
HOŞBULDUK CANIM BENİM BAT 18 ŞUBAT 3,5 SENE OLDUĞUNA GÖRE SANADA SORULAR SORMAYA BAŞLAMIŞLARDIR EMİNİM '' AAA KAÇ SENE OLDU EVLENELİ NİYE YAPMIYOSUNUZ Kİ ÇOCUK YOKSA OLMUYO MU ? '' ŞEKLİNDE . RABBİM ŞU MÜBAREK KANDİL GÜNÜNDE HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH BUGÜN ÇOK DUA EDELİM
canım benım evet 21 temmuzda evlendım benıde bı kardesın gıbı gormek ıstersen bende ablamlara cooook uzaktayım onlar yurt dısında ben turkıyede hayat tesaduflerle dolu benceayşegül 21 temmuzda mı evlendin canım
benim kardeşimin ismide ayşegül
21 temmuzda doğumgünü
seni görünce acep kardeşim mi diye düşündüm
canım benım evet 21 temmuzda evlendım benıde bı kardesın gıbı gormek ıstersen bende ablamlara cooook uzaktayım onlar yurt dısında ben turkıyede hayat tesaduflerle dolu bence
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum
oyy canım benim elbette
benim kardeşimde artık yanımda değil
o da artık büyüdü işe girdi şimdi
istanbulda
inşallah topikteki herkes kardeşim benim
kızlar kafama takılan bir şey var.
Adet düzenli olması demek her ay aynı günde adet olmak mı demek yoksa iki adet dönemi arasının 21-28 arası olması mı demek.
Mesela ben her ay farklı tarihlerde adet olurum bir önceki aydan 3-5 gün önce yada sonra.ama arası 28 günü pek geçmez 21 günden de az olmaz.
Ben de adet düzensizliği var mı yokmu?
HOŞBULDUK CANIM BENİM BAT 18 ŞUBAT 3,5 SENE OLDUĞUNA GÖRE SANADA SORULAR SORMAYA BAŞLAMIŞLARDIR EMİNİM '' AAA KAÇ SENE OLDU EVLENELİ NİYE YAPMIYOSUNUZ Kİ ÇOCUK YOKSA OLMUYO MU ? '' ŞEKLİNDE . RABBİM ŞU MÜBAREK KANDİL GÜNÜNDE HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH BUGÜN ÇOK DUA EDELİM
aynen katılıyorum sana ben 3 yıllık evliyim
ilkl 2 yıl düşünmedik
daha yeniyiz ama bilmeyenler beni bebeği olmuyo diye çıkarmışlar
ben takmıyordum ama sinirleniyorum
valla ne kadar cahil insanlar var etrafımda bunların hepsi eşimin tarafı gerizekalılar
bende 22 temmuzda evlendim :)
çanakkale, ayy sağolasın ayşegülcüm ya yarın gitcem inş. özel hastaneler 10 tl felan kesip ayrıntılı bakıolarmış ssk varsa.. Deidğin gibi ultrason hormon kan felansa iyi.. Sen nerdensin ne kadar oldu evleneli çalışmalar ne zamandır yani
SORMAZ OLURLAR MI HER YERDE BI MERAKLI VAR SIKBOGAZ EDIYORLAR SORULARIYLA AMA BEN BOZUYORUM KONUSTURMAM TABI BU KISININ EDEPSIZ OLDUGUNU ANLARSAM MADEM COCUK ISTIYORSAN DOGURDA KENDI COCGUNU SEV CUNKU BU KISI COK CAHIL OLUYOR GENELDE AMIN INSALLAH BU MUBAREK GUNUN YUZUSUHURMETINE DUALARIMIZI KABUL EDER
arkadaşlar bu arada merak ettiğim bişey var sizlerin yardımını almak istiyorum.
şimdi sizleer bebek düşünmeye başladığınızda doktora gidip ön muayene oldunuz mu???
Ben yarın gidip bi muayene olucam inşallah.
Duyduğum kadarıyla doktorlar bu ön muayenede kızamıkçık ve hepatit aşıları olmayı tavsiye ediyormuş.
Ama bu aşıları yaptırdıktan sonra da belli bir müddet hamile kalmamak gerekliymiş.
Kızamıkçık için yanılmıyorsam 3 ay gibi bir bekleme süresi var.
Yarın doktor bana da söylerse ne yapacağımı bilmiyorum.
Bi yandan diyorumki eskiden aşı mı yaptırıp hamile kalıyorlarmış boşver diyorum ama bir yandanda da bebeğin sağlığını tehlikeye mi atıyorum diye korkuyorum.
Siz ne yaptınız aşı yaptırdınız mı ya da etrafınızda yaptıran yaptırmayan tanıdıklarınız var mı?
Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
çok kararsız kaldım.
SORMAZ OLURLAR MI HER YERDE BI MERAKLI VAR SIKBOGAZ EDIYORLAR SORULARIYLA AMA BEN BOZUYORUM KONUSTURMAM TABI BU KISININ EDEPSIZ OLDUGUNU ANLARSAM MADEM COCUK ISTIYORSAN DOGURDA KENDI COCGUNU SEV CUNKU BU KISI COK CAHIL OLUYOR GENELDE AMIN INSALLAH BU MUBAREK GUNUN YUZUSUHURMETINE DUALARIMIZI KABUL EDER
BEN EVLENDİKTEN 4 AY SONRA KAYINVALİDEM SORMAYA BAŞLADI GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜ ARTIK
SANKİ BİZ BİLMİYORUZ ÇEVREDEN GELEN TEPKİLERİN ÇOĞU AYNI
kızlar sonra görüşürüz ben şimdi abdest alıp dua okuyacam belki giremem ben
annemlerdeyim kayınvalidemlerde internet yok
kendi evime cumartesi geçince girerim bol bol
beni untmayın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?