Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

arkadaşlar hepinize çok teşekkür desdekleriniz için ederim ya o kadar yalnızdımki bir an gülümsediğimi hissettim bu topiği iyiki olmuş

sıkma canını bı bılsen beterın beterı var her zaman halımıze sukredelım gercekten hayat o kadar kısa kı kırılmaya uzulmeye vakıt olmıyacak kadar kısa onun ıcın her gunun degrını bılın bol bol dua edelım yarın mevlut kandılı bır fırsat bol bol dua etmemız ıcıın

kızlar nerdesiniz yaa
ben bu ay hayıt tohumu ilacı kullandım sizde kür kullanan var mı
burda tartışalım kızlar bu ay hamile kalan arkadaşlar hangi kürleri
yaptığınıda tartışalım bence

ben geçen ay adet olmayınca hayıt tohumunu demleyerek içtim 2 3 gün sonra adet oldum 15 gün yaptım tekrar bıraktım

Son düzenleme:
ayşegül 21 temmuzda mı evlendin canım
benim kardeşimin ismide ayşegül
21 temmuzda doğumgünü
seni görünce acep kardeşim mi diye düşündüm

arkadaslar ya bısı sorcam bıraz cahil kaldım off bat ne ? Nası belırlıyosunuz bunu

cahıl felan deılsın burdakı sohbetımızın amacıda zaten bılgı edınmek bat ın baslangıs adet tarıhı yanı kac gunde bır adet olursun bunu bılmen lazım doktora gıttınde sora bılırler umarım yardımcı olabılmısımdır

evet canım yarın oruç tutayım diyorum ama cuma günleri oruca başlanmaz diyorlar bugün den tutmam gerekirmiş arrtık bol bol namaz ve dua

ben geçen ay adet olmayınca hayıt tohumunu demleyerek içtim 2 3 gün sonra adet oldum 15 gün yaptım tekrar bıraktım

canım ben onun ilacını içiyorum anasgon diye
adetimin 3. günü başladım adetime 10 gün bırakcam
daha sonra olmazsa bir daha kullancam aslında bir araştırmak gerekiyor pco hastalarına
iyi gelirmi acaba:44::44:

ben hayıt tohumun pko larda adet düzensizliğine iyi geliyor diye biliyorum canım ama tabiki araştırmak ta yarar var

ben 4 saat boyunca çok kötü bir sancı çektim dayanamıyordum iki büklüm karnımı tutuyordum sancılı adet görür gibi kızlar hala biraz var ama çok değil sizce neden olmuştur bilgisi olan varmı?

gecmıs olsun canım ınsallah onemlı bırsey deıldır sende tas varsa dusmus olabılır tabı bunlar bı ıhtımal sen yınede doktora gorun canm

kızlar kafama takılan bir şey var.
adet düzenli olması demek her ay aynı günde adet olmak mı demek yoksa iki adet dönemi arasının 21-28 arası olması mı demek.
mesela ben her ay farklı tarihlerde adet olurum bir önceki aydan 3-5 gün önce yada sonra.ama arası 28 günü pek geçmez 21 günden de az olmaz.
ben de adet düzensizliği var mı yokmu?

canım her ay sayacaksın ilk adet gününle bir snraki adet günene kadar mesa 28 çıktı diğer aylarda öyle 1 2 gün geç veya erken

canım her ay sayacaksın ilk adet gününle bir snraki adet günene kadar mesa 28 çıktı diğer aylarda öyle 1 2 gün geç veya erken

anladım canım saol. ben ilk adetimin bitiminden ikinci adetimin başlangıcına kadar sayıyordum.yanlış yapıyormuşum.
bu arada sen nasıl oldun canım sancın geçti mi? iyisindir inşallah

çanakkale, ayy sağolasın ayşegülcüm ya yarın gitcem inş. özel hastaneler 10 tl felan kesip ayrıntılı bakıolarmış ssk varsa.. deidğin gibi ultrason hormon kan felansa iyi.. sen nerdensin ne kadar oldu evleneli çalışmalar ne zamandır yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…