- Konu Sahibi aysegul21072008
-
arkadaşlar hepinize çok teşekkür desdekleriniz için ederim ya o kadar yalnızdımki bir an gülümsediğimi hissettim bu topiği iyiki olmuş
kızlar nerdesiniz yaa
ben bu ay hayıt tohumu ilacı kullandım sizde kür kullanan var mı
burda tartışalım kızlar bu ay hamile kalan arkadaşlar hangi kürleri
yaptığınıda tartışalım bence
arkadaslar ya bısı sorcam bıraz cahil kaldım off bat ne ? Nası belırlıyosunuz bunu
sıkma canını bı bılsen beterın beterı var her zaman halımıze sukredelım gercekten hayat o kadar kısa kı kırılmaya uzulmeye vakıt olmıyacak kadar kısa onun ıcın her gunun degrını bılın bol bol dua edelım yarın mevlut kandılı bır fırsat bol bol dua etmemız ıcıın
listeye benide eklermisiniz
ben geçen ay adet olmayınca hayıt tohumunu demleyerek içtim 2 3 gün sonra adet oldum 15 gün yaptım tekrar bıraktım
canım ben onun ilacını içiyorum anasgon diye
adetimin 3. günü başladım adetime 10 gün bırakcam
daha sonra olmazsa bir daha kullancam aslında bir araştırmak gerekiyor pco hastalarına
iyi gelirmi acaba:44::44:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum
ben 4 saat boyunca çok kötü bir sancı çektim dayanamıyordum iki büklüm karnımı tutuyordum sancılı adet görür gibi kızlar hala biraz var ama çok değil sizce neden olmuştur bilgisi olan varmı?
hos geldın canım aramıza bebek sahıbı olmak ıstıyorsan adetını ılk once duzene sokman lazım canım tecrubemden soylıyebılırım tavsıyem dktora gorune bılırsın adet duzensızlıgı ıcın ama sıkma cannı guzelım melegımızı alıcaz kucagımıza ınsallah
ben hayıt tohumun pko larda adet düzensizliğine iyi geliyor diye biliyorum canım ama tabiki araştırmak ta yarar var
kızlar kafama takılan bir şey var.
adet düzenli olması demek her ay aynı günde adet olmak mı demek yoksa iki adet dönemi arasının 21-28 arası olması mı demek.
mesela ben her ay farklı tarihlerde adet olurum bir önceki aydan 3-5 gün önce yada sonra.ama arası 28 günü pek geçmez 21 günden de az olmaz.
ben de adet düzensizliği var mı yokmu?
hos geldın aramıza canım bu arada bat ı yazmayı unutmusun canım bırde yasını eklersen tam olur ınsallah bu topık ugur getırır
Listeye benide eklermisiniz
canım her ay sayacaksın ilk adet gününle bir snraki adet günene kadar mesa 28 çıktı diğer aylarda öyle 1 2 gün geç veya erken
kızlar iyi geceler erken kalkacam ben yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
bırsey deıl canım ne demek nerden katılıyorsun canım bu arada sadece mantardan suphelenıyorum dersın zaten doktor ısını bılır merak etme ılk once tahmınen hormon tahlıle gonderır rahat ol korkmana gerek yok
canım tam adını hatırlayamadım şimdi ama akşam evde bakar yarın yazarım sana ama adamın dediği bunu genelde erkeklere sperm sayısını arttırmak için veriyolarmış kuvvet macunu gibi bişey ama kadınlardada doğurganlığı çok arttırıyo dedi . bence sen hiç canını sıkma serophone klomen in diğer bir türü hafif bi ilaç yani onunla bile yumurtan büyümüş sevin bence doktor takibinde tedaviye devam edersen bi kaç ay içinde hamile kalırsın bence bide bende kilo problemi ve insülin direnci var onun içinde metformin kullanıyorum ayrıca benim işim daha zor anlayacağın ama ben genede iyi düşünüyorum biliyorum bi gün benimde olucak bebeğim sende böyle düşün canım
elif adaşım :) semin ne kadar oldu evleneli? kilon kaç ki gebeliğe engelmi o da ?ben yeni evlyiim seney düşnüoz bebiş bakalım..ama doktora şimdiden gideyim diyorum kontrole hiçç gitmedim evlendikten sonra gitmek gerek deilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?