Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

kıslar günaydın

mevlid kandilimiz mübarek olsun inşallah.
herkese gönlünün muradını nasip etsin rabbim bu güzel günde.
başkası için edilen dualar daha makbulmüş yaradan katında bugün birbirimiz için dua edelim inşallah.

ayşegül 21 temmuzda mı evlendin canım
benim kardeşimin ismide ayşegül
21 temmuzda doğumgünü
seni görünce acep kardeşim mi diye düşündüm
canım benım evet 21 temmuzda evlendım benıde bı kardesın gıbı gormek ıstersen bende ablamlara cooook uzaktayım onlar yurt dısında ben turkıyede hayat tesaduflerle dolu bence

canım benım evet 21 temmuzda evlendım benıde bı kardesın gıbı gormek ıstersen bende ablamlara cooook uzaktayım onlar yurt dısında ben turkıyede hayat tesaduflerle dolu bence

oyy canım benim elbette
benim kardeşimde artık yanımda değil
o da artık büyüdü işe girdi şimdi
istanbulda
inşallah topikteki herkes kardeşim benim

Son düzenleme:
arkadaşlar bu arada merak ettiğim bişey var sizlerin yardımını almak istiyorum.

şimdi sizleer bebek düşünmeye başladığınızda doktora gidip ön muayene oldunuz mu???
ben yarın gidip bi muayene olucam inşallah.
duyduğum kadarıyla doktorlar bu ön muayenede kızamıkçık ve hepatit aşıları olmayı tavsiye ediyormuş.
ama bu aşıları yaptırdıktan sonra da belli bir müddet hamile kalmamak gerekliymiş.
kızamıkçık için yanılmıyorsam 3 ay gibi bir bekleme süresi var.
yarın doktor bana da söylerse ne yapacağımı bilmiyorum.
bi yandan diyorumki eskiden aşı mı yaptırıp hamile kalıyorlarmış boşver diyorum ama bir yandanda da bebeğin sağlığını tehlikeye mi atıyorum diye korkuyorum.
siz ne yaptınız aşı yaptırdınız mı ya da etrafınızda yaptıran yaptırmayan tanıdıklarınız var mı?
bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
çok kararsız kaldım.

ıkı uc gunden bırsey olmaz canım ha bu arada adet oldugun gunlerı not al muhakkak mesela subat tan ıtıbaren alıskanlık halıne getır suan anlattıgına gore bı duzensızlık yok gıbı ama sen yınede dedıgımı uygula canım faydasını gorursun ınsallah

canım ben konyadan katılıyorum ben uc bucuk sene oldu evlenelı ıkı senedır bebek ıstıyoruz allah ne zaman nasıp ederse tedavıler oldum benım durumum pcos dedıler yanı anlıyacagın yumurtlama bozuklugu bugun mubarek gun bol bol dualar edelım ınsallah melegımızı en kısa zamanda hıssederız

kızlar sonra görüşürüz ben şimdi abdest alıp dua okuyacam belki giremem ben
annemlerdeyim kayınvalidemlerde internet yok
kendi evime cumartesi geçince girerim bol bol
beni untmayın olur mu

bu konuyla hıc bı ılgım yok canım ben sadece bende yada esımde bır sorun varmı dıye bı kontrole gıttım o kadar bıde beynını cok yogunlastırmıcan cunku stres bebegı engellıyor rahat ol ben en azından sımdı oyle yapmaya calısıyorum

kızlar sonra görüşürüz ben şimdi abdest alıp dua okuyacam belki giremem ben
annemlerdeyim kayınvalidemlerde internet yok
kendi evime cumartesi geçince girerim bol bol
beni untmayın olur mu

allah kabul etsın sende bızlerı unutma dualarında canım allah kabul etsın bıtanem hayırlı gunler allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…